• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

PRO SERVICES

PRO SERVICES

Touch Pro impreuna cu Pro Services ofera o serie de capabilitati avansate, care va ajuta sa ajungeti cu usurinta la destinatie:

• Evitati aglomeratia, cu informatii din trafic in timp real

• Navigati din momentul in care parasiti locatia si pana la destinatie, cu ajutorul functiei traseu complet

• Gasiti rapid si usor puncte de interes, cu ajutorul cautarii online oferite de Lonely Planet si alte ghiduri turistice cunoscute

• Vizualizati drumul, cu fotografii din satelit si imagini la nivel de strada

• Trimiteti automat contactelor ora estimata a sosirii, cu ajutorul functiei de distribuire a acesteia.

Pro Services asigura o multitudine de servicii, de la informatii din trafic in timp real, la instructiuni de navigatie pana la destinatie, coordonate cu smartphone-ul.

INFORMATII DIN TRAFIC IN TIMP REAL

Informatiile din trafic in timp real utilizeaza date complexe privind traficul, pentru a va oferi cele mai exacte informatii privind nivelul de aglomerare al traseului planificat. Cu ajutorul informatiilor exacte din trafic mai exacte - planificarea , redirectionarea si drumul pana la destinatie sunt mai scurte ca niciodata.

TRASEU COMPLET

Aplicatia Route Planner va permite sa navigati de la locatia de plecare si pana la destinatie. Setati destinatia pe smartphone si veti putea urma traseul pana la vehicul, care apoi va prelua functia de navigatie. Dupa ce parcati, navigatia este preluata din nou de smartphone, care ofera instructiuni privind deplasarea pe jos sau cu transportul public, pana la destinatia finala.

SINCRONIZARE CLOUD

Toate traseele sunt sincronizate automat pe sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia InControl Route Planner instalata pe smartphone si site-ul Route Planner.

CAUTARE ONLINE

Indiferent de locatie, puteti cauta puncte de interes in zona. Sistemul acceseaza resursele, pentru a va furniza informatii, imagini si recenzii. Navigati direct la punctele de interes sau distribuiti-le contactelor dumneavoastra, direct din sistem.

IMAGINE DIN SATELIT

Este posibil ca uneori sa doriti sa vedeti zona inconjuratoare privind de sus. Cu ajutorul Connect Pro puteti comuta la imaginea din satelit, la o singura atingere.

IMAGINI LA NIVEL DE STRADA

Pentru a recunoaste mai usor destinatia in timp ce va apropiati de aceasta, puteti afisa pe ecran o imagine panoramica 360°, la nivel de strada.

TRASEU CONFIGURABIL ONLINE

In timp ce va deplasati catre o destinatie, sistemul monitorizeaza in timp real conditiile de trafic si tine cont de volumul de trafic obisnuit din momentul respectiv, pentru a va ghida pe un traseu optim.

DISTRIBUIRE ORA ESTIMATA A SOSIRII

Distribuiti prietenilor si familiei traseul ora estimata a sosirii. Daca intarziati, Touch Pro poate tine la curent persoanele interesate, prin trimiterea de actualizari in numele dvs., prin SMS sau e-mail.

SERVICIU DE PARCARE

Cand va apropiati de destinatie, Connect Pro va poate prezenta locurile de parcare disponibile. Selectati parcarea preferata, iar sistemul de navigatie actualizeaza traseul, pentru a va ghida pana la parcare.

SERVICIU PRET COMBUSTIBIL

Cand trebuie sa realimentati, Connect Pro nu doar gaseste statiile de alimentare de pe traseu, dar permite si compararea pretului combustibililor, in vederea reducerii costurilor.

Inapoi la conectivitate InControl Explorati manualul de utilizare

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.