• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Incontrol

SPOTIFY

Jaguar a colaborat cu designerii si inginerii Spotify, pentru a integra perfect functiile Spotify in sistemul multimedia al vehiculului.

CEA MAI DIVERSIFICATA MUZICA, ORIUNDE, ORICAND

CEA MAI DIVERSIFICATA MUZICA, ORIUNDE, ORICAND

Baza de date Spotify include peste 30 de milioane de melodii si este la fel de usor de utilizat atat de la ecranul tactil InControl, cat si cu ajutorul unui laptop sau smartphone. Dupa ce va conectati, puteti utiliza toate functiile cunoscute si indragite. Cautati melodii si selectati toate posturile preferate si recomandarile.

MUZICA NON-STOP

MUZICA NON-STOP

Modul offline Spotify este disponibil prin intermediul Spotify pentru InControl Apps si va permite sa ascultati muzica preferata, chiar daca nu sunteti conectat la internet. Aplicatia include si lista de redare saptamanala cu noutati. In fiecare saptamana aceasta recomanda o serie de melodii care este posibil sa va placa, in functie de genurile preferate de dvs.

DISPONIBILA DIN INCONTROL APPS*

DISPONIBILA DIN INCONTROL APPS*

Aplicatia Spotify este integrata in InControl Apps - gama de aplicatii proiectate si optimizate pentru a fi utilizate la bordul modelelor Jaguar. Pentru a beneficia de toate avantajele InControl Apps, sistemul multimedia InControl trebuie echipat cu unul dintre pachetele de conectivitate imbunatatite - InControl Connect sau Connect Pro.

*Disponibila momentan numai pentru iOS.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.