INCONTROL APPS
INSTALATI INCONTROL APPS
PASUL 1
InControl Apps este disponibila pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare Android si Apple iOS. Verificati daca dispozitivele sunt compatibile.
VERIFICATI COMPATIBILITATEA
PASUL 2
Descarcati si instalati pe smartphone lansatorul InControl Apps. Dupa instalare deschideti aplicatia.
DESCARCATI PENTRU APPLE IOS
DESCARCATI PENTRU ANDROID
PASUL 3
Pentru a finaliza configurarea vi se va solicita sa urmati instructiunile din ghidul pentru pornire rapida automata. Apoi puteti sa conectati smartphone-ul la vehicul cu ajutorul InControl Apps.
CONECTATI SMARTPHONE-UL LA MODELUL JAGUAR CU AJUTORUL INCONTROL APPS
PASUL 1 NUMAI DISPOZITIVE ANDROID
Pentru dispozitive Android: mai intai sincronizati si conectati smartphone-ul la vehicul utilizand conexiunea Bluetooth (necesara pentru apeluri telefonice si redare audio). Acest pas nu este necesar pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS.
INTREBARI FRECVENTE DESPRE BLUETOOTH
PASUL 2
Asigurati-va ca dispozitivul dvs. este deblocat si ca nu sunt inchise dispozitivele de protectie (unele dispozitive blocheaza automat telefonul, atunci cand sunt inchise).
PASUL 3
Utilizati cablul de conectare USB din dotarea smartphone-ului si conectati telefonul la portul USB al vehiculului.
PASUL 4
Daca utilizati un iPhone si InControl Apps nu este deja activata, vi se va solicita sa deschideti aplicatia. Daca utilizati un telefon Android, puteti selecta Always Allow (permiteti intotdeauna), iar pe viitor mesajul nu va mai aparea.
PASUL 5
Selectati InControl Apps de pe ecranul tactil. Numai aplicatiile care au trecut prin procesul de aprobare Jaguar pot fi utilizate impreuna cu InControl Apps. Este posibil ca unele dintre aceste aplicatii sa fie pe baza de abonament.
PASUL 6
Pe ecranul tactil vi se va solicita sa selectati View (imagine) (utilizare aplicatii fara sunet) sau View and Listen (imagine si sunet) (utilizare aplicatii cu sunet, de ex. playere audio si telefon).
ACTUALIZARI DE SECURITATE PENTRU APPLE IOS

Ultimele actualizari de securitate incluse in sistemul de operare iOS9 si versiunile ulterioare solicita InControl Apps sa efectueze un scurt pas de autorizare, in vederea activarii fiecarei aplicatii compatibile a vehiculului. Pentru informatii suplimentare, consultati sectiunea actualizari de securitate din intrebarile frecvente InControl.

FUNCTII DE SECURITATE NOI
Dupa cum veti observa, aplicatiile care necesita permisiuni apar estompate si nu sunt disponibile pana cand procesul nu este finalizat.
ACORDAREA PERMISIUNILOR
Pe ecranul tactil al modelului dvs. Jaguar, selectati aplicatia estompata pe care doriti sa o deschideti si urmati instructiunile din partea stanga. In timpul procesului vi se va solicita de 2 ori sa acordati permisiunea de pe smartphone. Acest proces trebuie efectuat numai o singura data pentru fiecare aplicatie.
INFORMATII SUPLIMENTARE
Este posibil ca smartphone-ul sa nu aiba instalata ultima versiune de software. Pentru a vedea daca este disponibila o actualizare, accesati meniul Settings (setari) al smartphone-ului.
ASISTENTA JAGUAR INCONTROL
INCONTROL APPS
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.
AFLATI MAI MULTE
SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre functiile InControl.
CONTACT
ACCESATI INTREBARILE FRECVENTE
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE

Pentru a utiliza aplicatiile aprobate de Jaguar pe ecranul tactil al vehiculului, selectati InControl Apps atunci cand comandati un model Jaguar nou. Suma se plateste o singura data, iar hardware-ul poate fi montat numai in fabrica. Aplicatia InControl pentru smartphone este disponibila gratuit pe Google Play si in Apple App Store. Este posibil ca unele aplicatii terta parte sa solicite o achizitie sau un abonament. Dupa conectarea smartphone-ului, InControl Apps poate fi controlata de la ecranul tactil al modelului Jaguar.

VERIFICATI COMPATIBILITATEA
INSTALATI INCONTROL APPS
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.