SECURE TRACKER

Secure Tracker va avertizeaza pe dvs. si centrul de apeluri pentru urmarire in cazul activarii automate de catre vehicul a unei avertizari de furt. Pentru a gestiona aceste avertizari, cititi informatiile.

AVERTIZARE DE FURT
Daca se activeaza o avertizare automata de furt pentru vehiculul dvs., va aparea un ecran avertizare de furt. Aceasta avertizare poate fi observata in aplicatia InControl Remote si pe site-ul InControl. Contactati centrul de apeluri pentru urmarire, conform indicatiilor de pe ecranul de avertizare. Din motive de securitate, toate functiile site-ului si aplicatiei sunt dezactivate.
MODUL TRANSPORT*
Modul transport permite transportul vehiculului cu ajutorul unei remorci, cu trenul sau prin tractare, fara sa se activeze o avertizare furt. Acesta poate fi activat din aplicatia Remote pentru smartphone sau de pe site-ul InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore, daca este deplasat cu motorul oprit. Toate celelalte notificari de furt automate (in cazul deconectarii bateriei, interventiei asupra antenei TCU/GSM/GPS) raman active.
MODUL SERVICE*
Modul service trebuie activat atunci cand mergeti cu vehiculul in service, pentru a preveni activarea unei avertizari furt. Modul service poate fi activat din aplicatia Remote pentru smartphone sau de pe site-ul InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore.
ASISTENTA JAGUAR INCONTROL
CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL
Creati un cont InControl, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
MY JAGUAR INCONTROL
SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre functiile InControl.
CONTACT
ACCESATI INTREBARILE FRECVENTE
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
As we roll out InControl, specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Jaguar retailer for availability and full terms. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.