SECURE TRACKER

Secure Tracker este un sistem integrat si sigur de urmarire a vehiculului furat, care protejeaza modelul Jaguar mai mult decat pana acum si va asigura mai multa liniste.

• Secure Tracker permite localizarea modelului Jaguar in caz de furt

SECURE

Daca o persoana patrunde in neautorizat in vehicul sau il deplaseaza ilegal, Secure Tracker permite urmarirea acestuia. Sunteti avertizat, iar traseul modelului dvs. Jaguar este urmarit, daca solicitati acest lucru. Apoi centrul InControl de urmarire a vehiculelor furate va asista pentru a va recupera vehiculul cat mai rapid posibil.

Chiar daca modelul Jaguar este furat cu cheia, puteti activa sistemul de urmarire a vehiculelor, prin contactarea centrului Jaguar de urmarire a vehiculelor furate, utilizand aplicatia InControl Remote pentru smartphone.

AVERTIZARE DE FURT

Secure Tracker este un sistem de notificare in caz de furt, care se activeaza daca se declanseaza alarma vehiculului. In acest caz este anuntat centrul de urmarire a vehiculelor furate si veti fi contactat de un operator. Notificarile apar, de asemenea, in aplicatia Remote de pe smartphone si pe site-ul InControl si va recomanda sa contactati echipa de urmarire.

Inapoi la conectivitate InControl
Explorati manualul de utilizare
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.