INTREBARI FRECVENTE SECURE
Generalități
CE ESTE INCONTROL SECURE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

InControl Secure este sistemul Jaguar Land Rover de urmărire a vehiculului furat, încadrat în categoria Thatcham 6. InControl Secure utilizează tehnologie de urmărire pentru a vă avertiza dacă vehiculul a fost afectat sau deplasat în mod ilegal. Vehiculul va anunța centrul de urmărire Jaguar InControl, care vă va contacta pentru a verifica dacă vehiculul a fost sau nu furat.

INCONTROL SECURE PERMITE REDUCEREA PRIMEI DE ASIGURARE?

InControl Secure se încadrează în categoria Thatcham 6. Dacă InControl Secure este activat, puteți beneficia de o reducere a primei de asigurare.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ AM INCONTROL SECURE ȘI VEHICULUL ESTE FURAT?

Dacă vehiculul este deplasat ilegal, centrul de urmărire Jaguar InControl vă va avertiza imediat și va face legătura cu poliția, pentru a indica poziția exactă a vehiculului.


Dacă credeți că vehiculul a fost furat, apelați centrul de urmărire Jaguar InControl direct din aplicația InControl Remote pentru smartphone sau la numărul de telefon din secțiunea InControl dedicată proprietarilor, de pe site-ul www.jaguar.com

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ VEHICULUL ESTE TRACTAT ȘI DEȚIN INCONTROL SECURE?

Dacă știți că vehiculul va fi transportat (de ex. tractat sau transportat cu trenul sau cu feribotul) și aveți un abonament InControl Secure activ, asigurați-vă că activați modul transport. După activare, modul transport va fi activ numai timp de 10 ore, apoi se va dezactiva automat. Dacă vehiculul este transportat mai mult de 10 ore, asigurați-vă că reactivați modul transport. Dacă nu activați modul transport în timp ce vehiculul este transportat, veți primi o notificare de furt din partea centrului de urmărire Jaguar InControl.

CONTACT
GASITI UN DEALER
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.