INTREBARI FRECVENTE DESPRE TOUCH
Achiziția InControl
CE ESTE INCONTROL?

InControl este un grup de produse „înrudite” ce utilizează tehnologii mobile și de internet care asigură conectivitatea în interiorul și exteriorul vehiculului.

CUM ACHIZIȚIONEZ INCONTROL?

Produsele InControl pot fi selectate în momentul comandării vehiculului, deoarece hardware-ul poate fi montat numai în fabrică.

POT ACHIZIȚIONA INCONTROL PENTRU UN VEHICUL DEJA EXISTENT?

Momentan InControl este disponibil numai dacă este selectat în momentul comandării vehiculului, deoarece hardware-ul este montat în fabrică. Sunt în curs de dezvoltare și alte opțiuni.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ VÂND VEHICULUL ECHIPAT CU INCONTROL?

În momentul vânzării, schimbului sau transferului dreptului de proprietate al vehiculului trebuie să eliminați vehiculul din contul InControl. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la site-ul My Jaguar InControl, faceți clic pe „Vehicle Settings” (setări vehicul) din pagina principală cu vehicule și pe „Remove Vehicle” (eliminare vehicul), conform termenilor și condițiilor InControl. Serviciile InControl vor fi transferate noului proprietar al vehiculului pentru restul perioadei de abonament, dacă acesta își configurează contul InControl.

AM ACHIZIȚIONAT UN VEHICUL RULAT, CUM CREEZ UN CONT INCONTROL ȘI CUM ACTIVEZ SERVICIILE INCONTROL?

Dacă achiziționați vehiculul de la un dealer, acesta vă va asista la configurarea contului. Alternativ, începeți prin a verifica dacă vehiculul dispune de echipamentele necesare utilizării serviciilor InControl. Consola plafonului trebuie să dispună de 2 clapete care se pot deschide prin apăsare, în vederea accesării butonului pentru apel SOS de urgență (pictograma SOS) și butonului de asistență rutieră Jaguar optimizată (pictograma cheii). Dacă lampa butonului pentru apel SOS de urgență este aprinsă și lampa butonului de asistență rutieră Jaguar optimizată este stinsă, accesați www.jaguarincontrol.com/owner, urmați pașii de crearea a contului InControl și activați serviciile InControl. Dacă observați că lampa butonului de asistență rutieră Jaguar optimizată este aprinsă, solicitați ajutorul dealerului, deoarece nu veți putea să conectați vehiculul la contul InControl.

CUM ȘTIU DACĂ VEHICULUL MEU RULAT ESTE ECHIPAT CU INCONTROL?

Consola plafonului trebuie să dispună de 2 clapete care se pot deschide prin apăsare, în vederea accesării butonului pentru apel SOS de urgență (pictograma SOS) și butonului de asistență rutieră Jaguar (pictograma cheii). Dacă aveți neclarități, contactați dealerul.

CUM CREEZ UN CONT INCONTROL ȘI CUM ACTIVEZ SERVICIILE INCONTROL?

Dacă achiziționați vehiculul de la un dealer, acesta vă va asista la configurarea contului. Alternativ, accesați www.jaguarincontrol.com/owner, urmați pașii de creare a contului InControl și activați serviciile InControl.

CUM ȘTIU DACĂ SERVICIILE INCONTROL AU FOST ACTIVATE?

După finalizarea cu succes a procesului de configurare InControl, serviciile InControl sunt activate și veți primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail introdusă în timpul procesului de configurare. La următoarea pornire a motorului vehiculului, lămpile butoanelor pentru apel SOS de urgență și de asistență rutieră Jaguar optimizată de pe consola plafonului trebuie să fie aprinse.

CUM ADAUG UN VEHICUL ÎN CONT?

Atunci când sunteți conectat la site-ul „My Jaguar InControl” puteți adăuga un vehicul în cont prin clic pe fila „Add Vehicle” (adăugare vehicul) din partea superioară a paginii principale a vehiculului și efectuarea pașilor respectivi.

CUM POT TERMINA SERVICIILE INCONTROL?

Pentru a face acest lucru, accesați site-ul My Jaguar InControl, faceți clic pe „Vehicle Settings” (setări vehicul) din pagina principală cu vehicule și pe „Remove Vehicle” (eliminare vehicul). Contul rămâne activ chiar dacă nu la acest nu este conectat niciun vehicul. De asemenea, dacă niciun vehicul nu este conectat la cont și sau dacă nu doriți să mai păstrați contul, îl puteți șterge. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fila „My Account” (contul meu), selectați secțiunea „Remove Account” (eliminare cont) și faceți clic pe butonul „Remove Account”.

Generalități
CE ESTE ACTUALIZAREA HĂRȚILOR INCONTROL TOUCH?

Actualizarea hărților InControl Touch este un instrument software pentru PC și Mac. Este utilizat pentru descărcarea hărților noi și a conținutului aferent necesare sistemului de navigație InControl Touch.

DE CE UNELE OPȚIUNI SUNT ESTOMPATE?

Actualizarea hărților InControl Touch recunoaște automat conținutul cartelei SD conectate. Disponibilitatea anumitor butoane și/sau funcții este posibil să aibă legătură cu informațiile de pe cartela SD.

DE CE ACTUALIZAREA HĂRȚILOR INCONTROL TOUCH AFIȘEAZĂ SERIA DE ȘASIU A VEHICULULUI?

Seria de șasiu (VIN) a vehiculului este un cod unic de identificare specific fiecărui vehicul fabricat. Seria de șasiu se regăsește pe o plăcuță vizibilă prin partea inferioară a parbrizului, pe partea stângă a vehiculului. Actualizarea hărților InControl Touch utilizează seria de șasiu în timpul procesului de activare, pentru a autoriza o licență care nu poate fi transferată, în vederea utilizării hărților pe vehicul.

AVEȚI UN CENTRU DE CONTACT PENTRU ASISTENȚĂ?

Pentru asistență suplimentară contactați dealerul local.

APLICAȚIA DE ACTUALIZARE A HĂRȚILOR INCONTROL TOUCH ESTE ACTUALIZATĂ?

Actualizarea hărților InControl Touch verifică automat dacă există actualizări la fiecare lansare a aplicației.

CE SISTEME DE OPERARE ACCEPTĂ APLICAȚIA DE ACTUALIZARE A HĂRȚILOR INCONTROL TOUCH?

Actualizarea hărților InControl Touch este acceptată de Microsoft Windows versiunile 7, 8 și 10 și Mac OS X începând cu versiunea 10.8.

CUM POT SĂ VERIFIC DACĂ SUNT DISPONIBILE ACTUALIZĂRI PENTRU HĂRȚI?

Pentru a vedea dacă sunt disponibile actualizări pentru hărți, utilizați cartela SD pentru hărți InControl Touch și aplicația de actualizare a hărților InControl Touch. Actualizarea hărților InControl Touch recunoaște automat actualizările disponibile pentru cartela SD detectată și permite descărcarea și instalarea acestora.

POT SALVA DATELE MELE PERSONALE PE CARTELA SD?

Cartela SD InControl Touch este proiectată pentru a fi utilizată numai împreună cu sistemul de navigație InControl Touch. Cartela nu trebuie utilizată pentru stocarea altor date. Orice modificare a conținutului cartelei SD trebuie efectuată numai cu ajutorul aplicației de actualizare a hărților InControl Touch. Stocarea altor date pe cartela SD sau modificarea neautorizată a datelor de pe aceasta poate provoca funcționarea defectuoasă a sistemului de navigație InControl Touch și anularea garanției vehiculului.

DE CE VEHICULUL MEU NU RECUNOAȘTE CARTELA SD?

În cazul în care cartela SD cu hărți pentru InControl Touch nu este recunoscută, asigurați-vă că este deblocată (comutatorul mic de pe partea laterală a cartelei SD) și că este introdusă corespunzător în fanta pentru cartele SD a vehiculului. Dacă este introdusă corespunzător, decuplați contactul, închide toate ușile vehiculului și încuiați-l timp de 2 minute, apoi reporniți-l. În cazul în care cartela SD tot nu este recunoscută, verificați dacă vehiculul afișează vreun mesaj de eroare și contactați dealerul, pentru asistență suplimentară.

POT ANULA O DESCĂRCARE ȘI INSTALARE ÎN CURS?

Nu, pentru a păstra consecvența și integritatea hărților de pe cartela SD procesul de descărcare și instalare trebuie efectuat integral. Nu închideți aplicația de actualizare a hărților InControl Touch și nu scoateți cartela SD în timpul procesului de descărcare și instalare.

LA O NOUĂ INSTALARE HĂRȚILE MAI VECHI SUNT ȘTERSE?

Da, hărțile mai vechi sunt șterse și sunt înlocuite cu unele mai noi.

DE CE APLICAȚIA DE ACTUALIZARE A HĂRȚILOR INCONTROL TOUCH NU DETECTEAZĂ CARTELA SD?

Actualizarea hărților InControl Touch recunoaște numai o cartelă SD valabilă, proiectată pentru a fi utilizată împreună cu sistemul de navigație InControl Touch. Orice alte cartele SD nu vor fi detectate. În cazul în care cartela SD este deteriorată sau dacă datele au fost modificate fără utilizarea aplicației de actualizare a hărților InControl Touch, este posibil să nu fie recunoscută. De asemenea, vă recomandăm să verificați dacă fanta pentru cartele SD a computerului PC sau Mac funcționează corespunzător.

DE CE NU ESTE ASOCIATĂ O SERIE DE ȘASIU CARTELEI SD?

Acest mesaj indică faptul că aplicația de actualizare a hărților InControl Touch nu a putut găsi o serie de șasiu (VIN) pe cartelă. Contactați dealerul

CE TREBUIE SĂ FAC DACĂ AM PIERDUT, STRICAT SAU DETERIORAT CARTELA SD?

Va trebui să comandați o cartelă SD nouă. Pentru asistență suplimentară contactați dealerul.

CONTACT
GASITI UN DEALER
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.