• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

ACTIVAREA REMOTE

ACTIVAREA JAGUAR REMOTE

Pentru a beneficia de serviciile InControl va rugam sa activati serviciile InControl achizitionate.

CREAREA DE CATRE DEALER A UNUI CONT INCONTROL

CREAREA DE CATRE DEALER A UNUI CONT INCONTROL

Dati click pe linkul din e-mailul pe care vi l-a trimis dealer-ul, accesati site-ul si urmati pasii simpli de pe ecran.

Daca nu ati primit de la dealer e-mailul de activare, verificati in folderul Spam sau luati legatura cu dealer-ul.

CREAREA PERSONALA A UNUI CONT INCONTROL

CREAREA PERSONALA A UNUI CONT INCONTROL

Daca dealer-ul nu a creat un cont pentru dvs., efectuati procesul simplu de creare a unui cont, conectare si activare a InControl.

Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare.

De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.

PASUL 1

Accesati site-ul My Jaguar InControl si creati un cont, prin introducerea adresei de e-mail, astfel incat sistemul sa va poata trimite un e-mail privind inregistrarea. Dati click pe linkul de securitate din e-mail si urmati instructiunile de configurare de pe ecran.

PASUL 2

Apoi vi se va solicita sa conectati vehiculul Jaguar la cont, pentru a confirma ca sunteti proprietarul sau un utilizator autorizat. Pentru a face acest lucru, va rugam sa accesati vehiculul in 60 de minute si sa finalizati configurarea. In caz contrar, procesul va fi reluat de la inceput.

PASUL 3

Vi se va solicita sa introduceti detaliile vehiculului si sa acceptati conditiile legale. De asemenea, veti putea sa activati functia Journeys (calatorii).

APLICATIA REMOTE PENTRU SMARTPHONE

APLICATIA REMOTE PENTRU SMARTPHONE

Dupa ce ati finalizat procesul de activare, puteti descarca aplicatia Remote pentru smartphone si va puteti conecta la aceasta utilizand datele contului. Aplicatia este gratuita si include un mod demo.

DESCARCATI PENTRU APPLE IOS
DESCARCATI PENTRU ANDROID

SITE-UL MY JAGUAR INCONTROL

Pentru a schimba detaliile, modifica setarile vehiculului, adauga sau elimina vehicule, gestiona abonamentele si calatoriile, accesati My Jaguar InControl, utilizand aceleasi date de conectare.

ACCESATI SITE-UL MY JAGUAR INCONTROL
ADAUGAREA UNUI VEHICUL IN CONT

ADAUGAREA UNUI VEHICUL IN CONT

Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti acces la vehicul, ca acesta este parcat in exterior, intr-o zona cu semnal bun in retea si ca aveti la indemana numarul de inmatriculare. De asemenea, aveti nevoie de seria de sasiu (VIN), care se regaseste in partea stanga a parbrizului sau in manualul de utilizare a vehiculului.

Pentru a adauga un vehicul in cont, conectati-va si accesati fila Add Vehicle (adaugare vehicul). Urmati pasii de pe ecran, pentru a conecta vehiculul la cont.

ELIMINAREA UNUI VEHICUL DIN CONT

ELIMINAREA UNUI VEHICUL DIN CONT

In momentul vanzarii, schimbului sau transferului dreptului de proprietate al modelului Jaguar, trebuie sa-l eliminati din contul InControl. Pentru a face acest lucru, conectati-va la My Jaguar InControl, accesati sectiunea Vehicle Settings (setari vehicul) si apasati butonul Remove Vehicle (eliminare vehicul).

Daca aveti abonamente InControl in derulare, acestea vor fi transferate noului proprietar al vehiculului pentru restul perioadei de abonament, daca acesta isi configureaza contul InControl.

ASISTENTA JAGUAR INCONTROL

CONECTATI-VA LA CONTUL INCONTROL

Creati un cont InControl, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.

SOLICITATI AJUTOR PENTRU INCONTROL

Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre functiile InControl.

TERMENI SI CONDITII

Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.