IMPLICATI-VA

Toate echipele de Formula E utilizeaza acelasi sasiu si aceeasi baterie, pentru a asigura un nivel de performante echilibrat. In fiecare cursa se pune accent pe competentele pilotilor si pe abilitatea acestora de a realiza un echilibru intre performantele dinamice si autonomie. Insa pilotii pot obtine un avantaj cu ajutorul FanBoost. Primii 3 piloti cu cele mai multe voturi FanBoost beneficiaza de un plus de putere, pe care il pot utiliza timp de 5 secunde in a doua jumatate a cursei. Fanii pot vota de maximum 4 ori pe zi, cu 6 zile inainte de o cursa si in primele 6 minute ale acesteia.

FIAFORMULAE.COM
MITCH EVANS
„Fanboost le permite fanilor mei sa participe la cursa. Voturile dvs. ar putea sa ma ajute foarte mult atunci cand o sa am neaparata nevoie. Puterea suplimentara asigurata de Fanboost influenteaza atat rezultatul cursei, cat si intregul campionat. Votati pentru Mitch! #FanBoost #MitchEvans”FANBOOST
FANBOOST
NELSON PIQUET JR
„Cu o astfel de concurenta acerba la fiecare cursa, pilotii au nevoie de toate resursele si avantajele pe care le pot obtine. FanBoost va poate oferi un avantaj atunci cand aveti neaparata nevoie. Cel mai interesant este ca atunci cand pilotul este competitiv, fanii se pot mandri ca au putut fi de ajutor. Este un nou mod de a sarbatori reusita! Votati-l pe Nelson! #FanBoost #NelsonPiquetJr"


FANBOOST
FANBOOST
URMARITI-NE

Pentru informatii exclusive despre echipa, vehicule si program, accesati linkurile de mai jos.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM