DESPRE PARTENERII JAGUAR

Toti partenerii nostri sunt adeptii celor mai performante tehnologii si sunt de parere ca increderea, curajul si inovatia ne vor
permite sa ne atingem obiectivele in domeniul electrificarii.

PANASONIC

Panasonic Automotive Systems Europe este lider in productia de tehnologii auto de inalta performanta. Panasonic Automotive furnizeaza componente electronice importante, module si solutii complete pentru producatorii auto si se remarca printr-o reputatie excelenta oriunde in lume. Atentia pe care o acorda Panasonic inovatiilor, fiabilitatii si protectiei mediului inconjurator ii permit sa fie partenerul ideal pentru Jaguar in Formula E. Impreuna formam Panasonic Jaguar Racing.

PANASONIC
GKN
GKN Driveline este un partener de integrare pentru sisteme complexe al furnizorilor de echipamente originale (OEM) la nivel mondial si este singurul furnizor care poate proiecta, realiza, integra si optimiza o solutie completa pentru grupul motopropulsor. GKN Driveline ofera una dintre cele mai performante tehnologii pentru vehiculele electrice, cu experienta dovedita in domeniul tractiunii integrale si propulsiei electrice, fiind lider de piata si oferind clientilor globali produse de calitate excelenta. Panasonic Jaguar Racing este partenerul perfect pentru a transfera pe circuit experienta Jaguar in domeniul electrificarii, in vederea accelerarii dezvoltarii generatiei urmatoare de grupuri motopropulsoare electrice.

GKN
VIESSMANN
Epoca petrolului a accelerat dezvoltarea lumii in moduri incredibile, insa urmatoarea era a energiei a inceput deja, nu numai la nivelul sporturilor cu motor. In ultimii 100 de ani, obiectivul Viessmann Group a fost eficientizarea consumului de energie al companiilor si utilizatorilor casnici. In calitate de lider mondial in domeniu productiei de sisteme de incalzire, racire si de statii de incarcare cu o putere cuprinsa intre 1 si 120.000 kW, ne mandrim cu parteneriatul incheiat cu echipa Panasonic Jaguar Racing Formula E. Pe masura ce epoca petrolului apune, Viessmann castiga teren.

VIESSMANN
ALPINESTARS
Peste 50 de ani de pionierat in domeniul sigurantei si performantelor sporturilor cu motor inseamna pentru Alpinestars aniversarea a 55 de ani de parteneriat la cel mai inalt nivel al curselor profesioniste, ca prim furnizor de pantofi de curse, echipamente si articole de protectie, cu o pozitie consolidata in timp.

Continuarea inovatiilor prin cercetare tehnologica, design si dezvoltare, cu centre moderne in Europa si SUA si un program de dezvoltare pentru sporturi auto implementat la nivel international, Alpinestars este un furnizor important pentru toate campionatele de sporturi cu motor ce se bucura de popularitate. Produsele care asigura confort si respirabilitate in cocpitul aglomerat reduc oboseala pilotului si il ajuta sa ramana concentrat.

Un obiectiv. O viziune.

ALPINESTARS
ONE ALL SPORTS
Motorsportul este un amestec de viteza, stil si adrenalina. Cu peste 2 decenii de experienta in domeniul articolelor si accesoriilor sportive, One All Sports s-a dezvoltat de-a lungul timpului si realizeaza articole promotionale elegante si de foarte buna calitate, pentru lumea sporturilor cu motor. Sunt experti in preluare si ambalare pentru comertul electronic si dispun de o colectie de produse exclusiviste, comercializate numai de One All Sports.

One All Sports este extrem de mandru sa fie alaturi de Panasonic Jaguar Racing pentru urmatorul (al cincilea) sezon al campionatului ABB FIA Formula E si pentru sezonul de debut al campionatului Jaguar I‑PACE eTROPHY.

ONE ALL SPORTS
URMARITI-NE

Pentru informatii exclusive despre echipa, vehicule si program, accesati linkurile de mai jos.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM