OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR

Cu ajutorul gamei exceptionale de optiuni si accesorii Jaguar, puteti configura cel mai frumos model Jaguar E‑PACE din lume. Al dumneavoastra.

Ati configurat corespunzator noul E‑PACE? De la solutii de depozitare specializate si covorase premium, la jante moderne din aliaj usor si accesorii sport pentru exterior, puteti selecta dintr-o gama diversificata de echipamente optionale si accesorii Jaguar, pentru imbunatatirea vehiculului.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
PACHETUL BLACK

Pachetul optional Black aduce o nota suplimentara de dinamism. Include grila de radiator, prize de aer laterale si rame geamuri negru lucios.

PACHET COLD CLIMATE

Pachetul optional Cold Climate aduce un plus de caldura pe timp de iarna si include duze de spalare incalzite, parbriz incalzit si volan incalzit, imbracat in piele fina.

SELECTATI ACCESORIILE JAGUAR POTRIVITE

Gasiti accesoriile care corespund stilului dvs. de viata.

PRAGURI LATERALE FIXE
Pragurile laterale asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul si imbunatatesc accesul la plafon. Designul include inscriptia Jaguar, ornamente din inox si protectie din cauciuc, in acord cu celelalte detalii stilistice ale caroseriei.
BARE LATERALE LUCIOASE
Barele laterale din inox lustruit completeaza designul caroseriei vehiculului.
PRIZE DE AER LATERALE DIN FIBRA DE CARBON
Prizele de aer laterale din fibra de carbon rezistenta reprezinta un element de stil inspirat si aduc un plus de sportivitate.
ORNAMENTE ILUMINATE PRAGURI
Ornamente elegante din inox pentru pragurile usilor soferului sau pasagerului. Se ilumineaza atunci cand se deschide usa soferului sau pasagerului. Evidentiate de lumina calda, de culoare albastru fosforescent. Permit clientului personalizarea ornamentelor pragurilor, prin intermediul unui mesaj personalizat, scris cu un set aprobat de fonturi/caractere.
PEDALIER SPORT
Realizat din inox si cauciuc, kitul pentru pedale se fixeaza perfect peste pedalele existente si asigura un aspect sportiv, modern.
COVORASE DE LUX DIN MOCHETA
Covorase fata din mocheta cu densitatea de 2.050g/m2, cu sigla Jaguar in relief si margine din piele intoarsa. Covorasele premium asigura interiorului o nota de lux.
PACHET PET
Asigurati transportul animalului de companie in conditii de siguranta si confort. Plasa de separare integrala separa habitaclul de portbagaj, iar cuva impermeabila sau covorasul din cauciuc rezistent protejeaza portbagajul vehiculului.
BARE TRANSVERSALE (SOLICITA ECHIPAREA CU BARE DE AMARARE)
Barele transversale permit utilizarea unei game diversificate de accesorii pentru transport pe plafon. Fixate pe barele de amarare montate din fabrica, barele transversale ale modelului E‑PACE dispun de un mecanism nou si special cu deblocare rapida, care permite montarea sau demontarea usoara a acestora, fara utilizarea unor scule.
SUPORT PENTRU BICICLETE, CU MONTARE PE PLAFON
Un suport pentru biciclete usor de montat pe plafon, cu incuietoare, care permite transportul unei singure biciclete. Pot fi montate maximum 3 suporturi pentru biciclete.
CUTIE PORTBAGAJ DE PLAFON SPORT
Cutie portbagaj de plafon spatioasa, cu incuietoare si un volum de 320 litri, cu dimensiunile 206 x 84 x 34 cm, destinata transportului echipamentelor sportive.
CLICK AND GO
Acest sistem functional se monteaza pe partea din spate a tetierelor scaunelor fata. Locurile din spate dispun de suport amovibil pentru tableta, care poate fi pozitionat cu usurinta in mai multe unghiuri.
CLICK AND HANG
Acest suport pentru haine amovibil permite transportul fara cute al camasilor si jachetelor. De asemenea, dispune de un carlig integrat, pentru a putea fi utilizat in afara vehiculului.
CLICK AND PLAY
Click and Play este o prindere amovibila care asigura fixarea diferitelor tipuri de tablete, al carei unghi poate fi reglat pentru a asigura confortul si divertismentul pasagerilor de pe bancheta.
SUPORT DE PAHARE CU INCARCATOR WIRELESS
Suportul de pahare cu incarcator wireless pentru telefon* a fost proiectat pentru ca telefonul sa fie vizibil in timpul incarcarii si utilizeaza spatiul suportului pentru pahare de pe consola centrala. Suportul permite fixarea in siguranta si incarcarea telefoanelor cu o latime maxima de 73 mm. Incarcatorul dispune de un LED care se aprinde in timpul incarcarii si se stinge la finalizarea acesteia.

*Compatibil cu iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE si 7. Nu este compatibil cu modelul 6 Plus si 7 Plus.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere