PERFORMANTE DINAMICE

Performantele dinamice si rafinamentul imbunatatite fac ca fiecare calatorie cu Jaguar E‑PACE sa fie extrem de placuta.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Echilibrat si sportiv pe viraje, modelul E‑PACE reactioneaza rapid si precis la comenzile soferului.

CONFIGURATOR
SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS
COMPORTAMENT RUTIER SI MANEVRABILITATE SPECIFICE JAGUAR
Sasiul modelului E‑PACE a fost proiectat pentru a asigura un comportament rutier agil si rafinat. Componentele din aluminiu ale sasiului permit imbunatatirea performantelor suspensiei, prin imbunatatirea rigiditatii. Pentru a creste confortul la rulare, modelul E‑PACE dispune de un sistem de suspensie complet independent, cu o punte spate de tip multilink.
TRACTIUNE INTEGRALA
Pentru a fi performant in diferite conditii de utilizare, sistemul de tractiune integrala (AWD) controleaza in mod inteligent distributia cuplului intre puntile fata si spate. Cuplul motor este echilibrat intre cele 2 punti, pentru a permite utilizarea integrala a tractiunii disponibile la toate cele 4 roti.
TRANSMISIE ACTIVA<sup>1</sup>
Pentru un plus de agilitate, transmisia activa optimizeaza tractiunea si asigura o manevrabilitate specifica unui model cu tractiune pe spate. Sistemul permite transmiterea a pana la 100% din cuplul motor catre una dintre rotile din spate, in functie de aderenta disponibila.
CONTROL LA DEPLASAREA PE TOATE SUPRAFETELE<sup>2</sup>
Controlul la deplasarea pe toate suprafetele (ASPC) asigura un plus de incredere in conditii de carosabil alunecos. Este o functie de control al vitezei de croaziera la viteze mici, care permite modelului E‑PACE sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme - si va permite sa va concentrati asupra directiei.
MOTOR SI TRANSMISII

Jaguar E‑PACE are la dispozitie o gama diversificata de motoare Ingenium, care asigura atat putere si placerea de a conduce, cat si consum redus de combustibil si rafinament. Transmisia automata cu 9 trepte a unui E‑PACE permite o schimbare foarte lina si rapida a treptelor si cupleaza intotdeauna treapta de viteza corespunzatoare, pentru a asigura reducerea consumului de combustibil si imbunatatirea acceleratiilor. Pentru reducerea suplimentara a consumului de combustibil si imbunatatirea sportivitatii puteti opta pentru transmisia manuala cu 6 trepte.

GAMA DE MOTOARE INGENIUM

Motoarele Ingenium cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, dispun de bloc motor robust si de 2 arbori de echilibrare, care permit reducerea nivelului vibratiilor si o functionare rafinata. Toate motoarele sunt echipate cu tehnologie Stop/Start* si incarcare inteligenta prin regenerare - care recupereaza energia cinetica generata la franare, pentru a incarca bateria - in vederea reducerii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.

*In functie de piata.

MOTORUL INGENIUM PE BENZINA

Motoarele Ingenium pe benzina ale modelului E‑PACE utilizeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul de distributie variabila pentru supapele de admisie, pentru a imbunatati performantele si a reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2.

MOTORUL INGENIUM DIESEL

Pentru o functionare rafinata, motoarele Ingenium diesel cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, ale modelului E‑PACE dispun de un turbocompresor avansat, ce asigura un cuplu ridicat pe toata plaja de turatie si un raspuns uniform si progresiv, cu o intarziere minima la apasarea pedalei de acceleratie.

PERFORMANTE DINAMICE
MOD DINAMIC CONFIGURABIL<sup>3</sup>
Pentru a imbunatati rafinamentul si confortul performantelor vehiculului, modul dinamic configurabil, disponibil optional, va permite sa personalizati raspunsul la acceleratie, punctele de schimbare a vitezelor, setarile directiei si suspensia unui E‑PACE, in functie de preferintele personale.
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC<sup>4</sup>
Suspensia adaptiva dinamic asigura atat un comportament rutier sportiv, cat si confort la rulare, prin monitorizarea pozitiei rotilor si a ruliului caroseriei. Amortizoarele controlate electronic optimizeaza setarile suspensiei si asigura un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate, in orice situatie.
JAGUARDRIVE CONTROL
Pentru personalizarea stilului de condus, JaguarDrive Control va permite sa selectati modul Normal, Eco, Dinamic sau Iarna – fiecare dintre acestea modifica subtil raspunsul directiei si acceleratiei.
TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE
Transmisia automata cu 9 trepte a unui E‑PACE schimba treptele rapid, lin si eficient - asigurand acceleratii rapide. Pentru reducerea suplimentara a consumului de combustibil si imbunatatirea sportivitatii, transmisia manuala cu 6 trepte, usoara si moderna, asigura schimbarea rapida si exacta a treptelor de viteza.
MOTOR DIESEL NOU, ELECTRIC SAU PE BENZINA?

Motorizarile pe benzina si cele noi diesel sunt cele mai nepoluante si mai eficiente realizate de Jaguar pana acum. Noua motorizare electrica Jaguar este o poarta deschisa spre viitor. Care varianta este potrivita pentru dvs.?

CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie cu totul speciala intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati modelul E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1Numai cu motorizarile D240 si P300.
2Numai cu transmisie automata.
3Nu pentru D150 sau transmisie manuala.
4Nu pentru D150, transmisie manuala sau jante din aliaj usor, de 17".