EXTERIOR

Pentru un plus de personalitate, E‑PACE este echipat cu faruri si lampi spate cu LED.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Din profil, linia fluida a plafonului modelului E‑PACE se termina cu un spoiler amplasat deasupra lunetei foarte inclinate. Jantele din aliaj usor, de 21”, disponibile optional subliniaza si mai mult caracterului sportiv al modelului E‑PACE. Din spate, lampile cu LED asigura un plus de individualitate pe timp de noapte.

CONFIGURATOR
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
CARACTERISTICI PRINCIPALE
PLAFON PANORAMIC
Selectati plafonul nostru fix, din sticla, pentru a inunda cu lumina habitaclul unui E‑PACE si a imbunatati senzatia de spatiu. Suprafata vitrata generoasa asigura tuturor pasagerilor o vizibilitate excelenta in sus.
FARURI CU LED
Pentru un plus de personalitate, E‑PACE este echipat cu faruri si lampi spate cu LED. Luminile cu LED nu se ard niciodata si sunt mai economice, deoarece utilizeaza mai putina energie. Farurile MATRIX cu LED, disponibile optional, includ semnalizatoare animate, care permit reducerea raspunsului la comanda semnalizatorului.
JANTE DE 21”*
Caracterul sportiv al modelului E‑PACE este subliniat de gama de optiuni disponibile pentru jante. Aveti la dispozitie o gama diversificata de designuri moderne si dinamice, cu un diametru de pana la 21”*.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

*Numai daca este selectata suspensia adaptiva dinamic, disponibila optional.