TEHNOLOGIE INCORPORATA

Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, InControl este gama noastra de tehnologii avansate, care va permite dvs. si modelului E‑PACE conectarea la lumea inconjuratoare.

InControl dispune de tehnologii intuitive si avansate, pentru a asigura tuturor pasagerilor o experienta cat mai placuta in habitaclu. Ecranul tactil cu diagonala de 10” a sistemului Touch Pro, amplasat in mijlocul consolei centrale, accepta gesturi de tragere si prindere si deserveste sistemul audio-video.

CONFIGURATOR
TOUCH PRO

Pentru a imbunatati experienta in habitaclu, Touch Pro asigura maxim 4 ecrane principale configurabile si un timp redus de raspuns, precum si comanda vocala. Panoul lateral interactiv va permite sa selectati din multitudinea de informatii - pentru ca zona ecranului principal sa poata fi utilizata pentru navigatie, iar panoul lateral sa asigure comanda telefonului. Scrolati in sus si in jos pentru a comuta intre mai multe panouri.

EXPLORATI TOUCH PRO
FUNCTII INCONTROL
PACHET CONNECT PRO<sup>1</sup>
Pentru imbunatatirea suplimentara a sistemului Touch Pro, pachetul Connect Pro disponibil optional include setari inteligente, hotspot 4G Wi-Fi, Pro Services si Navigation Pro. Proiectat pentru a imbunatati experienta utilizatorului atat atunci cand se afla la volan, cat si in alte locatii, permite soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur.
PACHET SMARTPHONE<sup>2</sup>
Tehnologia Jaguar InControl Apps permite controlul aplicatiilor optimizate pentru vehicul de la ecranul tactil al modelului E‑PACE. Conectati smartphone-ul prin cablu USB.
SETARI INTELIGENTE<sup>3</sup>
Prin identificarea automata a fiecarui sofer cu ajutorul cheii si telefonului, setarile inteligente, disponibile optional, permit selectarea scaunului preferat si a pozitiei oglinzilor si redarea melodiei preferate la inceputul fiecarei calatorii. De asemenea, setarile inteligente pot memora si automatiza aceste preferinte, in functie de obiceiurile si rutinele dvs. zilnice.
REMOTE<sup>4</sup>
Remote asigura informatii despre vehicul si va permite sa interactionati de la distanta cu acesta. Acest serviciu include asistenta rutiera optimizata, care transmite pozitia dvs. si date despre diagnoza in cazul unei defectiuni si permite efectuarea unui apel SOS de urgenta. Aplicatia Jaguar InControl Remote va permite sa verificati de la distanta nivelul combustibilului si sa gasiti vehiculul intr-o parcare aglomerata.
SISTEM DE URMARIRE<sup>5</sup>
In caz de acces sau deplasare neautorizata a vehiculului, sistemul de urmarire, disponibil optional, va avertizeaza automat pe dvs. si centrul de monitorizare, permitand identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului. Chiar daca vehiculul este furat cu cheia, puteti instiinta centrul de asistenta pentru urmarire, prin intermediul aplicatiei Secure Tracker pentru smartphone.
CLICK AND GO
Cu ajutorul suportului integrat Click and Go, disponibil optional, pasagerii din spate pot utiliza tabletele hands-free, pe durata calatoriei. Cu un mecanism de fixare simplu si incarcator USB in spate, asigura distractia pasagerilor si incarcarea dispozitivelor acestora.
MULTIMEDIA
AFISAJ PE PARBRIZ
Afisajul pe parbriz (HUD), disponibil optional, prezinta pe parbriz date importante despre vehicul. Se remarca prin grafica lizibila in format full-color si va permite sa vedeti cu usurinta toate actiunile soferului si informatiile.
ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER<sup>6</sup>
Jaguar E‑PACE se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat, cu ajutorul ecranului interactiv de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”. Sistemul poate receptiona si proiecta informatii despre condus, sistemul multimedia si date despre siguranta activa, cum ar fi cele privind navigatia, telefonul si redarea audio-video.
SISTEM MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO<sup>7</sup>
Ascultati muzica preferata, cu 2 sisteme audio realizate de prestigiosul brand britanic in materie de sisteme audio MeridianTM. Performantul sistem audio Meridian Surround Sound System cu tehnologie TrifieldTM asigura toata rezonanta si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a 15 difuzoare.
EXPLORATI SISTEMELE MERIDIAN
IGUIDE

Aplicatia Jaguar iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale modelului E‑PACE. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare la purtator si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.

AFLATI MAI MULTE

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1Pachetul Connect Pro include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar/Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Conexiunea la internet si conectarea prin Wi-Fi depind de existenta unei cartele micro SIM cu un abonament de date corespunzator.
2Standard pentru modelele S, SE si HSE.
3Numai cu pachetul Connect Pro.
4Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.
5Secure tracker este un serviciu pe baza de abonament, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.
6Standard pentru modelul HSE.
7Sistemul audio Meridian cu o putere de 380 W este disponibil in echiparea standard a modelelor SE si HSE.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

InControl include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. InControl Apps si aplicatia Remote trebuie descarcate din magazinul Apple/Play. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere