FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Diferent de destinatie si de bagaje, modelul Jaguar E‑PACE este proiectat pentru a va transporta impreuna cu pasagerii la destinatie, fara efort, confortabil si, cel mai important, in siguranta.

Pentru o siguranta optima, Jaguar E‑PACE a fost proiectat pentru a include o gama de echipamente ce protejeaza nu numai soferul si pasagerii, dar si pentru a permite prevenirea activa a accidentelor. Sistemele de asistenta pentru sofer ale modelului E‑PACE interactioneaza pentru a oferi un plus de siguranta si confort soferului.

CONFIGURATOR
CARACTERISTICI PRINCIPALE
CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA
Cheia inteligenta de tip bratara, disponibila optional, va permite sa va bucurati de activitatile preferate si sa pastrati in siguranta cheia vehiculului in habitaclu. Pentru un plus de confort, puteti fixa cheia inteligenta de tip bratara la incheietura. Bratara este robusta si complet impermeabila, permitandu-va sa participati la diferite activitati. Atingeti cheia inteligenta de tip bratara de hayon, pentru a incuia sau descuia vehiculul si pentru a dezactiva sau reactiva cheia conventionala.
HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI<sup>1</sup>
Hayonul electric actionat prin gesturi, disponibil optional, permite soferului sa actioneze hayonul de la bordura, fara sa trebuiasca sa atinga efectiv vehiculul sau cheia. Treceti cu piciorul pe sub una din partile laterale din spate, iar hayonul se deschide sau se inchide.
NU TREBUIE SA RENUNTATI LA NIMIC
Obiectele voluminoase pot fi transportate cu usurinta, datorita suprafetei de incarcare cu o lungime maxima de 1,3 m - permitand modelului E‑PACE sa transporte un carucior pentru invalizi rabatat. Volumul de 577 de litri al portbagajului permite transportul cu usurinta a 2 valize de dimensiuni medii si 3 bagaje de mana.
SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
FRANARE DE URGENTA
Daca se detecteaza un pericol de accident, E‑PACE avertizeaza sonor cu privire la acest lucru. Apoi avertizeaza si vizual. Daca soferul nu ia nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului. Acest sistem include si detectare pietoni.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si corecteaza usor traiectoria.
MONITORIZARE STARE SOFER
Detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
Controlul vitezei de croaziera permite mentinerea vitezei curente a vehiculului fara sa fie necesara apasarea pedalei de acceleratie - si reduce astfel oboseala. Limitatorul de viteza permite presetarea vitezei maxime pe care o poate atinge vehiculului.
SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
Permit manevrarea mai usoara si mai sigura - la cuplarea marsarierului se activeaza senzorii din barele de protectie fata si spate. In timp ce parcati, afisajul ecranului tactil si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE<sup>2</sup>
Afiseaza o imagine exterioara 360° pe ecranul tactil si ajuta la diferite manevre, de la parcarea la bordura la manevrarea in locuri inguste si intersectii.
FARURI MATRIX CU LED

Farurile Matrix cu LED, disponibile optional, permit echiparea cu asistenta inteligenta pentru faza lunga (IHBA) si faruri adaptive (AFL). Prin impartirea fazei lungi in benzi verticale imperceptibile, IHBA maximizeaza numarul de raze ale fazei lungi, ocolind vehiculele care vin din fata, pentru a asigura o vizibilitate optima, prin umbrirea zonei din fata acestora, in vederea prevenirii orbirii si optimizarii sigurantei. Semnalizatoarele animate permit reducerea raspunsului la comanda semnalizatorului.

AIRBAG PENTRU PIETONI<sup>3</sup>

In cazul unei coliziuni, senzorii din bara activeaza un airbag ascuns sub capota. Acesta deschide capota si activeaza un airbag exterior, care protejeaza pietonii sau ciclistii impotriva contactului cu parbrizul.

PACHETE DE ASISTENTA PENTRU SOFER
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA
Pastreaza o distanta sigura pana la vehiculul din fata. Daca vehiculul din fata se opreste complet, vehiculul dvs. se opreste in spatele acestuia. Daca vehiculul din fata se pune iarasi in miscare, atingeti pedala de acceleratie, iar controlul adaptiv al vitezei de croaziera il va urma din nou.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Daca atunci cand incepeti sa schimbati banda de rulare vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort, acest sistem controleaza volanul si permite indepartarea pericolului.
FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare la inaintare pentru a avertiza soferul sa franeze.
MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Avertizeaza daca de una din partile laterale ale vehiculului se apropie alte vehicule, pietoni sau alte pericole. Sistemul va avertizeaza sonor si vizual chiar si atunci cand vizibilitatea este obstructionata.
ASISTENTA LA PARCARE
Permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata manevrelor. Trebuie numai sa selectati treapta de viteza potrivita si controlati viteza vehiculului.
SENZORI PARCARE 360°
Senzorii amplasati in jurul vehiculului se activeaza automat la cuplarea marsarierului. De asemenea, sistemul poate fi activat manual. In timp ce parcati, afisajul ecranului tactil si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

Primul SUV compact Jaguar este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate. Creati un Jaguar E‑PACE cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1Standard pentru modelul HSE. Numai impreuna cu sistem de acces fara cheie, disponibil optional.
2 Numai impreuna cu oglinzile retrovizoare exterioare rabatabile electric si heliomate, disponibile optional.
3In functie de piata.
4Inclus in echiparea modelului HSE sau disponibil optional. Numai impreuna cu oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric si heliomate, disponibile optional. Numai cu transmisie automata.
5Inclus in echiparea modelelor SE si HSE sau disponibil optional.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere