PERFORMANTE DINAMICE

Descoperiti placerea de a conduce modelul F‑PACE, cu o manevrabilitate sportiva si motoare performante si eficiente, avansate din punct de vedere tehnologic.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
PERFORMANTE SI TEHNOLOGIE

Modelul F‑PACE este pus in miscare de motorizarile sale puternice, in combinatie cu configuratia usoara din aluminiu si tehnologiile avansate de imbunatatire a performantelor dinamice. Impreuna, acestea asigura performante extraordinare si eficienta impresionanta.

CONFIGURATOR
PERFORMANTE DINAMICE MODEL F‑PACE

In cazul modelului F‑PACE SVR, divizia de vehicule speciale (SVO) a creat un SUV capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 4,3 secunde.

INCREDERE IN ORICE SITUATIE

Indiferent daca optati pentru tractiunea pe spate (RWD)1 sau pentru tractiunea integrala (AWD), F‑PACE se conduce si se manevreaza intotdeauna ca un Jaguar.

STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Structura usoara, din aluminiu a modelului F‑PACE este rigida si robusta, oferind o protectie excelenta tuturor pasagerilor, iar greutatea sa redusa imbunatateste eficienta, manevrabilitatea si franarea. F‑PACE este printre cele mai usoare modele din clasa sa2, cu o distributie a greutatii aproape egala pe cele 2 punti2, care asigura o manevrabilitate excelenta si un comportament rutier sportiv.

MOTOARE SI TRANSMISII
EXPLORATI SPECIFICATIILE
BENZINA
Modelul F‑PACE dispune de mai multe motorizari pe benzina, inclusiv 2 din gama Ingenium. Motorul Ingenium turbo, pe benzina, cu 4 cilindri, de 2,0 litri, este disponibil in variante cu o putere de 250 CP sau 300 CP si ofera un rafinament si un cuplu motor impresionante. Prin constructia usoara si utilizarea pe scara larga a rulmentilor cu role, cu frecare redusa, sunt concepute pentru a fi rafinate si foarte eficiente.
MOTOR DIESEL NOU
Tehnologia Ingenium sta la baza a 3 dintre motoarele diesel disponibile pentru modelul F‑PACE. Aceste motoare cu frecari reduse, realizate integral din aluminiu, au fost proiectate pentru a asigura o functionare rafinata. Toate sunt echipate cu tehnologie stop/start1 si incarcare inteligenta prin regenerare. Aceasta permite recuperarea energiei cinetice generate de franare, pentru a incarca bateria - in vederea minimizarii consumului de combustibil, in special la deplasarea in oras.
MOTOARE INSPIRATE DE F‑TYPE
Toate motorizarile pe benzina care echipeaza modelul F‑PACE ofera putere si un raspuns prompt. Preluat de la modelul F‑TYPE, motorul V6 pe benzina supraalimentat, de 3,0 litri2, ofera o putere de 380 CP si un cuplu de 450 Nm. Motorul V8 de 5,0 litri si 550 CP este disponibil pentru modelul F‑PACE SVR si dezvolta un cuplu maxim de 680 Nm. Ambele ofera performante sportive la toate regimurile de turatie, precum si un sunet special.
V6 DIESEL DE 3,0 LITRI SI 300 CP, CU 2 TURBOCOMPRESOARE
Motorul V6 diesel de 3,0 litri si 300 CP, cu 2 turbocompresoare, se remarca prin rafinament si eficienta, cu un cuplu impresionant, de 700 Nm, ce asigura performante sportive. Alimentarea cu combustibil se realizeaza printr-un sistem de injectie common rail, cu injectoare piezo-electrice ce functioneaza la o presiune de 2000 de bari, care asigura o combustie eficienta si reducerea emisiilor de noxe.
TRANSMISII MANUALE SAU AUTOMATE

Transmisia automata cu 8 trepte a modelului F‑PACE este foarte rapida, lina si eficienta. Schimba imediat treptele de viteza, pentru acceleratii rapide si depasiri fara efort. Treptele de viteza pot fi schimbate si manual, de la padelele de pe volan. Cutia de viteze manuala cu 6 trepte3 asigura schimbarea rapida si exacta a treptelor de viteza. Aceasta cutie de viteze usoara si foarte avansata contribuie la eficienta extraordinara a modelului F‑PACE.

PERFORMANTE DINAMICE
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL SI RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA
Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC)4 este un control al vitezei de croaziera la viteze mici, care va permite sa pastrati o manevrabilitate optima in conditii de aderenta redusa. La vehiculele cu tractiune integrala, raspunsul adaptiv in functie de suprafata (AdSR), disponibil optional, recunoaste diferenta de aderenta, pentru a exploata tractiunea disponibila prin ajustarea setarilor franelor si motorului.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:PGx2zd9Afjw
JAGUARDRIVE CONTROL
Sistemul specific JaguarDrive Control ofera schimbari mai rapide ale treptelor de viteza, un kickdown mai sportiv in modul dinamic si schimbarea mai timpurie intr-o treapta superioara in modul Eco, pentru a imbunatati eficienta, iar modul ploaie/gheata/zapada asigura o deplasare mai lina in conditii de aderenta redusa. Va permite sa selectati modul de exploatare a modelului F‑PACE, de la unul foarte sportiv la unul care asigura reducerea consumului de combustibil.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:hJWsGMsCcC4
VECTORIZARE CUPLU MOTOR
Tehnologia de vectorizare a cuplului motor asigura o franare independenta si controlata a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, pentru a maximiza viteza de trecere si in cele mai stranse curbe, reducand efectul de subvirare si oferind o agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.
SERVODIRECTIE ASISTATA ELECTRIC
Servodirectia asistata electric (EPAS) ofera feedback si control impresionante. Se activeaza atunci cand trebuie - economisind combustibil, precum si energie, pentru situatiile in care aveti nevoie cu adevarat. Gestionarea sofisticata prin computer a EPAS variaza asistarea directiei in functie de situatie, mai mare la viteze mici si mai mica la viteze mari, pentru a asigura un feedback imbunatatit.
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC
Fie ca accelerati pe autostrada, abordati viraje pe drumuri nationale sau conduceti in oras, suspensia adaptiva dinamic5 modifica raspunsul modelului F‑PACE in functie de conditiile de deplasare si de stilul de condus. Sistemul regleaza continuu amortizoarele, pentru a asigura un echilibru optim intre comportamentul sportiv si confortul la rulare.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Inspirat de modelul sportiv F‑TYPE, modul dinamic configurabil, disponibil optional6 permite setarea dinamicii modelului F‑PACE astfel incat raspunsul acceleratiei, transmisiei si directiei sa corespunda stilului de condus al soferului. Se activeaza atunci cand este selectat modul dinamic al sistemului JaguarDrive Control. Modul dinamic subliniaza caracterul sportiv al modelului F‑PACE, imbunatateste raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie, reduce servoasistarea directiei si asigura schimbarea vitezelor mai rapid si la turatii mai mari ale motorului.

F‑PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un model F‑PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1Disponibilitatea este in functie de piata.
2In functie de model si varianta de motorizare.
3Numai pentru motorul diesel cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP (in functie de piata).
4Numai cu transmisie automata.
5Standard pentru F‑PACE S si SVR, indisponibil pentru motorul diesel cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP.
6Numai cu transmisie automata. Standard pentru F‑PACE S si SVR, indisponibil pentru motorul diesel cu 4 cilindri de 2,0 litri si 163 CP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.
Consultati valorile WLTP pentru F‑PACE.
Consultati valorile WLTP pentru F‑PACE SVR.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.
‡‡Datele motorului nu au fost recertificate in 2018. Datele prezentate sunt conforme cu certificarea NEDC din 2017.