EXTERIOR

Stilul robust, agil si caracterul sportiv ofera modelului F‑PACE o personalitate distincta. Cu indicii de design de la Jaguar F‑TYPE, F‑PACE este un SUV performant, cu capabilitati sportive.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESIGN DINAMIC

F‑PACE este cel mai nou exponent al unei game de modele elegante si incitante. Proportiile sale sunt dinamice, aerodinamice si permit obtinerea unor performante excelente. Completand aspectul autentic, forma sa eficienta, de picatura de apa, este evidentiata de linia descendenta a plafonului.

CONFIGURATOR
EXTERIOR F‑PACE SVR

Cu o aerodinamica specifica, atent studiata, care include bara fata noua si spoiler mai lat, F‑PACE SVR ofera forta de apasare si performantele aerodinamice necesare pentru ca acest SUV sa atinga o viteza maxima de 283 km/h - o aparitie senzationala.

AERODINAMICA PERFECTIONATA

Designul exterior specific al modelului F‑PACE SVR asigura performante aerodinamice extraordinare, prin directionarea aerului peste, sub si in jurul vehiculului - sporind forta de apasare, imbunatatind aderenta si asigurand in acelasi timp o racire eficienta a motorului si franelor. Rezultatul este o manevrabilitate extraordinara, o acceleratie gravitationala mai mare pe viraje si o stabilitate sporita la viteze mari.

AERODINAMICA AVANSATA

Performantele aerodinamice ale modelului F‑PACE sunt rezultatul direct al designului caroseriei si se remarca printr-un coeficient aerodinamic redus - CX 0,34.1 Rezultatul este o forma foarte fina a caroseriei. Aerodinamica foarte avansata permite reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2 si a zgomotului aerodinamic, imbunatatind in acelasi timp stabilitatea la viteze mari si increderea soferului.

DESIGN EXTERIOR
PARTEA FRONTALA
FARURI CU LED ADAPTIVE

Farurile cu LED adaptive2 cu lumini de zi in forma de J, specifice Jaguar, furnizeaza o lumina de o intensitate apropiata de lumina zilei, asigurand o vizibilitate imbunatatita si reducand oboseala.

LATERAL
PROPORTII DINAMICE

Modelul F‑PACE degaja dinamism din orice unghi l-ai privi. Cu o parte din fata individualizata, grila de radiator impozanta si muchii ascutite, care amintesc de eleganta sportiva a modelului F‑TYPE.

SPATE
PARTI LATERALE MUSCULOASE

Aripile din spate evazate imbunatatesc aspectul sportiv al modelului F‑PACE, inspirat de F‑TYPE si se continua elegant cu lampile spate cu LED-uri.

EDITII
F‑PACE 300 SPORT
NOUL F‑PACE 300 SPORT

Modelul F‑PACE 300 SPORT se remarca printr-un design atragator din orice unghi l-ai privi. Printre spitele jantelor specifice, cu finisaj gri inchis satinat, se disting etrierii de frana de culoare galbena. Tema continua cu siglele 300 SPORT de pe grila negru lucios si de pe hayon.

ACCESATI GALERIA
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOUL F‑PACE CHEQUERED FLAG

Pentru un plus de personalitate, F‑PACE Chequered Flag este echipat cu pachetul Black, care evidentiaza si mai mult stilul asertiv al modelului. Include elemente cu finisaj negru lucios, precum prizele de aer laterale si bara fata S, cu design sportiv.

ACCESATI GALERIA
JANTE JAGUAR
JANTE F‑PACE SVR
Alegeti intre jantele din aliaj usor, forjate, de 21”, cu finisaj diamantat sau jantele din aliaj usor, forjate, de 22”, cu finisaj diamantat sau negru lucios, disponibile optional. Pentru aderenta si stabilitate imbunatatite pe viraje, anvelopele spate cu o latime de 295 mm subliniaza si mai mult caracterul sportiv al modelului F‑PACE SVR.

In imagine sunt prezentate jantele din aliaj usor de 22", cu 5 spite duble, „tip 5081”, cu finisaj diamantat.
JANTE SPORT
F‑PACE ofera o gama diversificata de jante din aliaj usoare si aerodinamice, cu un diametru cuprins intre 18” si 22” - completarea perfecta a aspectului dinamic al modelului F‑PACE. Alegeti modelul de jante preferat din configurator.

In imagine sunt prezentate jantele din aliaj usor de 22", cu 9 spite, „tip 9006”, cu finisaj gri si diamantat.

Jaguar F‑PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un model F‑PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1In functie de motorizare.
2Disponibilitate in functie de varianta de echipare si de piata. In functie de model sunt disponibile si farurile cu xenon sau cu halogen.