TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologia avansata a modelului Jaguar F‑PACE ofera o gama de sisteme care imbunatatesc experienta la volan si asigura siguranta tuturor pasagerilor.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
STANDARD PENTRU TOATE MODELELE F‑PACE

Generatia noua de hardware si software ale sistemului Touch Pro asigura modelului F‑PACE cele mai inalte performante ale functiilor de conectivitate si multimedia.

• Ecran tactil cu diagonala de 10”, cu gesturi de tip atingere, „swipe” si „pinch to zoom” si pagina de pornire personalizabila
• Instrumente de bord cu ecran central TFT, cu diagonala de 5”2
• Sistem audio2
• Radio AM/FM, Bluetooth® si 2 conexiuni USB
EXPLORATI TOUCH PRO
VIZUALIZARE DUBLA<sup>3</sup>
Vizualizarea dubla este disponibila optional numai pentru sistemul Touch Pro si permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite, pe acelasi ecran cu diagonala de 10,2”. De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.
TEHNOLOGII SUPLIMENTARE INCONTROL
EXPLORATI INCONTROL
PROTECT<sup>1</sup>
Protect include apel SOS in caz de urgenta, asistenta rutiera optimizata Jaguar si aplicatia Remote Essentials pentru smartphone, care ofera informatii despre vehicul si va permite sa interactionati de la distanta cu acesta. Consultati nivelul combustibilului si autonomia, starea usilor, geamurilor si incuietorilor. Consultati ultima pozitie de parcare a vehiculului si gasiti drumul de intoarcere la acesta, cu ajutorul directiilor de deplasare pentru pietoni. De asemenea, puteti salva statistici privind kilometrajul.
EXPLORATI SISTEMUL PROTECT
CONNECT PRO<sup>5</sup>
Touch Pro poate fi imbunatatit cu pachetul Connect Pro, care include InControl Apps, aplicatia Remote Premium pentru smartphone, hotspot Wi-Fi si Pro Services cu informatii din trafic in timp real. Functiile includ sincronizarea traseelor preferate cu sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia Route Planner pentru smartphone si site-ul de planificare a traseului.
EXPLORATI CONNECT PRO
PACHET SMARTPHONE<sup>7</sup>
Afisarea ecranului smartphone-ului pe ecranul sistemului multimedia InControl al modelului F‑PACE nu a fost niciodata mai usoara. Interfata simpla si intuitiva Android AutoTM inseamna ca puteti interactiona cu distragere minima a atentiei. Sistemul Apple CarPlay® este usor de utilizat, datorita designului simplificat, care va permite sa ramaneti concentrat la condus.
SECURE TRACKER<sup>1</sup>
Secure Tracker permite monitorizarea vehiculului furat si notificari pe smartphone si de la centrul de monitorizare a securitatii.
EXPLORATI SECURE TRACKER
RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE, CU LIMITATOR DE VITEZA ADAPTIV<sup>6</sup>
Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere va permite sa fiti informat, prin afisarea indicatoarelor rutiere de restrictie de viteza si depasire interzisa in cadrul grupului de instrumente, unde pot fi usor de observat. Limitatorul de viteza adaptiv utilizeaza recunoasterea indicatoarelor rutiere, pentru a ajusta corespunzator viteza vehiculului, cu ajutorul sistemului de control al vitezei de croaziera.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:1FhPoWvXtAE
MULTIMEDIA
AFISAJ PE PARBRIZ
Afisajul pe parbriz, disponibil optional (HUD)8 cu tehnologie laser, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Daca sunt disponibile, datele privind recunoasterea indicatoarelor rutiere, viteza vehiculului si mesajele controlului vitezei de croaziera sunt proiectate vizibil, si in lumina directa a soarelui. HUD permite minimizarea timpului petrecut pentru urmarirea instrumentelor de bord.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Sistemele audio Meridian si algoritmii avansati de procesare a semnalului digital se asigura ca ritmul, puterea si sincronizarea oricarei melodii sunt redate exact cum a dorit autorul. Puteti opta intre sistemul audio MeridianTM9 de 380W, cu 10 difuzoare si subwoofer sau sistemul audio surround MeridianTM9, de 825W, cu 16 difuzoare si subwoofer.

Jaguar F‑PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un model F‑PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1 Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. InControl Apps si aplicatia Remote trebuie descarcate din magazinul Apple/Play. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului. 
2 Echipamentele si disponibilitatea acestora pot fi diferite in functie de configuratia vehiculului si de piata. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar. 
3 Echipament optional, solicita echiparea cu Navigation Pro, CD/DVD player si sistem audio MeridianTM/MeridianTM Surround.
4 Asistenta optimizata Jaguar este un serviciu pe baza de abonament, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. 
5 Connect Pro solicita echiparea cu Navigation Pro. Daca selectati sistemul Navigation Pro, trebuie sa selectati si toate functiile Connect Pro. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul Jaguar. Conexiunea la internet si conectarea prin Wi-Fi depind de existenta unei cartele micro SIM cu un abonament de date corespunzator. 
6 Disponibilitatea si echiparea difera in functie de piata. Numai impreuna cu Navigation Pro. 
7 Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului. 
8 Solicita echiparea cu parbriz cu protectie termica. 
9 Echipament optional.