INTERIOR

Habitaclul modelului F‑PACE imbina eleganta si sportivitatea, pentru a crea cel mai modern design contemporan.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
LA VOLAN

F‑PACE este echipat cu o gama diversificata de tapiterii din piele de cea mai buna calitate si cu ornamente sofisticate. Aceste materiale premium confera modelului F‑PACE unul dintre cele mai configurabile habitacluri la aceasta clasa. Este ocazia perfecta de a crea un spatiu care va reflecta personalitatea.

CONFIGURATOR
INTERIOR F‑PACE SVR

Habitaclul modelului F‑PACE SVR, cu scaune Performance, pune accent pe confortul soferului si pasagerilor.

ASPECT INTERIOR
PERFORMANTE

Scaune Performance cu tapiterie din piele perforata Windsor si model lozenge Light Oyster/Ebony2.

LUXURY

Siena Tan perforated Windsor leather seats available on Portfolio model.

SPORT

Scaune sport cu tapiterie din piele granulata Ebony/Pimento, disponibile pentru modelul R-Sport.

EDITII
F‑PACE 300 SPORT
NOUL F‑PACE 300 SPORT

Habitaclul modelului F‑PACE 300 SPORT se remarca prin cusatura galbena, contrastanta si prin padelele de schimbare a vitezelor din aluminiu, pentru a oferi o imbinare intre aspectul premium si stilul sportiv. Tetierele si volanul dispun de sigla 300 SPORT si permit identificarea imediata a modelului.

ACCESATI GALERIA
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOUL F‑PACE CHEQUERED FLAG

Habitaclul modern, cu tapiterie din piele este completat de ornamentele din aluminiu si pragurile metalice cu sigla F‑PACE Chequered Flag. Alegeti intre 2 combinatii de culori impresionante pentru habitaclu: Ebony si Pimento sau Ebony si cusatura contrastanta Light Oyster.

ACCESATI GALERIA
ECHIPAMENTE INTERIOARE

Cu o gama diversificata de optiuni disponibile si multiple posibilitati de personalizare, puteti configura modelul F‑PACE pentru a corespunde intocmai preferintelor personale.

ILUMINARE AMBIENTALA HABITACLU
Personalizarea poate fi imbunatatita cu iluminarea ambientala configurabila a habitaclului3 care creeaza un efect vizual impresionant si primitor si o atmosfera relaxanta pentru toti pasagerii. Sistemul evidentiaza cele mai fine detalii de design interior, cu iluminarea discreta in 10 culori diferite. F‑PACE poate crea o ambianta potrivita starii dvs. de spirit.
SPATIU IN SPATE
In spate, spatiul pentru picioare si genunchi este de 945, respectiv 65 mm. Este loc suficient pentru transportul in conditii de confort a 3 adulti, iar scaunele spate pot fi echipate cu sistem electric de inclinare4 - pozitia perfecta pe scaun poate fi obtinuta prin simpla apasare a unui buton.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealerul local Jaguar.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:_BepWtrvQK8
PLAFON PANORAMIC
Optati pentru unul dintre plafoanele noastre din sticla, disponibile optiona5, pentru a inunda cu lumina habitaclul modelului F‑PACE si a imbunatati senzatia de spatiu. Pentru un plus de confidentialitate si pentru a reduce efectul de sera in bataia directa a soarelui, fiecare plafon panoramic este echipat standard cu un parasolar actionat electric.

Jaguar F‑PACE este SUV-ul sportiv care imbina placerea de a conduce cu functionalitatea si eficienta. Creati un model F‑PACE perfect, cu ajutorul configuratorului.

CONFIGURATOR

1Numai pentru F‑PACE R-Sport si F‑PACE S.
2Numai pentru F‑PACE SVR.
3Disponibilitatea si echiparea difera in functie de piata.
4Echipament optional. Nu este disponibil pentru F‑PACE SVR.
5Echiparea cu plafon panoramic din sticla difera in functie de piata si de model.