*Unladen (EU) - include soferul de 75kg, nivel lichide maxim si rezervor de combustibil 90% plin.
**Cifrele se refera la masini cu trapa deschisa. Sub copertina portbagajului si daca vehiculul este echipat cu kit de pana. 508 litri, la modelele cu roata de rezerva compacta. 463 litri, la modelele cu roata de rezerva normala.
Toate valorile sunt masurate cu sistemul Stop/Start inteligent activat. Greutatile sunt pentru vehicule echipate standard. Echipamentele optionale maresc greutatea.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.
Consultati valorile WLTP pentru F‑PACE.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente. [1]Datele motorului nu au fost recertificate in 2018. Datele prezentate sunt conforme cu certificarea NEDC din 2017.