TEHNOLOGIA MOTOARELOR

Caracterul special al modelului F‑TYPE este imbunatatit de gama de motoare performante. Moderne, puternice, fara indoiala amprenta Jaguar.

F‑TYPE dispune de o gama de motorizari potrivite oricarui stil de condus. Indiferent de varianta, beneficiati de un raspuns rapid, un cuplu motor ridicat si performante sportive, care va vor aduce garantat zambetul pe buze.

CONFIGURATOR
MOTOARE
MOTOR TURBO
Noul motor disponibil pentru F‑TYPE, cu 4 cilindri, de 2,0 litri, turbo, pe benzina, ce dezvolta o putere de 300 CP, asigura performante excelente, rafinament si eficienta. Este echipat cu tehnologii inovatoare, precum sistem de distributie variabila, supapa de descarcare comandata electronic si pompa de ulei cu debit variabil. Rezultatul este o putere exceptionala, costuri reduse de exploatare si o noua dimensiune a performantelor dinamice ale modelului F‑TYPE.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
V6 PUTERNIC
Motoarele V6 care echipeaza modelul F‑TYPE sunt puternice si rafinate. Sistemul compact de control al presiunii de supraalimentare si a doua clapeta de acceleratie asigura puterea necesara in timpul acceleratiilor, fara intarzierile specifice modelelor turbo. Motorul V6 de 3,0 litri si 340 CP dezvolta un cuplu de 450 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 5,3 secunde. Varianta cu o putere de 380 CP dezvolta un cuplu de 460 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4,9 secunde.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
V8 PERFORMANT
Ambele motoare V8 de 5,0 litri sunt foarte puternice. Sistemul de distributie variabila optimizeaza puterea disponibila, la orice regim de turatie. Acceleratiile sunt rapide si progresive. Raspunsul este imediat. Motorul V8 de 5,0 litri si 550 CP, disponibil pentru modelul F‑TYPE R, dezvolta un cuplu de 680 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde. Varianta cu o putere de 575 CP, disponibila pentru modelul F‑TYPE SVR, dezvolta un cuplu impresionant de 700 Nm si asigura o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3,7 secunde. Puterea este transmisa prin intermediul transmisiei automate Quickshift cu 8 trepte si sistemului de tractiune integrala, care asigura performante optime in toate conditiile de deplasare.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
UN SUNET SPORTIV

Toate modelele F‑TYPE sunt echipate cu un esapament sport activ, cu o tonalitate inspirata de modelele de curse. Sistemul de esapament reactioneaza la pozitia pedalei de acceleratie, viteza vehiculului si turatia motorul, prin deschiderea supapelor active. Daca sunt deschise, aceste supape permit gazelor de esapament sa urmeze un traseu direct si mai putin restrictiv prin toba finala de esapament, furnizand un ton mult mai puternic si mai incitant. Esapamentul activ comutabil* permite deschiderea manuala a supapelor din sistemul de esapament, pentru a va putea bucura de sunetul incitant al modelului F‑TYPE la toate regimurile de turatie.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:uJBtIkDcUH8

Conceput sa transmita placerea pura de a conduce, excelenta tehnica a modelului F-TYPE ofera capabilitatile necesare sa satisfaca nevoile tuturor soferilor, indiferent de drum. Coupé sau Convertible, cu tractiune spate sau integrala, manuala sau automata, gama F-TYPE ofera ceva special fiecarui stil de condus. Configurati-va modelul F-TYPE perfect.

CONFIGURATOR

*Standard pentru F‑TYPE R‑Dynamic, F‑TYPE R si F‑TYPE SVR. Optional pentru F‑TYPE. Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
Url
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
Url
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
Url
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
Url