TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologia avansata se imbina cu spiritul sportiv al modelului F‑TYPE pentru a se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat.

Cu sistemul multimedia performant Touch Pro si sisteme audio de calitate, F‑TYPE asigura posibilitati de conectare, informare si divertisment, intr-o atmosfera eleganta.

CONFIGURATOR
COMENZI VIZUALE INTUITIVE

Ecranul tactil color, cu diagonala de 10” al modelului F‑TYPE reprezinta singurul punct de interactiune cu sistemului multimedia InControl. Acest lucru asigura controlul direct al sistemelor de navigatie, audio, de telefonie, climatizare si al multor alte sisteme suplimentare de asistenta pentru sofer, cum ar fi senzorii de parcare si modul dinamic configurabil.

CONECTIVITATE
TOUCH PRO
F‑TYPE include acum in echiparea standard sistem multimedia Touch Pro. Extrem de rapid, cu o interfata utilizator foarte intuitiva si o grafica lizibila, Touch Pro este cel mai avansat sistem multimedia creat de Jaguar pana acum. Experienta la volanul modelului F‑TYPE va fi mai usoara si mai placuta ca niciodata.
EXPLORATI TOUCH PRO
PACHET SMARTPHONE
Ramaneti conectat permanent la smartphone si cand va aflati la bord. Utilizand smartphone-ul Apple® sau AndroidTM, acest pachet va permite sa controlati aplicatii optimizate pentru vehicul, cum ar fi Spotify® si Tile®, cu ajutorul ecranului tactil al modelului F‑TYPE si unui cablu USB.
CONNECT PRO
Tehnologiile si aplicatiile Connect Pro* includ ultimele inovatii in materie de conectivitate si confort. Acestea includ InControl Apps, aplicatia InControl Remote si Pro Services, care utilizeaza o conexiune la internet rapida, de tip 4G.
REMOTE PREMIUM
Aplicatia InControl Remote permite monitorizarea si interactiunea cu modelul F‑TYPE, cu ajutorul unui smartphone. Ofera informatii si statistici despre vehicul, cum ar fi nivelul combustibilului, detaliile calatoriilor anterioare si starea portierelor si a geamurilor. In cazul echiparii cu Remote Premium, aplicatia va permite sa porniti de la distanta motorul, pentru a seta din timp temperatura in habitaclu**, sa inchideti si sa deschideti vehiculul si sa localizati modelul F‑TYPE pe o harta sau cu ajutorul functiei bip si flash.
**Numai pentru modelele cu transmisie automata.
SISTEM DE URMARIRE
Sistemul de urmarire* permite urmarirea modelului F‑TYPE in caz de furt sau de deplasare neautorizata, pentru a ajuta la identificarea pozitiei si recuperarea cat mai rapida a vehiculului. Chiar daca vehiculul este furat cu cheia, puteti activa avertizarea apeland centrul de asistenta prin intermediul aplicatiei InControl Remote.
INCONTROL APPS
InControl Apps permite controlul aplicatiilor compatibile de la ecranul tactil, asigurand utilizarea sigura si confortabila a aplicatiilor optimizate special pentru a fi utilizate la bordul vehiculului. Cu o gama de servicii tot mai cuprinzatoare, InControl Apps va poate ajuta sa planificati calatoria, sa organizati intalnirea urmatoare si sa descoperiti imprejurimile.
EXPLORATI INCONTROL APPS
SISTEM AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>

Am colaborat cu expertii in sisteme audio de la Meridian si am proiectat special pentru F‑TYPE doua sisteme de inalta performanta. Sistemul de 380 W, cu 8 difuzoare care includ 2 subwoofere, disponibil in echiparea standard. Si sistemul de 770 W, cu 10 difuzoare, care asigura o calitate extraordinara a auditiei, cu ajutorul tehnologiei Meridian Trifield™.

EXPLORATI MERIDIAN
ECHIPAMENTE DE SIGURANTA SI DE ASISTENTA PENTRU SOFER
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Asistenta la pastrarea benzii de rulare permite imbunatatirea sigurantei la drum lung. Sistemul detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si corecteaza usor traiectoria.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:Ml4TYkPhSJg
AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE
Sistemul nostru de avertizare la parasirea benzii de rulare permite imbunatatirea sigurantei la drum lung. Acesta detecteaza daca automobilul paraseste banda de rulare si va anunta vizual si prin vibrarea usoara a volanului.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:QLBR1tDQdTI
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT SI MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Daca atunci cand incepeti sa schimbati banda de rulare vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort, asistenta pentru unghiul mort controleaza volanul si permite indepartarea pericolului. Cu ajutorul aceluiasi sistem radar, monitorizarea traficului din spate va avertizeaza prin informatii pe ecranul tactil, cu privire la vehiculele in miscare in timpul deplasarii in marsarier - de exemplu la parasirea unui loc de parcare cu vizibilitate restrictionata.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:Oz8rX_cM9D8
SISTEM DE PROTECTIE PENTRU PIETONI

Asigura protectia pietonilor si a pasagerilor din vehicul. Daca vehiculul loveste un pieton, sistemul inovator de protectie Jaguar este proiectat pentru a ridica automat capota, pentru a amortiza un eventual impact.

ECHIPAMENTE DE SIGURANTA SI DE ASISTENTA PENTRU SOFER
ASISTENTA LA PARCARE
Sistemul nostru de asistenta la parcare* permite ca manevrele de parcare laterala intr-un spatiu ingust sa fie mai simple ca niciodata, prin directionarea vehiculului intr-un loc de parcare corespunzator. Tot ce aveti de facut este sa selectati treapta de viteza potrivita si sa controlati viteza vehiculului. De asemenea, asistenta la parcare permite iesirea din parcare si preia complet stresul generat de aceasta manevra. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata ambelor manevre.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:UzQHxy8bjxA
SENZORI DE PARCARE
Senzorii de parcare fata* si spate sunt proiectati pentru a avertiza sonor soferul cu privire la prezenta obiectelor din apropiere. Sagetile care apar pe ecranul tactil de pe consola centrala asigura informatii suplimentare despre pozitia obiectelor fata de vehicul. Optional este disponibila o camera video pentru marsarier, care transmite imagini pe ecranul tactil si asigura un plus de confort si siguranta.
CAMERA VIDEO SPATE
Aceasta optiune imbina o camera video spate cu informatii afisate pe ecranul tactil. Si afiseaza ghidaje de distanta colorate si linii de ghidare pe ecran, care se modifica in functie de directia in care se manevreaza volanul, la deplasarea in marsarier.
SIGURANTA PASAGERILOR
Un sistem complet de airbag-uri imbunatateste siguranta soferului si pasagerului. Senzorii detecteaza talia si greutatea soferului si pasagerului, inainte de a declansa corespunzator airbag-urile frontale. Sistemele de pretensionare avansate care echipeaza un F‑TYPE strang automat centurile de siguranta, daca vehiculul decelereaza rapid.
ARCE DE SECURITATE
Acest echipament de securitate esential al modelelor Convertible asigura protectia pasagerilor in caz de rasturnare. Cu finisaj crom satinat pentru F‑TYPE, F‑TYPE R‑Dynamic, F‑TYPE R si negru lucios pentru F‑TYPE SVR.
ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA
Daca se apasa brusc pedala de frana, acest sistem maximizeaza forta de franare, pentru a reduce distantele de oprire. De asemenea, permite un control mai bun asupra directiei, in situatii neasteptate.

F‑TYPE este proiectat pentru placerea pura de a conduce, iar solutiile tehnice utilizate ii deschid calea catre performante exceptionale, in toate conditiile de deplasare. Coupé sau Convertible, cu tractiune pe spate sau integrala, transmisie manuala sau automata, fiecare sofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferintelor personale. Creati modelul F‑TYPE perfect potrivit preferintelor dvs., cu ajutorul configuratorului, sau exprimati-va interesul.

CONFIGURATOR

1Componenta optionala
2Numai pentru modelele cu transmisie automata.
Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
Url
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
Url
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
Url
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
Url