INTERIOR

Intr-un model F‑TYPE veti face corp comun cu masina. Toate elementele configuratiei 1+1 sunt proiectate pentru a crea aceasta legatura. Ergonomia perfecta asigura o experienta la volan la un nivel nemaiintalnit pana acum.

Interiorul a fost restilizat pentru a imbunatati rafinamentul, fara a influenta insa atentia acordata postului de conducere. Toate elementele au fost reproiectate. Scaunele noi, usoare si elegante, reprezinta cea mai importanta modificare, iar optional, scaunele Performance pot include acum o functie de ventilatie. Actualizarea si a celor mai mici detalii, cum ar fi ornamentele noi ale consolei centrale si elementele cromate ale usilor si volanului sporesc senzatia de lux.

CONFIGURATOR
EDITII
NOUL F-TYPE CHEQUERED FLAG

Cu interiorul sau vibrant, modelul Chequered Flag este simbolul sportivitatii. Acesta se remarca prin scaunele Performance stantate si volanul incalzit, cu dunga rosie in partea superioara.

ACCESATI GALERIA
CARACTERISTICI PRINCIPALE

Interiorul modelului F‑TYPE se remarca prin imbinarea dintre ergonomia functionala si stilul sportiv, alaturi de designul functional al postului de conducere, comenzile simple si instrumentele lizibile.

COMENZI ORIENTATE PE NEVOILE SOFERULUI
Instrumentele sunt simple, clare si lizibile, cu 2 cadrane analogice mari - esential pentru un model sportiv. Volanul sport cu 3 spite incorporeaza functii esentiale pentru un control usor. La modelele cu transmisie automata, padelele montate in spatele volanului permit selectarea secventiala a treptelor de viteza, cu varful degetelor, fara a lua mainile de pe volan.
SCAUNE USOARE
Scaunele noi ale modelului F‑TYPE sunt disponibile in variantele Sport si Performance si au fost proiectate pentru a conferi sportivitate. Constructia usoara din magneziu a scaunelor permite reducerea cu mai mult de 8 kg* a greutatii, comparativ cu modelele generatiei anterioare. Forma atent studiata a acestora ocupa mai putin spatiu si asigura o libertate mai mare de reglare a scaunului. Scaunele Performance asigura o sustinere laterala imbunatatita in timpul condusului sportiv si pot include o functie de ventilatie, pentru un confort imbunatatit.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:fUsizUZpYZw
ILUMINARE AMBIENTALA CONFIGURABILA
Apasati butonul de start, iar interiorul modelului F‑TYPE se trezeste la viata, cu o orga de lumini. Iluminarea ambientala configurabila permite o personalizare suplimentara, cu optiuni precum albastru fosforescent, albastru deschis, alb, coral sau rosu, in functie de preferintele personale. Activati modul dinamic, iar culoarea iluminarii manerelor usilor, consolei centrale si grupului de instrumente se schimba automat la rosu.
PORTBAGAJ
Am proiectat portbagajul modelului F‑TYPE Coupé pentru a crea un automobil sportiv potrivit oricarui stil de viata. Volumul disponibil este apropiat de cel al unor modele hatchback binecunoscute - pana la 408 litri. Pentru un acces mai usor, hayonul poate fi deschis sau inchis de la un buton, in cazul echiparii cu sistem electric de actionare2.

F‑TYPE este proiectat pentru placerea pura de a conduce, iar solutiile tehnice utilizate ii deschid calea catre performante exceptionale, in toate conditiile de deplasare. Coupé sau Convertible, cu tractiune pe spate sau integrala, transmisie manuala sau automata, fiecare sofer poate alege un model F‑TYPE potrivit preferintelor personale. Creati modelul F‑TYPE perfect potrivit preferintelor dvs., cu ajutorul configuratorului, sau exprimati-va interesul.

CONFIGURATOR

1Reducere a greutatii pentru scaunele Performance. Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.
2Numai pentru modelul Coupé.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
Url
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
Url
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
Url
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
Url