PERFORMANTE

Pregatiti-va pentru emotii.

URMARITI VIDEOCLIPUL
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DE LA REMARCABIL LA PUR SI SIMPLU EXTRAORDINAR

Modelul F‑TYPE este propulsat de cele mai performante motoare pe benzina Jaguar, echipate cu tehnologii inovatoare, care permit reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, fara a afecta performantele.

ASCULTATI CU ATENTIE

Toate modelele, de la motorul cu 4 cilindri de 300 CP la V8-ul de 575 CP, sunt echipate cu evacuare sport activa. Aceasta dispune de 2 setari, pentru a putea activa modul sport, indiferent de turatia motorului.

4 cilindri in linie
Performante sportive, rafinament si eficienta. Motorul cu 4 cilindri, de 2,0 litri, turbo, pe benzina, dezvolta o putere extraordinara si asigura agilitate.
V6
Puternic si rafinat. Sistemul compact de control al presiunii de supraalimentare si a doua clapeta de acceleratie asigura dezvoltarea unei puteri maxime de 380 CP si un raspuns imediat la apasarea pedalei de acceleratie.
V8
Acceleratii si raspuns rapide, asigurate de motorul de 450 CP sau de cel de 575 CP al modelului R, prin intermediul unei transmisii automate cu 8 trepte. Puteti opta pentru tractiune spate* sau integrala, pentru performante optime in toate conditiile.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
PERFORMANTE SPORTIVE

Cea mai scurta distanta intre 2 puncte este in linie dreapta. Dar unde este distractia? Sasiul foarte atent echilibrat, suspensia sportiva si directia precisa se imbina pentru a conferi modelului F-TYPE o agilitate extraordinara si informatii exacte privind suprafata de deplasare.

PERFORMANTE SPORTIVE
TRACTIUNE INTEGRALA
Sistemul de tractiune integrala cu Intelligent Driveline Dynamics al modelului F-TYPE asigura performante si un comportament sportiv, alaturi de manevrabilitate excelenta, indiferent de suprafata de rulare.
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
Modelul F-TYPE franeaza separat rotile de pe interiorul virajului, pentru a maximiza performantele si in cele mai stranse curbe. Prin reducerea efectului de subvirare, asigura agilitate sportiva si un plus de incredere soferului.
DIFERENTIAL ELECTRONIC ACTIV
Gestioneaza cuplul transferat fiecarei roti spate, pentru utilizarea optima a puterii disponibile. Acest lucru va permite sa virati mai tarziu si sa accelerati mai devreme. Interactioneaza cu sistemul Intelligent Driveline Dynamics.
CONDUS DINAMIC
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Personalizati comportamentul rutier in functie de preferinte. Modul dinamic configurabil va permite sa reglati taria directiei, punctele de schimbare a vitezelor si raspunsul acceleratiei.
ADAPTIVE DYNAMICS
Analizand rapid datele privind stilul de condus si conditiile de deplasare, sistemul Adaptive Dynamics imbunatateste raspunsul modelului F‑TYPE, pentru a asigura in permanenta optimizarea performantelor.
CONFIGURATOR
FORTA DE FRANARE EXTRAORDINARA
350 MM FATA. 325 MM SPATE
Optimizat pentru a fi atat durabil, cat si usor, oferind in acelasi timp performante excelente.
380 MM FATA. 325 MM SPATE
Asigura o franare puternica si este rezistent in utilizare intensiva.
380 MM FATA. 376 MM SPATE
Franare rapida, eficienta si progresiva.
398 MM FATA. 380 MM SPATE
Frane ceramice. Cel mai puternic sistem de franare disponibil, capabil de cele mai ridicate performante de franare in utilizare intensiva.
SELECTATI MODELUL F‑TYPE PREFERAT

Sunt disponibile 2 modele, Coupé si Convertible. Ambele reprezinta o alegere excelenta.

SELECTATI MODELUL PREFERAT
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

*Disponibil numai pentru motorizarea de 450 CP.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.