AUTONOMIE SI INCARCARE

I‑PACE asigura o autonomie sporita.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
TEHNOLOGII AVANSATE, CONDUS SUSTENABIL

Pasiunea pentru design si tehnologiile noastre electrice livreaza o masina cu emisii zero, care este fara niciun dubiu un Jaguar pur-sange. I-PACE are o autonomie de 470 km conform WLTP*. Acest lucru este posibil prin combinatia dintre bateria litiu-ion cu o capacitate de 90kWh si coeficientul de rezistenta la inaintare al I-PACE de 0,29Cd.

CONFIGURATOR
STIATI CA

Selectati o categorie, pentru a afla cum afecteaza autonomia modelului I‑PACE.

Climat interior
CLIMATIZARE

Sistemele de incalzire si aer conditionat utilizeaza energie, iar acest lucru poate afecta autonomia. Aceste sisteme sunt utilizate cel mai adesea la inceputul unei calatorii si, pentru a reduce impactul asupra autonomiei, modelul I‑PACE permite setarea temperaturii in habitaclu inainte de a porni la drum, in timp ce vehiculul se incarca. Acest lucru permite modelului I‑PACE sa consume electricitate de la priza, nu de la baterie, in vederea incalzirii sau racirii habitaclului.

Temperaturi extreme
TEMPERATURI EXTREME

Temperaturile extrem de reduse si de ridicate afecteaza autonomia. 
Modelul I‑PACE este echipat cu sisteme sofisticate de gestionare a regimului termic, care permit mentinerea unei temperaturi optime a bateriei si minimizarea impactului temperaturii exterioare asupra autonomiei vehiculului.

Stil de condus
STIL DE CONDUS

Unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza autonomia este soferul. Acceleratiile frecvente si rapide au un impact negativ asupra autonomiei, iar deplasarea cu viteza constanta permite maximizarea autonomiei unui vehicul electric. De asemenea, acceleratia graduala poate reduce necesitatea franarilor puternice, care consuma mai multa energie decat franarea lina. 
Deplasarea cu viteza constanta permite maximizarea autonomiei unui vehicul electric.

Deplasarea in trafic
DEPLASAREA IN TRAFIC

Atat accelerarea, cat si franarea utilizeaza energie. 
Accelerarea si franarea repetate, specifice traficului aglomerat, pot avea un efect negativ atat asupra starii bateriei, cat si soferului. Mentinerea pe cat posibil a unei viteze constante in conditii de trafic aglomerat permite maximizarea autonomiei.

ECOLOGIC, COMOD SI FARA BATAI DE CAP

Bateria modelului I‑PACE se incarca de la priza vehiculului, amplasata discret in spatele pasajului rotii fata. Dupa conectare, puteti lasa modelul I‑PACE la incarcat. Procesul se opreste automat atunci cand bateria este incarcata complet. Vehiculul poate fi incarcat in siguranta daca afara ploua sau chiar daca este parcat in zapada, deoarece sistemul de incarcare este perfect izolat.

INCARCAREA LA DOMICILIU
Pentru o incarcare la domiciliu optima, va recomandam instalarea unui wall-box Jaguar si folosirea unui cablu Mode 3. I-PACE este echipat cu un incarcator de bord tri-fazic AC (curent altrenativ) de 11kW, care poate incarca vehiculul peste noapte si poate livra pana la 65km autonomie la o incarcare de 60 min.
Masina vine echipata si cu un cablu Mode 2, care poate fi utilizat la o priza domestica. Atunci cand folositi o priza domestica, incarcare este mai lenta (pana la 11km autonomie intr-o ora), dar suficient sa asigura o utilizare zilnica de 60km, daca vehiculul este lasat la incarcat peste noapte.
INCARCAREA LA STATIILE PUBLICE
I-PACE vine echipat cu un cablu Mode 3, care se conecteaza la un incarcator public de curent alternativ (AC), standard in majoritatea tarilor. Puteti gasi cu usurinta un incarcator public AC folosind fie aplicatia Jaguar Rmote sau sistemul de navigatie. O statie de incarcare tipica de 50kW poate livra o autonomie de pana la 270km intr-o ora.2
Incarcatoarele rapide DC (curent continuu) incep sa fie din ce in ce mai prezente in infrastructura publica de incarcare. I-PACE este echipat cu un sistem care poate accepta o incarcare de pana la 100kW DC, prin intermediul unui cablu special de curent continuu conectat, astfel incat nu este nevoie sa transportati unul.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

1Jaguar dispune de furnizori preferati de echipamente de incarcare, pentru toate pietele pe care este disponibil modelul I‑PACE. Dealerii si furnizorii preferati Jaguar va stau la dispozitie pentru a va recomanda cele mai potrivite solutii de incarcare. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar.
2In majoritatea tarilor, reteaua de alimentare cu electricitate are o putere de 7,4 kW.
3Un incarcator rapid CC asigura alimentarea cu o cantitate mare de energie, intr-o perioada scurta de timp. Rata de incarcare scade pe masura ce bateria ajunge la capacitate maxima. Astfel, in majoritatea cazurilor este mai rapid sa incarcati pana la 80% din capacitate sau cat aveti nevoie pentru a parcurge o anumita distanta.
4Pentru modelele I‑PACE vandute in Europa continentala este disponibil in echiparea standard un cablu de incarcare pentru statiile publice (cablu de incarcare mod 3).


*WLTP (procedura de testare a vehiculelor usoare, armonizata la nivel mondial) este procesul nou, implementat din 2017 si care masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile vehiculelor vandute in Europa. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente. Valorile oficiale la testele UE sunt furnizate de producator, conform legislatiei UE. Pot fi utilizate numai in scop comparativ. Valorile reale si performantele vehiculului electric pot varia in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare.