STIMULENTE PENTRU VEHICULELE ELECTRICE

I‑PACE este un vehicul cu propulsie 100% electrica, cu zero emisii de noxe, care deschide calea pentru numeroase avantaje.

DETINEREA UNUI MODEL I‑PACE

Coreland performantele propulsiei electrice cu elementele de design specifice Jaguar, modelul I‑PACE pune la dispozitie un pachet care include serviciile si asistenta oferite intotdeauna de Jaguar. Fiind un vehicul cu zero emisii de noxe, I‑PACE beneficiaza de avantaje suplimentare, cum ar fi accesul la stimulente si avantaje oferite de guvern, autoritatile locale si companiile care sustin adoptarea vehiculelor electrice.

CONFIGURATOR
AJUTOR PENTRU ACHIZITIA VEHICULULUI ELECTRIC

Unele guverne ofera stimulente financiare directe sau permit soferilor vehiculelor electrice sa evite taxele de achizitie, cum ar fi TVA sau GST, care trebuie platite pentru vehiculele diesel si pe benzina. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

AJUTOR CU TAXELE VAMALE SI INMATRICULAREA VEHICULULUI ELECTRIC

In general, taxele vamale sunt mai reduse pentru vehiculele electrice si pot fi zero. In tarile in care numerele de inmatriculare sunt achizitionate separat de vehicul sau sunt obtinute aleator, vehiculele electrice pot beneficia de costuri reduse si chiar evita complet loteria privind inmatricularea vehiculelor. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

AJUTOR PENTRU ACHIZITIA ECHIPAMENTULUI DE INCARCARE PENTRU VEHICULELE ELECTRICE

In unele tari, statiile de incarcare pot fi achizitionate la pret redus. De asemenea, pot fi oferite stimulente pentru instalarea echipamentelor de incarcare in cladiri rezidentiale comune si in spatii pentru birouri. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

TAXE REDUSE CA VEHICUL DE COMPANIE

Vehiculele electrice pot beneficia de niveluri de taxare mult mai reduse decat cele echivalente diesel sau pe benzina, in cazul utilizarii ca vehicul de companie. De asemenea, angajatorul poate beneficia de avantaje financiare privind amortizarea activelor. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

INCARCARE GRATUITA PENTRU VEHICULELE ELECTRICE

In timp de vehiculul este parcat in centre comerciale, hoteluri si alte locatii, puteti beneficia de statii de incarcare gratuita. Aceasta operatie se numeste incarcare la destinatie. Alte locatii pot oferi costuri reduse pentru incarcare, in functie de timpul petrecut la locatie. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

EVITAREA TAXELOR DE DRUM SI DE AUTOSTRADA

Daca exista taxe de drum, in unele cazuri vehiculele electrice sunt scutite. Si, desigur, nu vor trebui platite taxe in functie de emisii, asa cum se intampla in cazul vehiculelor diesel si pe benzina, poluante. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

INCREDERE SI LIBERTATE DE MISCARE

In unele orase, vehiculelor electrice le este permis accesul pe benzile speciale, daca nu transporta pasageri, si pe benzile rezervate transportului public. De asemenea, este permisa parcarea in locuri in care este interzisa vehiculelor diesel si pe benzina sau beneficiaza de taxe de parcare mai reduse. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

Stimulentele variaza in functie de tara si chiar de oras si se pot modifica fara notificare prealabila. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

SERVICII POST-VANZARE

Cu aproape un secol de experienta in productia de vehicule si prestarea de servicii aftersale, Jaguar asigura linistea clientilor sai. Bateria modelului I‑PACE dispune de o garantie de 8 ani*. Si veti beneficia intotdeauna de asistenta retelei de dealeri si tehnicienilor specializati, care cunosc foarte bine modelele Jaguar.

*Garantia modelului I PACE este limitata la 8 ani sau 160,000 km (oricare dintre situatii survine prima) si poate fi solicitata in cazul in care capacitatea bateriei scade la mai putin de 70 % din valoarea initiala.

GASITI UN DEALER

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dumneavoastra.

CONFIGURATOR
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs