PERFORMANTE PROPULSIE ELECTRICA

Putere si performante dinamice Jaguar, cu zero emisii de noxe - tot ceea ce va doriti de la un SUV electric si sportiv.

De mai bine de 80 de ani, Jaguar creeaza vehicule care starnesc emotii. Propulsia electrica nu schimba acest lucru, ci ofera o ocazie in plus de evidentiere a performantelor dinamice pentru care suntem renumiti.

CONFIGURATOR
DINAMICA JAGUAR

Motorul modelului I‑PACE dezvolta o putere de 400 CP si un cuplu de 696 Nm, disponibil instantaneu. Cu ajutorul tractiunii integrale incorporate, modelul I‑PACE are o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde.

BATERIE
Bateria de 90 kWh a modelului I‑PACE este proiectata pentru longevitate si permite exploatarea prelungita la putere maxima. Pozitionarea bateriei intre punti asigura vehiculului un centru de greutate coborat, care favorizeaza dinamica vehiculului si asigura modelului I‑PACE un comportament sportiv.
MOTOARE
Modelul I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice actionate sincron, cu magneti permanenti, integrate in puntile fata si spate. Acestea dezvolta o putere de 400 CP si un cuplu de 696 Nm, disponibil instantaneu. Cu ajutorul tractiunii integrale incorporate, modelul I‑PACE are o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde.
TRANSMISIE
I‑PACE does not require a conventional transmission. Instead, it is all about simplicity. JaguarDrive instantly delivers sustainable acceleration from 0-12,000rpm with no lag and no gearshift interruptions.
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
Maximizand manevrabilitatea, pentru un plus de incredere, tehnologia de vectorizare a cuplului motor asigura franarea controlata si independenta a rotilor fata si spate de pe interiorul virajului, pentru a ajuta la manevrarea vehiculului. In majoritatea conditiilor, este franata mai puternic roata spate de pe interiorul virajului, deoarece aceasta este responsabila in principal de imbunatatirea manevrabilitatii, iar roata fata de pe interiorul virajului este franata pentru a asigura un plus de eficienta si rafinament.
SUSPENSIE PNEUMATICA ACTIVA
Reducerea garzii la sol asigura imbunatatirea coeficientului aerodinamic si a autonomiei. Suspensia pneumatica activa, disponibila optional pentru modelul I‑PACE, reduce automat garda la sol cu 10 mm la deplasarea prelungita cu viteze mai mari de 105 km/h.
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC
Suspensia adaptiva dinamic asigura atat un comportament rutier sigur, cat si confort la rulare, prin monitorizarea miscarilor caroseriei de pana la 500 de ori pe secunda. Sistemul monitorizeaza continuu acceleratia, directia, pozitia pedalelor de acceleratie si de frana si amortizoarele controlate electronic, pentru a optimiza setarile suspensiei si a asigura un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate, in orice situatie.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
In cazul echiparii cu suspensie adaptiva dinamic, modul dinamic configurabil asigura personalizarea raspunsului acceleratiei, directiei si amortizoarelor modelului I‑PACE. Selectati modul dinamic, pentru a accentua caracterul sportiv modelului I‑PACE.
TRACTIUNE INTEGRALA

Modelul I‑PACE asigura o manevrabilitate perfecta pe toate suprafetele si in toate conditiile de vreme. Puterea si cuplul sunt disponibile imediat, iar motoarele electrice se pot adapta independent la cerintele soferului, conditiile de deplasare si aderenta disponibila.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:cBHgLRA_J4Y
RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA
Avand la baza tehnologia sofisticata in domeniul sistemelor de tractiune integrala, raspunsul adaptiv in functie de suprafata (AdSR) monitorizeaza continuu conditiile de deplasare si modifica in mod corespunzator setarile motorului si franelor. Dupa activare, AdSR functioneaza la toate vitezele, pentru a acorda asistenta pe vreme nefavorabila si la deplasarea pe suprafete dificile.
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
All Surface Progress Control este un sistem modern, care va permite sa setati si sa mentineti o viteza constanta in conditii dificile, cum ar fi pe suprafete alunecoase. Functioneaza la viteze cuprinse intre 3,6 si 30 km/h si va permite sa va concentrati exclusiv asupra drumului.
PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA
Oferind un control optim al cuplului la plecare, pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa imbunatateste capabilitatile pe carosabil alunecos, cum ar fi iarba uda, zapada si gheata. Sistemul ramane activ pana cand vehiculul atinge o viteza de 30 km/h - apoi modelul I‑PACE adopta modul selectat de sofer.
FRANARE CU RECUPERAREA ENERGIEI IMBUNATATITA
Pentru maximizarea autonomiei, modelul I‑PACE utilizeaza un sistem avansat, care permite recuperarea aproape integrala a energiei generate de franare. Dupa ce ridicati piciorul de pe pedala de acceleratie, sistemul activeaza franarea cu recuperarea energiei, incetinind modelul I‑PACE si convertind puterea generata, pentru a optimiza autonomia bateriei.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:SYHRnVOY9I0
FRANARE IN TRAFIC AGLOMERAT
Deplasarea in trafic aglomerat este usoara - utilizand ecranul tactil al modelului I‑PACE, puteti creste forta generata de franarea cu recuperarea energiei. Cresterea corespunzatoare a decelerarii inseamna ca, de exemplu, in conditii de trafic aglomerat, vehiculul poate fi controlat aproape exclusiv cu ajutorul pedalei de acceleratie.
PRIZE DE AER ACTIVE
Pentru a asigura un echilibru optim intre racire si aerodinamica, prizele de aer active se deschid atunci cand este necesara racirea bateriei si se inchid cand bateria nu trebuie racita, in vederea imbunatatirii aerodinamicii.
POMPA DE CALDURA

Pentru a asigura un echilibru optim intre racire si aerodinamica, prizele de aer active se deschid atunci cand este necesara racirea bateriei si se inchid cand bateria nu trebuie racita, in vederea imbunatatirii aerodinamicii.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:L_qIh5J2OsY

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

Valorile oficiale la testele UE sunt furnizate de producator, conform legislatiei UE. Pot fi utilizate numai in scop comparativ. Valorile reale si performantele vehiculului electric pot varia in functie de stilul de condus si de conditiile de deplasare.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs