DESIGN EXTERIOR

Designul revolutionar al modelului I‑PACE respecta spiritul Jaguar.

URMARITI VIDEOCLIPUL
AERODINAMICA

De la pasajele de roata fata evazate la difuzorul spate, toate elementele designului aerodinamic al modelului I‑PACE permit reducerea rezistentei la inaintare a vehiculului, in vederea optimizarii autonomiei si stabilitatii.

CONFIGURATOR
PRIZA DE AER CAPOTA

Grila indrazneata se curbeaza spre interior - reducand rezistenta la inaintare, prin canalizarea aerului prin priza capotei si apoi peste plafonul curbat, proiectat pentru a maximiza eficienta.

DIFUZOR SPATE

Colturile agresive incurajeaza trecerea aerului pe langa vehicul, minimizand diferentele de presiune care genereaza rezistenta la inaintare.

MANERE USI

Manerele escamotabile sunt integrate in usi si asigura fluidizarea fluxului de aer pe partile laterale ale caroseriei.

CENTURA LATERALA FLUIDA

Habitaclul este coborat si aripile sunt profilate si dau senzatia de miscare, completand centura plonjanta a caroseriei.

STIL

Farurile cu LED elegante si moderne confera modelului I‑PACE o personalitate distincta si includ modelul dublu „J” specific Jaguar, iar plafonul imbunatateste performantele aerodinamice, este vopsit in negru sau dispune de trapa panoramica.

FARURI CU LED

Pentru vizibilitate si siguranta imbunatatite pe timp de noapte, comandati farurile adaptive Matrix cu LED. Acest sistem permite utilizarea continua a fazei lungi, dar regleaza automat zona de acoperire, pentru a evita orbirea soferilor vehiculelor care vin din fata.

STOPURI CU LED

Stopurile spate ascutite ale modelului I‑PACE sunt de tip cu LED. Daca modelul este echipat cu faruri adaptive Matrix cu LED, stopurile includ aceleasi semnalizatoare animate ca si farurile.

OPTIUNI PLAFON

Plafonul modelului I‑PACE este disponibil in culoarea caroseriei, culoare neagra contrastanta sau cu trapa panoramica; acesta permite luminii naturale sa patrunda in habitaclu.

JANTE JAGUAR

Modelul I‑PACE poate fi comandat cu jante de 20” perfect integrate in aspectul modern al modelului I‑PACE.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere