DESIGN EXTERIOR

Designul revolutionar al modelului I‑PACE respecta spiritul Jaguar.

URMARITI VIDEOCLIPUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
AERODINAMICA

De la pasajele de roata fata evazate la difuzorul spate, toate elementele designului aerodinamic al modelului I‑PACE permit reducerea rezistentei la inaintare a vehiculului, in vederea optimizarii autonomiei si stabilitatii.

CONFIGURATOR
PRIZA DE AER CAPOTA
DIFUZOR SPATE
MANERE USI
PRIZA DE AER CAPOTA

Grila indrazneata se curbeaza spre interior - reducand rezistenta la inaintare, prin canalizarea aerului prin priza capotei si apoi peste plafonul curbat, proiectat pentru a maximiza eficienta.

DIFUZOR SPATE

Colturile agresive incurajeaza trecerea aerului pe langa vehicul, minimizand diferentele de presiune care genereaza rezistenta la inaintare.

MANERE USI

Manerele escamotabile sunt integrate in usi si asigura fluidizarea fluxului de aer pe partile laterale ale caroseriei.

CENTURA LATERALA FLUIDA

Habitaclul este coborat si aripile sunt profilate si dau senzatia de miscare, completand centura plonjanta a caroseriei.

STIL

Farurile cu LED elegante si moderne confera modelului I‑PACE o personalitate distincta si includ modelul dublu „J” specific Jaguar, iar plafonul imbunatateste performantele aerodinamice, este vopsit in negru sau dispune de trapa panoramica.

FARURI LED
LUMINI DE POZITIE LED
FARURI LED

Pentru o mai buna vizibilitate noapte si o mai mare siguranta, puteti alege optional farurile Matrix LED cu lumini de zi Signature.

LUMINI DE POZITIE LED

Luminile de pozitie spate elegante I-PACE sunt, de asemenea, LED. Disponibile cu farurile Matrix LED cu lumini de zi Signature.

OPTIUNI PLAFON

Plafonul modelului I‑PACE este disponibil in culoarea caroseriei, culoare neagra contrastanta sau cu trapa panoramica; acesta permite luminii naturale sa patrunda in habitaclu.

JANTE JAGUAR

Personalizati-va modelul I-PACE alegand dintr-o gama de 11 modele de jante. Disponibile in dimensiuni de la 18" la 22", inclusiv modelul 5069 de 22", cu 5 spite, culoare Gloss Black cu finisaj contrastant diamantat si insertii de fibra de carbon.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR