TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologiile perfect integrate asigura controlul usor al functiilor modelului I‑PACE si dispozitivelor conectate.

Modelul I‑PACE asigura o experienta perfect integrata, atat in vehicul, cat si in afara acestuia. Indiferent daca este vorba despre cele 2 ecrane tactile, afisajul interactiv pentru sofer sau cel de pe parbriz ori despre smartphone-ul dvs., aveti la indemana tot ce va doriti.

CONFIGURATOR
TOUCH PRO DUO

Sistemul multimedia Jaguar Touch Pro Duo include un ecran tactil cu diagonala de 10”, integrat in plansa de bord, si un ecran tactil cu diagonala de 5”, amplasat in partea inferioara, care include indicatoare dinamice multifunctionale.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:v1v9Ss8JQo4

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

ECHIPAMENTE INCONTROL
NAVIGATION PRO
Navigation Pro va permite sa afisati hartile in format 2D sau 3D. Salvati locatiile preferate si utilizati comenzile prin gesturi, pentru o explorare usoara a hartii. In cazul modelului I‑PACE, Navigation Pro prezinta si autonomia, tinand cont de diferiti factori precum topologia drumului si restrictiile de viteza.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:M1YaPrydegU
PACHET SMARTPHONE
Pachetul Smartphone asigura o interactiune simpla si intuitiva cu diferite aplicatii, prin intermediul ecranului tactil al modelului I‑PACE.
CONNECT PRO
Cu ajutorul Connect Pro, modelul I‑PACE va ofera cele mai noi informatii. Aflati ce se intampla pe traseu, vedeti locurile de parcare libere si punctele de interes din apropiere, iar dupa instalarea unei cartele SIM, puteti crea un hotspot Wi-Fi 4G in vehicul, pentru a va asigura ca sunteti conectati in permanenta.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Pastrati legatura cu modelul I‑PACE. Compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Apple si Android, aplicatia Remote va permite sa fiti la curent si sa interactionati cu informatiile principale ale vehiculului, cum ar fi autonomia disponibila, starea de incarcare si starea de conectare.
SECURE TRACKER
Utilizeaza tehnologie de urmarire, pentru a va avertiza cu privire la o tentativa de furt si indica autoritatilor responsabile locatia vehiculului. Sistemul Secure Tracker Pro1, disponibil optional, este chiar si mai performant si trimite o avertizare centrului de urmarire a vehiculelor furate, daca vehiculul a fost furat utilizand chei neautorizate sau clonate.
ONLINE MEDIA
Ascultati muzica, postul de radio si podcasturile preferate, in timpul deplasarii. Fara a utiliza un smartphone. Conectati conturile Deezer si TuneIn la portalul InControl, iar datele pot fi accesate direct de la ecranul tactil al vehiculului.
SETARI INTELIGENTE

Prin identificarea automata a fiecarui sofer, cu ajutorul cheii si telefonului, setarile inteligente permit selectarea scaunului preferat, pozitiei oglinzilor si redarea melodiei preferate, la inceputul fiecarei calatorii. De asemenea, setarile inteligente pot memora si automatiza aceste preferinte, in functie de obiceiurile si rutinele dvs. zilnice.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:URgXPjG9Jtk

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

AFISAJ PE PARBRIZ
Pentru o atentie suplimentara din partea soferului, afisajul pe parbriz disponibil optional prezinta date precum viteza si directiile de navigatie in campul vizual al soferului. Acesta se remarca prin grafica lizibila in format full-color.
AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
Afisajul interactiv pentru sofer, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, asigura informatii relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigatie 3D in ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezolutia sa ridicata asigura cea mai buna claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fara intreruperi.
SISTEM AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>
Ascultati muzica preferata, cu 2 sisteme audio realizate de prestigiosul brand britanic in materie de sisteme audio, Meridian™. Performantul sistem audio SURROUND Meridian cu tehnologie Trifield™ asigura toata rezonanta si claritatea unei sali de concert. Cu 15 difuzoare, Meridian™ asigura cea mai buna experienta audio si este echipare standard pentru model I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Aplicatia Jaguar iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale modelului I‑PACE. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare la purtator si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.
DESCARCATI APLICATIA

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

1Sunt aplicabili termeni, conditii si restrictii. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul local Jaguar Land Rover.
 
Anumite echipamente descrise pot fi optionale sau specifice diferitelor piete. Pentru disponibilitate si conditiile complete consultati site-ul jaguar.ro sau luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile privind tehnologia de pe aceasta pagina web, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere