TEHNOLOGIE

Tehnologiile integrate fara probleme simplifica controlul caracteristicilor I-PACE si al dispozitivelor conectate.

I-PACE ofera o experienta de conectare fara efort, atat in masina, cat si in exterior. Informatiile sunt disponibile imediat pe o gama de ecrane si prin intermediul smartphone-ului dvs. Tot ce aveti nevoie este la indemana.

CONFIGURATOR
PIVI PRO

Sistemul nostru multimedia Pivi Pro este la fel de familiar ca si smartphone-ul dumneavoastra. Informatii precum navigatie, media si contacte sunt la un clic distanta.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

ECHIPAMENTE INCONTROL
NOUL SISTEM DE NAVIGARE
Ofera informatii in timp real despre trafic si accesul la punctele de incarcare. Informatiile despre parcare sunt de asemenea disponibile, chiar si atunci can nu sunteti conectat la o retea de date. Grafica 2D si 3D este afisata cu detalii exceptionale, iar ghidarea vocala se dezactiveaza automat pe rutele familiare.
PACHETUL ONLINE
Faceti calatoria si mai conectata. Pachetul online pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie, inclusiv media online, actualizari de vreme, informatii despre calendar si puncte de interes. Puteti chiar sa trimiteti mesaje utilizand dictare vocala, ramanand concentrat pe drumul din fata.
WI-FI ACTIVAT CU PLANUL DE DATE
Dispunand de date 4G incorporate chiar in I-PACE, functia Wi-fi Hotspot optionala ofera acces la Internet in masina. Cu Wi-fi activat cu planul de date, veti putea tine legatura cu prietenii si familia si va veti putea bucura si de transmisii video. Chiar si atunci cand sunteti pe un drum mai putin calatorit. Wi-fi utilizeaza antena externa pentru cea mai buna conexiune posibila.
REMOTE
Pastrati legatura cu modelul I‑PACE. Compatibila cu majoritatea smartphone-urilor Apple si Android, aplicatia Remote va permite sa fiti la curent si sa interactionati cu informatiile principale ale vehiculului, cum ar fi autonomia disponibila, starea de incarcare si starea de conectare.
PACHET SMARTPHONE
Pachetul Smartphone asigura o interactiune simpla si intuitiva cu diferite aplicatii, prin intermediul ecranului tactil al modelului I‑PACE.
SECURE TRACKER
Utilizeaza tehnologia de urmarire pentru a va alerta asupra unei tentative de furt si pentru a semnala locatia vehiculului dvs. la centrul de urmarire a vehiculelor furate. Aceasta functie este imbunatatita de optionalul Secure Tracker Pro3 si transmite o alerta autoritatilor competente daca masina dvs. a fost furata cu chei neautorizate sau clonate. Include abonament de service pentru perioada de garantie.
AFISAJ PE PARBRIZ
Pentru o atentie suplimentara din partea soferului, afisajul pe parbriz disponibil optional prezinta date precum viteza si directiile de navigatie in campul vizual al soferului. Acesta se remarca prin grafica lizibila in format full-color.
AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
Afisajul interactiv pentru sofer, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, asigura informatii relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigatie 3D in ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezolutia sa ridicata asigura cea mai buna claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fara intreruperi.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO 
Dati viata muzicii cu doua sisteme de sunet de la expertii audio britanici MeridianTM. Sistemul optional superb cu sunet surround Meridian 3D cu tehnologia TrifieldTM ofera toata calitatea si claritatea unui concert live. Cu ajutorul unui sistem de 16 boxe si al unui subwoofer, MeridianTM ofera cea mai buna experienta audio ca dotare standard pentru I-PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Aplicatia Jaguar iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale modelului I‑PACE. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare la purtator si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.
DESCARCATI APLICATIA

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

1 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard de 1 an.
2 Contine servicii de abonament care pot fi extinse dupa termenul initial recomandat de distribuitorul dvs. Jaguar.
3 Secure Tracker si Secure Tracker Pro vor necesita un abonament suplimentar dupa expirarea termenului initial, conform recomandarilor distribuitorul local Jaguar. Necesita conectivitate la distanta si mobila

Caracteristicile specifice descrise pot fi optionale, contactati distribuitorul local Jaguar pentru a afla daca sunt disponibile. Anumite caracteristici vor necesita un abonament suplimentar dupa expirarea termenului initial recomandat de distribuitorul dvs.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs