DESIGN INTERIOR

Modelul I‑PACE reinterpreteaza echilibrul clasic Jaguar intre lux si sportivitate.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Tehnologie perfect integrata, habitaclu spatios si silentiozitate deosebita. Designul interior este curat si simplificat, cu butoane tactile si forme elegante.

CONFIGURATOR
ATMOSFERA LUXOASA

In habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual, subliniaza ambianta luxoasa. Ornamentele robuste sunt prezente din abundenta, iar cusatura dubla fina, in culoare contrastanta, da o nota suplimentara de eleganta. Pe timp de noapte, iluminarea clara de culoare alba accentueaza detaliile elegante.

SPATIU ASCUNS

Modelul I‑PACE dispune de o consola centrala flotanta. Acest design special confera o senzatie imediata de spatiu, chiar din momentul in care deschideti usa.

EXPLORATI FUNCTIONALITATEA
SCAUNE
SCAUNE SPORT
Disponibile intr-o gama diversificata de materiale si culori, scaunele sport atent proiectate ale modelului I‑PACE asigura o sustinere laterala perfecta pe viraje. Sunt echipate cu functii de incalzire si ventilatie, pentru un confort imbunatatit.
SCAUNE PERFORMANCE
Scaunele Performance au fost proiectate pentru a conferi sportivitate. Realizate din cele mai rafinate materiale, asigura o sustinere laterala imbunatatita in timpul condusului sportiv.
RAFINAMENT SI SILENTIOZITATE

Habitaclul este perfect izolat de mediul exterior. Pentru un plus de rafinament, incapsularea sofisticata a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizeaza zgomotul la vant.

SUPRAFETE VITRATE LAMINATE, FONOABSORBANTE

Modelul I‑PACE ofera o experienta rafinata si silentioasa. Pentru mentinerea linistii in habitaclu, modelul I‑PACE este echipat cu geamuri fata si parbriz laminate, fonoabsorbante, care asigura reducerea zgomotului exterior resimtit in habitaclu.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:ohO5fY_9kQs

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

PRECLIMATIZAREA INTERIORULUI
Pre-incalziti sau pre-raciti interiorul modelului I-PACE la temperatura dorita folosind aplicatia Jaguar Remote. Prin preclimatizarea interiorului, in timp ce masina se incarca, setati temperatura ideala, fara a folosi curent din baterie, si astfel autonomia nu este afectata.
IONIZAREA AERULUI DIN INTERIOR CU FILTRUL PM2.5
Tehnologia de ionizare nanoe™ imbunatateste atat bunastarea soferului cat si a pasagerilor. Cand activati butonul de purificare din masina, filtrul special va atrage si capta particulele fine PM2.5 din aerul provenit de afara, cum sunt polenul si alergenii. De asemenea ionizeaza particulele din cabina, care atrag si neutralizeaza orice contaminanti din aer.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR