CARACTERUL PRACTIC

Designul I-PACE deschide o lume a posibilitatilor. Tehnologiile integrate fara probleme, incarcarea dispozitivelor wireless si pornirea unui amplificator de semnal telefonic faciliteaza controlul caracteristicilor I-PACE si al dispozitivelor conectate."

Modelul I‑PACE are un gabarit compact, dar un habitaclu foarte spatios. Arhitectura electrica asigura libertate de imaginatie pentru un habitaclu revolutionar.

CONFIGURATOR
DESIGN SPATIOS

Arhitectura modelului I‑PACE permite scaunelor fata sa fie pozitionate mai in fata, spre spatiul ocupat de obicei de motor, imbunatatind pozitia la volan. Acest lucru asigura si o distanta mai mare intre scaunele din fata si din spate, oferind un plus de spatiu pentru picioare si de confort pentru pasagerii de pe locurile din spate.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
PORTBAGAJ
Spatiul de depozitare din spatele scaunelor din spate atinge un volum de 656 litri*, cu o lungime de 967 mm. Spatiile de depozitare ale modelului I‑PACE sunt completate de compartimentul de sub capota din fata, care asigura un volum suplimentar de 27 litri.

Daca este echipat cu suspensie pneumatica, volumul portbagajului se reduce cu 18 litri.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:mN5krYhKgKg
DEPOZITARE IN HABITACLU
Absenta transmisiei a generat un spatiu de depozitare suplimentar de 10,5 litri sub cotiera centrala din fata. De asemenea, exista un spatiu de depozitare util si sub scaunele din spate. Si deoarece motoarele electrice nu sunt cuplate la o cutie de viteze conventionala, am utilizat spatiul degajat suplimentar, in vederea proiectarii locului perfect pentru depozitarea telefoanelor si cheilor.
CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA
Bucurati-va de activitatile preferate in aer liber si pastrati in siguranta cheia in vehicul. Cheia inteligenta tip bratara, disponibila optional, este impermeabila si va permite sa participati la o serie de activitati in care o cheie normala poate fi incomoda.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:ervtUTgUSII

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere