SIGURANTA

Gratie multiplelor tehnologii disponibile, veti observa ca toate functiile au fost proiectate pentru a asigura imbunatatirea experientei la volan si sigurantei.

Proiectat pentru a proteja soferul, pasagerii, bateria si ceilalti participanti la trafic, modelul I‑PACE a fost conceput pentru a beneficia de o multitudine de echipamente.

CONFIGURATOR
CELULA DE SIGURANTA

Modelul I‑PACE utilizeaza o combinatie de aluminiu si otel pentru a forma o structura rigida, care imbraca bateria si asigura o siguranta imbunatatita tuturor pasagerilor vehiculului.

SISTEM AUDIO EXTERN
La viteze mai mici de 20 km/h, modelul I‑PACE emite un semnal audio extern, pentru a-i avertiza pe pietoni cu privire la prezenta vehiculului.
AIRBAG-URI
In echiparea standard este disponibil un sistem complet de 6 airbag-uri, care include airbag-uri frontale pentru sofer si pasager, laterale si cortina, ce asigura protectia pasagerilor.
ISOFIX
Fiecare loc lateral din spate este echipat cu puncte de fixare ISOFIX pentru scaunul copilului.
TEHNOLOGII DE SIGURANTA INOVATOARE

De la deplasarile in oras sau la drum lung la asigurarea unei sigurante suplimentare pentru sofer si pasageri, este disponibila o gama diversificata de tehnologii de siguranta inovatoare, disponibile in echiparea standard, ca echipamente optionale sau integrate intr-un pachet de optiuni.

CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE

Modelul I‑PACE ofera control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta directie, care asigura un plus de confort la drum lung si in conditii de trafic aglomerat. Acest sistem centreaza automat, mentine modelul I‑PACE pe banda sa de deplasare si pastreaza o distanta prestabilita pana la vehiculul din fata.

SISTEME DE ASISTENTA - ECHIPAMENTE STANDARD
FRANARE DE URGENTA
Permite prevenirea coliziunii cu alte vehicule, pietoni si biciclisti, cu ajutorul camerei video, radarului si senzorilor cu ultrasunete. Daca este detectata o coliziune potentiala din fata, sistemul avertizeaza sonor si vizual. Daca nu este luata nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea eventualului impact.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
Controlul vitezei de croaziera va permite sa pastrati o viteza constanta, fara sa trebuiasca sa apasati continuu pedala de acceleratie. Cu ajutorul limitatorului de viteza puteti seta o viteza maxima a vehiculului.
LIMITATOR DE VITEZA ADAPTIV SI RECUNOASTERE INDICATOARE RUTIERE
Va tine la curent cu privire la indicatoarele de restrictie de viteza si depasire interzisa, prin afisarea clara a acestora in cadrul grupului de instrumente. La activare, limitatorul de viteza adaptiv utilizeaza recunoasterea indicatoarelor rutiere, pentru a ajusta corespunzator viteza vehiculului, cu ajutorul sistemului de control al vitezei de croaziera.
MONITORIZARE STARE SOFER
Prin monitorizarea actionarii volanului si pedalelor de frana si de acceleratie, monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Detecteaza daca vehiculul paraseste banda de deplasare si actioneaza asupra directiei, pentru ca vehiculul sa urmeze traiectoria dorita.
CAMERA VIDEO SPATE
Camera video spate asigura vizibilitate imbunatatita la deplasarea in marsarier. Pentru a asista la parcare, liniile statice de pe ecranul tactil prezinta vehiculul si traiectoria pe care o va urma acesta.
PACHETE DE ASISTENTA PENTRU SOFER

Fiecare pachet ofera o gama de echipamente care permit imbunatatirea sigurantei si nivelului de informatii. Pachetul Park este standard pentru I‑PACE S. Pachetele Park si Drive sunt standard pentru I‑PACE SE. Pachetele Park si Driver Assist sunt standard pentru I‑PACE HSE.

ASISTENTA LA PARCARE
Asistenta la parcare permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Dupa selectarea pozitiei deplasare sau marsarier, trebuie numai sa controlati viteza vehiculului. Schemele si notificarile va vor ghida pe durata manevrelor.
SENZORI DE PARCARE 360⁰
Asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Senzorii amplasati in jurul vehiculului se activeaza automat la cuplarea marsarierului sau pot fi activati manual. In timpul manevrelor, schemele vizuale si feedbackul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
Avertizeaza pasagerii din spate, care vor sa iasa din vehicul, cu privire la vehiculele sau biciclistii care se apropie. Daca este detectat un pericol, pe usa clipeste o lampa de avertizare. Lampa se stinge imediat ce usa poate fi deschisa in siguranta.
MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Utila in special la iesirea dintr-un loc de parcare, monitorizarea traficului din spate va avertizeaza cu privire la pericolele care se apropie de una din partile laterale ale vehiculului. Sistemul va avertizeaza sonor si vizual, pentru a sti ce se afla in spate, chiar daca vizibilitatea este obstructionata.
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA LA DEPLASAREA IN COLOANA
Pastreaza o distanta sigura pana la vehiculul din fata, chiar si cand acesta incetineste. Daca vehiculul din fata opreste complet, vehiculul dvs. se opreste lin in spatele acestuia. La deplasarea in coloana, controlul adaptiv al vitezei de croaziera urmeaza in mod automat vehiculul din fata.
FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea eventualului impact. Activa intre 10 km/h si 160 km/h.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Asistenta pentru unghiul mort poate ajuta la prevenirea coliziunilor. Daca vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda retrovizoare de pe partea respectiva se aprinde o mica lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care se apropie.
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE
Permite monitorizarea vehiculelor si benzilor de deplasare, cu ajutorul unei camerei video si a unui radar, pentru a mentine vehiculul centrat pe banda de deplasare si a adapta viteza modelului I‑PACE in functie de conditiile de trafic. Aceasta functie permite decelerarea vehiculului, pentru a asigura un plus de confort si siguranta la deplasarea in trafic aglomerat.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE
Utilizeaza 4 camere digitale amplasate discret pe vehicul si care furnizeaza o imagine 360° de sus, pe ecranul tactil. Pentru a ajuta in timpul manevrelor, pot fi afisate mai multe imagini in acelasi timp.
FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea eventualului impact. Activa intre 10 km/h si 160 km/h.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Asistenta pentru unghiul mort poate ajuta la prevenirea coliziunilor. Daca vehiculul detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda retrovizoare de pe partea respectiva se aprinde o mica lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care se apropie.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere