SIGURANTA

Gratie multiplelor tehnologii disponibile, veti observa ca toate functiile au fost proiectate pentru a asigura imbunatatirea experientei la volan si sigurantei.

Proiectat pentru a proteja soferul, pasagerii, bateria si ceilalti participanti la trafic, modelul I‑PACE a fost conceput pentru a beneficia de o multitudine de echipamente.

CONFIGURATOR
CELULA DE SIGURANTA

Modelul I‑PACE utilizeaza o combinatie de aluminiu si otel pentru a forma o structura rigida, care imbraca bateria si asigura o siguranta imbunatatita tuturor pasagerilor vehiculului.

SISTEM AUDIO EXTERN
La viteze mai mici de 20 km/h, modelul I‑PACE emite un semnal audio extern, pentru a-i avertiza pe pietoni cu privire la prezenta vehiculului.
AIRBAG-URI
In echiparea standard este disponibil un sistem complet de 6 airbag-uri, care include airbag-uri frontale pentru sofer si pasager, laterale si cortina, ce asigura protectia pasagerilor.
ISOFIX
Doua puncte ISOFIX pentru scaunele pentru bebelusi/copii sunt montate pe fiecare parte a banchetei spate. Nu exista puncte pentru locul central al banchetei.
TEHNOLOGII DE SIGURANTA INOVATOARE

De la deplasarile in oras sau la drum lung la asigurarea unei sigurante suplimentare pentru sofer si pasageri, este disponibila o gama diversificata de tehnologii de siguranta inovatoare, disponibile in echiparea standard, ca echipamente optionale sau integrate intr-un pachet de optiuni.

CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE

Modelul I‑PACE ofera control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta directie, care asigura un plus de confort la drum lung si in conditii de trafic aglomerat. Acest sistem centreaza automat, mentine modelul I‑PACE pe banda sa de deplasare si pastreaza o distanta prestabilita pana la vehiculul din fata.

ASISTENTA SOFER - CARACTERISTICI STANDARD
CAMERA 3D SURROUND
Camera 3D Surround incorporeaza acum caracteristici de asistenta la parcare de 360°. Vizualizarile a patru camere amplasate discret in jurul vehiculului sunt combinate inteligent pentru a oferi perspective de vizualizare 3D ale vehiculului pe ecranul tactil, care altfel sunt imposibil de obtinut fara a iesi din vehicul.
FRANARE DE URGENTA
Permite prevenirea coliziunii cu alte vehicule, pietoni si biciclisti, cu ajutorul camerei video, radarului si senzorilor cu ultrasunete. Daca este detectata o coliziune potentiala din fata, sistemul avertizeaza sonor si vizual. Daca nu este luata nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea eventualului impact.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
Controlul vitezei de croaziera va permite sa pastrati o viteza constanta, fara sa trebuiasca sa apasati continuu pedala de acceleratie. Cu ajutorul limitatorului de viteza puteti seta o viteza maxima a vehiculului.
RECUNOASTEREA SEMNELOR DE TRAFIC SI LIMITATOR ADAPTIV DE VITEZA
" Recunoasterea semnelor de trafic va informeaza cu privire la limitele de viteza si semnele de „depasire interzisa” prin afisarea lor clara in grupul de instrumente. Cand este activata, functia Limitator de Viteza, utilizeaza limitele recunoscute pentru a ajusta in consecinta viteza vehiculului."
MONITORIZARE STARE SOFER
Prin monitorizarea actionarii volanului si pedalelor de frana si de acceleratie, monitorizarea starii soferului detecteaza primele semne de oboseala si va avertizeaza din timp daca trebuie sa luati o pauza.
FUNCTIA DE MENTINERE A BENZII
Detecteaza daca vehiculul se indeparteaza neintentionat de pe banda si aplica o corectie la volan pentru a va incuraja sa va ghidati vehiculul inapoi.
ASISTENTA LA PARCARE FAtA SI SPATE
Asistenta la parcare fata si spate utilizeaza senzori situati in barele fata si spate care va vor indica apropierea de obstacole, pentru a ajuta la o manevrare cat mai usoara.
ASISTENTA SOFER - PACHETE OPTIONALE

Fiecare pachet ofera o gama de caracteristici care va ajuta sa va mentineti informati si in siguranta. Pachetul de asistenta in unghiul mort este standard pentru modelele I‑PACE SE si HSE. Pachetul de asistenta pentru sofer este standard pentru I-PACE HSE. Pachetul de asistenta la parcare este optional pentru toate modelele.

ASISTENTA IN UNGHIUL MORT
Daca I-PACE detecteaza o alta masina in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati benzile, un martor luminos se aprinde in oglinda usii corespunzatoare si se aplica o corectie pe volan, care va incurajeaza sa va ghidati vehiculul in directia opusa unei posibile coliziuni.
MONITOR DE TRAFIC SPATE
Deosebit de util la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare, monitorul de trafic din spate va avertizeaza asupra pericolelor care se apropie din ambele parti ale vehiculului. Va va atentiona atat cu avertismente audio, cat si cu avertismente vizuale, astfel incat sa stiti ce se afla in spate, chiar daca aveti campul vizual obstructionat.
MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
Avertizeaza pasagerii din spate, care vor sa iasa din vehicul, cu privire la vehiculele sau biciclistii care se apropie. Daca este detectat un pericol, pe usa clipeste o lampa de avertizare. Lampa se stinge imediat ce usa poate fi deschisa in siguranta.
PACHET ASISTENTA IN UNGHIUL MORT
Pachetul nostru de asistenta in unghiul mort va ajuta sa identificati si sa raspundeti in siguranta la posibilele coliziuni. Contine: Asistenta in unghiul mort, monitorizare trafic spate si monitorizare Clear Exit.
VITEZA DE CROAZIERA ADAPTIVA CU ASISTENTA DIRECTIE
Functia viteza de croaziera adaptiva cu asistenta directie faciliteaza si mai mult rularea pe autostrada si in traficul aglomerat. Aceasta se realizeaza prin asistarea usoara a directiei, accelerarii si franarii pentru a centra vehiculul pe banda de circulatie, mentinand in acelasi timp o distanta pre-stabilita fata de vehiculele din fata. Interventiile de directie moderate asigura reducerea efortului fizic de mentinere a unei pozitii centrale a vehiculului.

Identificati combinatia incitanta intre performantele, tehnologia si stilul Jaguar, potrivita pentru dvs.

CONFIGURATOR

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere