OPTIUNI SI ACCESORII JAGUAR

Completati echiparea modelului XE, cu ajutorul gamei diversificate de optiuni si accesorii Jaguar, in functie de stilul dvs. de viata.

COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
PACHET EXTERIOR
PACHET EXTERIOR BLACK

Personalizati modelul XE sau XE R-Dynamic. Pachetul Black Exterior imbraca grila de radiator, ramele geamurilor, geamurile si prizele de aer laterale, cu un finisaj negru lucios, conferind o nota de sobrietate.

PACHET INTERIOR
PACHET PREMIUM INTERIOR UPGRADE

Bucurati-va de un model XE mai luxos si mai personalizat, cu pachetul Premium Interior Upgrade. Include praguri metalice iluminate, iluminare ambientala configurabila si pedalier cromat.

SELECTATI ACCESORIILE JAGUAR POTRIVITE

Dati o nota personala modelului XE. Gasiti accesoriile care corespund stilului dvs. de viata.

EXTERIOR
INTERIOR
CALATORII
FUNCTIONALITATE SI TEHNOLOGIE
SPOILER SPATE IN CULOAREA CAROSERIEI
Dati o nota suplimentara de eleganta unui XE, cu acest spoiler in culoarea caroseriei.
CAPACE OGLINZI DIN FIBRA DE CARBON
Capacele oglinzilor, realizate din fibra de carbon rezistenta, reprezinta un element de stil inspirat si aduc un plus de sportivitate. Pentru partea stanga si dreapta.
PRIZE DE AER LATERALE DIN FIBRA DE CARBON
Prizele de aer laterale din fibra de carbon rezistenta reprezinta un element de stil inspirat si aduc un plus de sportivitate. Pentru partea stanga si dreapta.
COVORASE DE LUX, DIN MOCHETA
Set de covorase rezistente, din mocheta. Protejeaza mochetele din habitaclu impotriva uzurii generale.
PRAGURI ILUMINATE
Ornamente elegante din inox pentru pragurile usilor soferului sau pasagerului. Se ilumineaza atunci cand se deschide usa soferului sau pasagerului. Evidentiate de lumina calda, de culoare albastru fosforescent.
PACHET PET PROTECTIE SCAUNE SPATE
Solutia perfecta pentru transportul animalelor de companie in portbagaj include protectie pentru randul 2 de locuri si vas cu apa rezistent la varsare.
BARE TRANSVERSALE
Bare transversale Jaguar, necesare pentru montarea tuturor portbagajelor de plafon. Proiectate special pentru vehiculul dvs.
SUPORT PENTRU BICICLETE, CU MONTARE PE PLAFON
Suportul pentru biciclete cu montare pe plafon asigură o modalitate simplă și sigură de fixare a bicicletelor, cu roata din față demontată și este ideal pentru biciclete ușoare și cursiere. Pentru roata față este disponibil un suport separat. Suport pentru biciclete ușor de montat, blocabil, care permite transportul unei singure biciclete. Pot fi montate maximum 3 suporturi pentru biciclete. Solicită montarea barelor transversale T4N20453. Suportul nu este compatibil cu furcile față ale mountain bike-urilor, cu un diametru de 15 mm între brațele furcii; furcile cu un diametru de 20 mm între brațe sunt compatibile.
CUTIE PORTBAGAJ DE PLAFON
Cutie portbagaj de plafon spatioasa, cu incuietoare si un volum de 410 litri, cu dimensiunile 175 cm x 82 cm x 45 cm, destinata transportului echipamentelor sportive.
CLICK AND PLAY
Click and Play este o prindere amovibila care asigura fixarea diferitelor tipuri de tablete, al carei unghi poate fi reglat pentru a asigura confortul si divertismentul pasagerilor de pe bancheta.
CLICK AND HANG
Acest suport pentru haine amovibil permite transportul fara cute al camasilor si jachetelor. De asemenea, dispune de un carlig integrat, pentru a putea fi utilizat in afara vehiculului.
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere