PERFORMANTE DINAMICE

Bucurati-va de o calatorie incitanta si lipsita de griji, cu ajutorul tehnologiilor si sistemelor avansate ale modelului XE.

URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:sICXbRVdbpQ
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
CONFORT SI DINAMISM
STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

Structura usoara nu permite doar reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, ci ii permite modelului XE atat sa obtina un nivel al emisiilor de CO2 de 106 g/km, cat si sa atinga o viteza maxima de 250 km/h.

VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

Modelul XE monitorizeaza in mod continuu distributia cuplului motor, pentru a creste aderenta si manevrabilitatea vehiculului, imbunatatind siguranta deplasarii pe orice fel de suprafata. Sistemul imbunatateste stabilitatea modelului, reducand tendinta de subvirare prin franarea rotilor de pe interiorul virajului si transferarea unui cuplu motor mai mare catre rotile exterioare.

Trimiteti-mi informatii
STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS
TRACTIUNE INTEGRALA
Sistemul de tractiune integrala al modelului XE sporeste performantele si controlul vehiculului. Echipat cu software Intelligent Driveline Dynamics (IDD); IDD analizeaza conditiile curente de deplasare si distribuie puterea catre rotile motoare, pentru a permite imbunatatirea manevrabilitatii pe toate tipurile de suprafete de rulare.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:Ul20FhA6c6g
RASPUNS ADAPTIV IN FUNCTIE DE SUPRAFATA
Alaturi de sistemul de tractiune integrala, raspunsul adaptiv in functie de suprafata (AdSR)1 asigura un confort sporit in conditii de deplasare dificile. AdSR recunoaste diferentele dintre suprafete si adapteaza raspunsul modelului XE la apasarea pedalei de acceleratie, pentru a imbunatati stabilitatea deplasarii pe iarba, pietris sau zapada.
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Sistemul Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un control al vitezei de croaziera la viteze mici, care va permite sa pastrati o cu viteza constanta in conditii de aderenta redusa.
SUSPENSIE PERFORMANTA
Suspensia fata si spate sofisticata sustine comportamentul dinamic al modelului XE. Suspensia sport pasiva2 dispune de arcuri mai rigide si de o reglare specifica a servoasistarii directiei - ambele sporind agilitatea modelului XE.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:sTT2DEs-cZ8
MOTOARE SI TRANSMISII
MOTOARE

Gama de motoare diesel si pe benzina Jaguar este proiectata pentru a imbina performantele dinamice cu un consum redus de combustibil, conferind dinamism in orice situatie.

GAMA DE MODELE

Gama de motorizari Jaguar include tehnologii inovatoare, care asigura reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, fara afectarea performantelor.

BENZINA
Modelul XE este disponibil cu 2 variante de motorizare pe benzina din gama Ingenium, ce dezvolta o putere maxima de 250 si 300 CP. Motorul de 2,0 litri cu 4 cilindri, turbo, pe benzina, confera flexibilitate, pentru optimizarea performantelor si consumului de combustibil al modelului Jaguar XE.
MOTOR DIESEL NOU
Motorul turbodiesel de 2,0 litri asigura un echilibru optim intre economie si performante si dezvolta o putere maxima de 180 CP. Turbocompresorul raspunde rapid, fara intarzieri la apasarea pedalei de acceleratie.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CONDUS DINAMIC
PACHET DYNAMIC HANDLING

Imbunatatind atat estetica vehiculului, cat si experienta la volan, acest pachet include mod dinamic configurabil, suspensie adaptiva dinamic, etrieri de frana rosii, discuri de frana fata de 350 mm si spoiler hayon/capota portbagaj.

CONFIGURATOR
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Personalizati comportamentul rutier in functie de preferinte. Modul dinamic configurabil va permite sa reglati taria directiei, punctele de schimbare a vitezelor si raspunsul acceleratiei.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:r6FXUvAlcok
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC
Fie ca accelerati pe autostrada, abordati viraje pe drumuri nationale sau conduceti in oras, suspensia adaptiva dinamic modifica raspunsul modelului XE in functie de conditiile de deplasare si de stilul de condus. Sistemul regleaza continuu amortizoarele, pentru a asigura in permanenta un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:F_ecqRJGdko
JAGUAR DRIVE CONTROL
Bucurati-va imediat de stilul de condus preferat, cu sistemul JaguarDrive Control, ce include modurile confort, eco si dinamic si programele ploaie, gheata si zapada.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:e6qPki3mQk0
EPAS
Servodirectia asistata electric (EPAS) asigura control, feedback si raspuns extraordinare, oferind precizie la viteza ridicata si asistenta sporita in timpul manevrelor la viteza redusa.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:Behx2sCilJo
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

1Numai cu suspensie adaptiva dinamic si mod dinamic configurabil.
2Numai pentru XE R-Dynamic cu tractiune spate.