TEHNOLOGIA INCORPORATA A MODELULUI XE

Imbunatatit cu cele mai noi tehnologii, oferind modelului XE siguranta, securitate si conectivitate sporite.

COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
TOUCH PRO DUO

Sistemul Touch Pro Duo dispune de 2 ecrane tactile, unul superior, cu diagonala de 10" si unui inferior, cu diagonala de 5,5", pentru a spori numarul sistemelor care pot fi utilizate in acelasi timp. Urmariti indicatiile sistemului de navigatie si actionati in acelasi timp sistemul multimedia, accesibil pe ecranul inferior suplimentar1.

CONFIGURATOR
INCONTROL
PACHET ONLINE
Toata lumea este conectata: pachetul Online2 include Hostspot Wi-Fi 4G, care asigura conectivitate pentru pana la 8 dispozitive. Include, de asemenea, setari inteligente, care permit personalizarea experientei la volan.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:i4CqncNGdwU
CONNECTED NAVIGATION PRO
Beneficiati de informatii din trafic in timp real si tineti prietenii la curent cu privire la ora sosirii. Connected Navigation Pro2 include functiile traseu complet de pe smartphone, imagine din satelit si disponibilitate parcare.
PACHET SMARTPHONE
Prin partajarea ecranului cu sistemul multimedia InControl, puteti ramane conectat la telefonul mobil, in deplina siguranta. Aplicatiile includ suport atat pentru Android AutoTM, cat si pentru Apple CarPlay®.

Apple CarPlay este o marca inregistrata Apple Inc., atat in SUA, cat si in alte tari.
Android este o marca inregistrata Google LLC.
APLICATII INCONTROL
Pentru a va imbunatati experienta pe care o aveti la volan, InControl va pune la dispozitie o gama variata de aplicatii interactive. Bucurati-va de mii de piese audio, programe on-demand si podcast-uri.
REMOTE
Interactionati cu modelul dumneavoastra XE, indiferent locul in care va aflati. Remote va premite sa verificati nivelul combustibilului, sa localizati modelul dumneavoastra XE, sa inchideti si sa deschideti vehiculul, sa setati luminile si sistemul de climatizare de la distanta.
SISTEM DE URMARIRE
In cazul unui furt, sistemul optional Secure Tracker3 semnalizeaza locatia modelului dumneavoastra XE si alerteaza imediat autoritatile, ajutand la recuperarea cat mai rapida a vehiculului.
EXPLORATI INCONTROL
CONFORT
INCARCARE DISPOZITIV WIRELESS

La bordul modelului XE ramaneti conectat in permanenta. Incarcarea wireless a dispozitivelor, disponibila optional, permite alimentarea bateriei telefonului si este foarte utila.

CONFIGURATOR
yt:JJia-FVpERM
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Tehnologia de ultima generatie asigura o vizibilitate perfecta a partii din spate a modelului Jaguar XE*. O camera video amplasata in suportul antenei transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioara, asigurand o vizibilitate perfecta a zonei din spate.

*Echipament optional. Clientii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale este posibil sa aiba probleme cu reglarea modului digital al oglinzii. Cu toate acestea, modul normal al oglinzii poate fi utilizat in orice moment.

MULTIMEDIA
AFISAJ PE PARBRIZ
Pentru o atentie suplimentara din partea soferului, afisajul pe parbriz disponibil optional prezinta date precum viteza si directiile de navigatie in campul vizual al soferului. Acesta se remarca prin grafica lizibila in format full-color.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:pDI6RsIJ2is
AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
Afisajul interactiv pentru sofer2, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, asigura informatii relevante despre vehicul, cum ar fi harta de navigatie 3D in ecran complet, exact acolo unde aveti nevoie. Rezolutia sa ridicata asigura cea mai buna claritate, iar motorul de procesare rafinat permite o utilizare fara intreruperi.
SISTEM AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>
Ascultati muzica preferata, cu 2 sisteme audio realizate de prestigiosul brand britanic in materie de sisteme audio, Meridian™. Choose the exceptional definition, crystal clear highs and full, deep bass of Meridian Sound4. Performantul sistem audio SURROUND Meridian cu tehnologie Trifield™ asigura toata rezonanta si claritatea unei sali de concert.
EXPLORATI SISTEMELE MERIDIAN
COMPARATI VEHICULELE JAGUAR
Selectati maxim 3 modele Jaguar si comparati-le in paralel pe ecran
CONFIGURATOR
Utilizati configuratorul pentru a va crea modelul Jaguar perfect
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

1Optional pentru S si SE.
2Optional pentru S.
3Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul Secure Tracker trebuie reinnoit.
4 Standard pentru HSE.