ECHIPAMENTE JAGUAR – SPORTBRAKE ACCESORII

Selectati din gama diversificata de accesorii si personalizati pana la cel mai mic detaliu modelul XF Sportbrake, in functie de preferintele personale.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Cu accesoriile Jaguar, puteti da o nota personala modelului XF Sportbrake.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
ACCESORII
OGLINZI NEGRU LUCIOS
Capacele oglinzilor de culoare negru lucios dau o nota aparte designului dinamic si personalitatii distincte a modelului XF.
PRIZA DE AER LATERALA NEGRU LUCIOS
Subliniati dinamismul modelului XF, cu prize de aer laterale negru lucios, cu sigla Jaguar.
PACHET PET CARE AND ACCESS
Transportul animalelor de companie nu a fost niciodata mai comod, atat pentru dvs., cat si pentru acestea. Cu plasa de separare integrala, cuva de protectie cusuta pentru portbagaj, rampa de acces pentru animale de companie si sistem de clatire portabil, acest pachet dispune de tot ceea ce aveti nevoie in timpul calatoriilor. Imaginea este utilizata numai in scop demonstrativ.
APARATORI DE NOROI FATA SI SPATE
Cu sigle Jaguar subtile, aparatorile de noroi fata si spate completeaza aspectul elegant al modelului XF si asigura protectie impotriva murdariei si pietrelor.
SUPORT PENTRU BICICLETE, CU FIXARE PE ROATA
Toate aceste 3 suporturi cu montare pe plafon sunt usor de montat si permit transportul a maximum 3 tipuri de biciclete diferite in acelasi timp. Ideal pentru a porni la drum impreuna cu prietenii sau familia.
BARE TRANSVERSALE
Proiectate special pentru acest model, barele transversale Jaguar blocabile permit utilizarea unei game diversificate de accesorii pentru transport pe plafon.
CUTIE PORTBAGAJ DE PLAFON
Spatioasa, cu incuietoare, un volum de 410 litri si o sarcina maxima de 75 kg, permite depozitarea bagajelor pentru un weekend petrecut departe de casa.
SUPORT PENTRU SCHIURI/SNOWBOARD
Un sistem patentat de Jaguar, care include sine culisante pentru o incarcare simpla, ce asigura transportul usor al echipamentelor pentru sporturi de iarna si va permite sa montati maximum 4 perechi de schiuri sau 2 snowboarduri.

Atunci cand configurati modelul XF, puteti selecta varianta dorita si adauga optiunile si accesoriile preferate.

CONFIGURATOR
EXPLORATI ACCESORIILE
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere