EXTERIOR

Calitatea si fabricatia desavarsite, dublate de designul englezesc modern fac din noul modelul o limuzina eleganta si dinamica.

DESIGN DINAMIC

Bucurati-va de un exterior atletic si de bun gust. Liniile atent curbate scot in evidenta aspectul sau impunator. Grila de radiator verticala, impozanta si capota profilata confirma acest lucru.

CONFIGURATOR
UN PROFIL ELEGANT
Profilul perfect proportionat al modelului XF limuzina este scos in evidenta de o singura linie laterala, care deseneaza un contur complet al caroseriei si culmineaza cu luminile spate tip LED alungite, cu semicerc dublu inspirat de modelul F‑TYPE.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:TkEq447LAdo
FUNCTIONALITATE
Modelul XF Sportbrake este mai practic si mai spatios decat XF Saloon. Designul sau este inspirat de profilul unui coupé si inspira dinamism. Partile laterale aerodinamice, centura inalta a caroseriei, spoilerul perfect integrat si lampile spate cu LED permit modelului Sportbrake sa fie deopotriva sportiv si practic.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:DJV2NU8lpv8
AERODINAMICA AVANSATA
Designul exterior elegant al modelului XF este unul aerodinamic prin definitie. Forma sa atent studiata imbunatateste manevrabilitatea, dinamica si rafinamentul. Si farurile integrate si prizele de aer laterale au fost atent proiectate pentru a reduce coeficientul aerodinamic si a creste forta de apasare.
PARTEA FRONTALA
LATERAL
SPATE
EDITII
NOUL XF CHEQUERED FLAG

Pentru cei care traiesc pentru competitie. Modelul Chequered Flag se remarca prin elemente de design si o gama de culori de exterior specifice: Yulong White, Santorini Black sau Eiger Grey.

ACCESATI GALERIA
CARACTERISTICI PRINCIPALE
LUMINI DE ZI CU LED, IN FORMA DE J
Farurile cu LED adaptive si luminile de zi cu LED; in forma de J confera modelului XF o personalitate puternica.
PLAFON PANORAMIC
Realizat dintr-o singura bucata de sticla, plafonul panoramic fix, cu o suprafata de 1,62, al modelului XF Sportbrake este cel mai mare la aceasta clasa si asigura o vizibilitate excelenta in sus.2
LAMPI SPATE ELEGANTE
Lampile spate cu LED ale modelului XF Sportbrake se remarca prin semicercul simplu, inspirat de modelul F‑TYPE. Acestea permit identificarea imediata a modelului, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.
LAMPI SPATE CU SEMICERC DUBLU, INSPIRATE DE MODELUL F‑TYPE
Unul dintre multele detalii de design ale modelului XF este grafica specifica a lampilor spate cu LED, inspirate de modelul F‑TYPE.
PRIZE DE AER LATERALE CROMATE
Prizele de aer laterale cu rama cromata si inscriptia Jaguar subliniaza designul dinamic si puterea modelului XF.

Designul Jaguar contemporan si unanim apreciat, comportamentul rutier avansat si sistemul multimedia performant diferentiaza modelul XF fata de concurenta. Pentru a crea modelul XF perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR

1Disponibilitatea si includerea acestor functii in echipamentul standard sau optional depinde de piata. Pentru detalii, luati legatura cu dealerul local Jaguar.
2Include parasolar actionat electric in echiparea standard.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere