TEHNOLOGIE INCORPORATA

Tehnologiile intuitive ale modelului XF ofera o calatorie mai sigura, mai incitanta si mai placuta.

INCONTROL

Beneficiati de cele mai noi sisteme multimedia si ramaneti conectat la modelul XF si la mediul inconjurator cu ajutorul gamei de tehnologii avansate Jaguar, cumulate sub denumirea InControl1. Solutiile inteligente incorporate in sistemul InControl permit integrarea perfecta a dispozitivelor personale, de date si multimedia, pentru a beneficia o experienta mai bogata si mai eficienta ca proprietar si sofer.

CONFIGURATOR
JAGUAR INNOVATION
De la diversele tehnologii multimedia, la sistemele audio performante si sistemele inteligente de asistenta pentru sofer - toate modelele Jaguar XF sunt echipate cu sisteme InControl inovatoare si perfect integrate.
TOUCH PRO
Sistemul performant Touch Pro disponibil pentru modelul XF include ecran tactil cu diagonala de 10,2”, cu un timp scurt de raspuns. Functiile Touch Pro inclus sistem de comanda vocala, hard disk cu o capacitate de 10 GB si un sistem de navigatie complet nou, cu harti 2D sau 3D si functie de navigatie intuitiva1.
EXPLORATI TOUCH PRO
PACHET SMARTPHONE
Ramaneti conectat permanent la smartphone si cand va aflati la bord. Controlati aplicatii optimizate pentru vehicul, cum ar fi Spotify®, de la ecranul tactil al modelului XF, utilizand un cablu USB conectat la smartphone-ul Apple® sau AndroidTM.
VIZUALIZARE DUBLA
Vizualizarea dubla2 este disponibila optional si permite soferului si pasagerului din fata sa vada informatii diferite, pe acelasi ecran tactil, cu diagonala de 10,2”. De exemplu, pasagerul din fata poate urmari un film (si utiliza castile wireless pentru a auzi sunetul), iar soferul poate utiliza sistemul de navigatie.
CONECTIVITATE
PACHET CONNECT PRO
Pentru imbunatatirea suplimentara a sistemului Touch Pro, pachetul Connect Pro1, disponibil optional, include InControl Apps, hotspot Wi-Fi, Remote Premium si Pro Services. Proiectat pentru a imbunatati experienta utilizatorului atat atunci cand se afla la volan, cat si in alte locatii, acesta permite soferului si pasagerilor sa se bucure de calatorie si sa ramana, in acelasi timp, conectati la lumea din jur. Functiile includ sincronizarea traseelor preferate cu sistemul de navigatie Touch Pro al vehiculului, aplicatia Route Planner pentru smartphone si site-ul de planificare a traseului.
PROTECT
Standard pentru toate modelele XF, Protect1 ofera o calatorie lipsita de griji, prin intermediul apelului SOS in caz de urgenta si a asistentei rutiere optimizate Jaguar. Aplicatia Remote Essentials pentru smartphone furnizeaza informatii importate despre modelul XF, indiferent de locatia in care va aflati. Puteti verifica de la distanta nivelul combustibilului, inregistra calatoriile si chiar verifica daca nu cumva ati lasat un geam deschis.
SECURE TRACKER
Disponibil optional pe toate modelele XF, Secure Tracker3 detecteaza furtul sau deplasarea neautorizata a vehiculului. Identifica locatia modelului XF si se conecteaza la centrul de monitorizare, pentru a permite urmarirea. Chiar daca vehiculul este furat cu cheia, puteti activa avertizarea apeland centrul de asistenta prin intermediul aplicatiei InControl Remote.
INFOTAINMENT
WI-FI LA BORD
Pachetele optionale Connect sau Connect Pro4 ofera un hotspot Wi-Fi care utilizeaza antena externa puternica a modelului XF si permite pasagerilor sa conecteze wireless in retea maxim 8 dispozitive.1
AFISAJ PE PARBRIZ, CU TEHNOLOGIE LASER<sup>5</sup>
Fiti atenti la drum, cu ajutorul sistemului de afisaj pe parbriz al modelului XF, care utilizeaza tehnologie laser. Acest sistem inovator proiecteaza pe parbriz o serie de informatii importante. Perfect vizibila si in lumina soarelui, imaginea clara si luminoasa, generata cu laser, poate afisa viteza vehiculului, informatii provenite de la sistemul de navigatie, notificari ale sistemului de control al vitezei de croaziera si date furnizate de sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, daca sunt disponibile.

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:aJ6UnI6iwx4
INSTRUMENTE DE BORD VIRTUALE
Panoul de bord virtual, de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, disponibil pentru modelul XF, se remarca printr-o interfata grafica complet noua, cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele 4 teme presetate pentru afisaj sau afisarea hartii 3D pe tot ecranul, in functie de preferintele personale.4
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:ollAo344rMQ
SISTEM AUDIO
Sistemele audio performante disponibile pentru modelul XF dau viata muzicii dvs. preferate. Sistemul audio standard Jaguar dispune de 8 difuzoare. Pentru o calitate imbunatatita a auditiei, comandati sistemul Touch Pro si beneficiati de sistemul audio cu o putere de 380 W si 11 difuzoare sau sistemul audio surround cu o putere de 825 W si 17 difuzoare, disponibil optional. Toate se asigura ca indiferent de pozitia pe care o ocupa, pasagerii modelului XF vor beneficia de o calitate foarte buna a auditiei.
EXPLORATI MERIDIAN

Designul Jaguar contemporan si unanim apreciat, comportamentul rutier avansat si sistemul multimedia performant diferentiaza modelul XF fata de concurenta. Pentru a crea modelul XF perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR

1Conexiunea la internet si conectarea prin Wi-Fi depind de existenta unei cartele micro SIM cu un abonament de date corespunzator. Pachetul Connect Pro include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. InControl Apps si aplicatia Remote trebuie descarcate din magazinul Apple/Play. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
2Solicita echiparea cu Navigation Pro, CD/DVD Player si sistem audio Meridian™/MeridianTM surround.
3Secure Tracker este un serviciu pe baza de abonament, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.
4Solicita echiparea cu Navigation Pro.
5Solicita echiparea cu parbriz atermic.


Informatiile si imaginile de pe aceasta pagina web, aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software si de versiune sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Pentru cele mai noi informatii si pentru date specifice pietei, luati legatura cu dealerul local Jaguar.
Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere