INTERIOR

Habitaclul modelului XF este luxos si incapator.

URMARITI VIDEOCLIPUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
FINISARE MODERNA

In habitaclul modelului XF intalnim o serie de materiale moderne, care confera confort si o senzatie de relaxare exceptionale.

CONFIGURATOR
LA VOLAN

Atunci cand deschideti usa modelului XF sunteti intampinat de butonul de pornire. Pulsand ca o inima, creeaza o legatura emotionala intre sofer si vehicul. Bataile duble cu un ritm de 72 pe minut corespund celor ale unui Jaguar cand se odihneste. Apasati butonul de pornire, iar modelul XF se trezeste din somn. Ca o orchestra bine acordata, fantele de ventilatie se deschid, selectorul de viteze rotativ, de culoare negru satinat1 se ridica usor, motorul toarce - toate acestea va ajuta sa anticipati calatoria ce urmeaza.

EDITII
NOUL XF CHEQUERED FLAG

Soferul in centrul atentiei. De la interiorul imbracat complet in tapiterie din piele la ornamentul plansei de bord din aluminiu, cu model hexagonal inchis la culoare, estetica vehiculului permite experimentarea tuturor calitatilor modelului Chequered Flag.

ACCESATI GALERIA
CARACTERISTICI PRINCIPALE
CELE MAI FINE MATERIALE
Pielea si ornamentele sunt selectate cu cea mai mare atentie, astfel incat toate elementele habitaclului modelului XF sa fie placute la atingere. Indiferent daca preferati fibra de carbon sau lemnul impreuna cu pielea, modelul XF va fi intotdeauna asa cum v-ati dorit.
DETALII DE DESIGN
Modelul XF imbina calitatea fabricatiei cu materialele moderne, pentru a oferi o gama diversificata de optiuni pentru interior. Pielea moale Windsor2, cu o cusatura dubla, poate fi combinata cu ornamentele elegante si stofe de calitate, in diferite combinatii de culori.
PERSONALIZARE
De la ornamentele moderne, stofele si pielea de calitate, la gama diversificata de combinatii de culori, puteti crea modelul XF potrivit stilului dvs. de viata. Puteti chiar sa personalizati pragurile iluminate.
CONFIGURATOR
CONFORT DEPLIN
Habitaclul modelului XF este luxos, bine echipat si incapator. Dimensiunile generoase ale spatiului pentru cap si picioare in spate imbunatatesc confortul pasagerilor. De asemenea, iluminarea ambientala interioara incalzeste atmosfera din habitaclul modelului XF, iar luminile de zi cu LED ofera o iluminare clara si personalizata.
AER MEREU PROASPAT
Pentru a imbunatati calitatea aerului, modelul XF Sportbrake este echipat cu un nou sistem de ionizare. Acest sistem trece aerul printr-un ionizator, care filtreaza si purifica fluxul de aer, inainte ca acesta sa patrunda in habitaclu. Acest lucru neutralizeaza mirosurile si reduce la minim bacteriile si substantele poluante, pentru un mediu mai sanatos si mai placut in habitaclu.
URMARITI VIDEOCLIPUL
UN VAL DE LUMINA
Plafonul panoramic fix, disponibil optional, cu o suprafata de 1,6m22, al modelului XF Sportbrake este cel mai mare la aceasta clasa si imbunatateste luminozitatea si senzatia de spatiu din habitaclu. Este disponibila si optiunea unui parasolar actionat prin gesturi, care poate fi deschis si deschis prin miscarea usoara a mainii, fara sa va abateti atentia de la drum.3
URMARITI VIDEOCLIPUL

Designul Jaguar contemporan si unanim apreciat, comportamentul rutier avansat si sistemul multimedia performant diferentiaza modelul XF fata de concurenta. Pentru a crea modelul XF perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR

1Numai pentru modelele cu transmisie automata.
2Disponibilitatea si includerea acestor functii in echipamentul standard sau optional depinde de piata. Pentru detalii, luati legatura cu dealerul local Jaguar.
3Include parasolar actionat electric in echiparea standard.