xj
JAGUAR XJ

XJ este limuzina de lux Jaguar, o combinatie perfecta intre tehnologie avansata, sportivitate si lux desavarsit.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

EMISII DE CO2 g/km
Pana la 184*

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat)
De la 7.0*

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

XJ redefineste conceptul de automobil de lux. Este o combinatie impresionanta intre stil, lux si putere. Asigura agilitate si o experienta dinamica la volan, de neegalat. Iar pentru pasageri, un confort desavarsit. XJ dispune in echiparea standard de faruri si lampi spate cu LED , precum si de alte echipamente. Niciun automobil nu arata si nu se conduce ca modelul XJ.

EXPLORATI EXTERIORUL XJ
http://cdn.raffine.eu/api/v1/image/5085/w/1366.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
http://cdn.raffine.eu/system/ext_360/xj/xj_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**_m.jpg
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
EXPLORATI INTERIORUL XJ
POSTUL DE CONDUCERE AL MODELULUI XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19/
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
ÎNAPOI
Leșire
HABITACLUL MODELULUI XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19_driven/
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
ATINGETI PENTRU A INTERACTIONA
ÎNAPOI
Leșire
AMPATAMENT STANDARD SAU LUNG

Toate modelele XJ reprezinta mediul perfect pentru munca sau petrecerea timpului liber, atat in varianta cu ampatament standard (SWB), cat si cu ampatament lung (LWB). Modelele LWB se remarca si prin spatiul pentru picioare, mai mare de 1 metru, si tinuta de drum specifica unei limuzine, cu setari modificate ale suspensiei pneumatice, care asigura un confort imbunatatit.

SELECTATI MODELUL
CARACTERISTICI PRINCIPALE
DESIGN SPORTIV
Stilul autentic al modelului XJ se remarca prin grila de radiator verticala, impozanta, farurile cu LED puternice si lampi spate cu LED elegante, cu design in dungi special. Personalitatea puternica a modelului XJ este reflectata de linia joasa si lata si de centura lunga si inalta a caroseriei.
EXPLORATI EXTERIOR
URMARITI VIDEOCLIPUL
INTERIOR RELAXANT
Foarte luxos, cu o calitate a fabricatiei prin care se distinge clar de concurenta. Intr-un model XJ nu doar calatoriti, ci beneficiati de conditii depline de confort.
EXPLORATI INTERIORUL
PUTERNIC, ALERT, INTELIGENT
Toate motoarele modelului XJ ofera o imbinare perfecta intre performante, rafinament si eficienta. Gama include un motor V6 turbodiesel si 3 motoare pe benzina. Variantele pe benzina includ motorul V6 supraalimentat, de 3,0 litri si puternicul motor V8 supraalimentat, de 5,0 litri si 575 CP, disponibil pentru modelul XJR575. Toate motorizarile dispun de sistem start/stop, care permite reducerea suplimentara a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.
EXPLORATI EXPERIENTA LA VOLAN
FRUMUSETE, FORTA SI AGILITATE
Constructia integrala din aluminiu a caroseriei nu este numai puternica si rigida, ci si extrem de usoara. Caroseria autoportanta realizata integral din aluminiu este nituita si nu are nici macar un singur punct de sudura, fiind astfel una dintre cele mai usoare la aceasta clasa. Raportul putere-greutate favorabil asigura imbunatatirea performantelor, iar structura autoportanta asigura o rigiditate sporita, pentru o manevrabilitate si o siguranta imbunatatite.
EXPLORATI EXPERIENTA LA VOLAN
SISTEMUL MULTIMEDIA
Sistemul Remote Premium, disponibil in echiparea standard a modelului XJ, permite monitorizarea vehiculului cu ajutorul smartphone-ului. Consultati nivelul combustibilului, incuiati vehiculul de la distanta, setati temperatura dorita in habitaclu si gasiti cu usurinta modelul XJ, cu ajutorul functiei de actionare de la distanta a claxonului si semnalizatoarelor. Dupa ce va urcati la bordul vehiculului, Touch Pro, sistemul multimedia performant al modelului XJ, va permite sa accesati toate comenzile de baza si mijloacele de divertisment.
EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
XJ50 SPECIAL EDITION

Elemente clasice imbinate cu o tehnologie moderna. Editia speciala 50th Anniversary aniverseaza 50 de ani de la lansarea modelului Jaguar XJ, cu elemente de design specifice si atentie deosebita acordata detaliilor.

SELECTATI MODELUL
MOTOR DIESEL NOU, ELECTRIC SAU PE BENZINA?

Motorizarile pe benzina si cele noi diesel sunt cele mai nepoluante si mai eficiente realizate de Jaguar pana acum. Noua motorizare electrica Jaguar este o poarta deschisa spre viitor. Care varianta este potrivita pentru dvs.?

CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?
SELECTATI MODELUL XJ

Explorati gama XJ si descoperiti combinatia perfecta de performante, manevrabilitate si confort.

SELECTATI MODELUL

**Consultati valorile WLTP.

WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.