EXPERIENTA LA VOLAN

Descoperiti rafinamentul modelului XJ cu motoare exceptionale, o transmisie foarte rapida si o gama de sisteme avansate de asistenta pentru sofer.

XJ asigura confortul si rafinamentul unui automobil de lux si performantele si senzatiile
pe care le intalnim la un automobil sportiv.

FRUMUSETE, FORTA SI SIGURANTA

Constructia integrala din aluminiu a caroseriei este rezistenta, extrem de rigida si foarte usoara. Caroseria autoportanta realizata integral din aluminiu este nituita si nu are nici macar un singur punct de sudura, pentru a fi cea mai usoara la aceasta clasa.

Raportul putere-greutate favorabil asigura imbunatatirea performantelor, iar structura autoportanta asigura o rigiditate sporita, pentru o manevrabilitate si o siguranta imbunatatite.

PUTERNIC, AGIL, INTELIGENT

XJ este propulsat de o gama de motoare exceptionale, proiectate pentru a se adapta unor stiluri de condus diferite, dar care asigura intotdeauna performante exceptionale. Toate modelele sunt echipate cu transmisie cu 8 trepte ce asigura o schimbare foarte lina a treptelor de viteze, un raspuns imbunatatit si un consum redus de combustibil

MOTORIZARI
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CARACTERISTICI PRINCIPALE
CONFORT SI CONTROL
Suspensia adaptiva dinamic monitorizeaza vehiculul de pana la 500 de ori pe secunda si variaza rata de amortizare in functie de conditiile de deplasare. Aceste reglaje rapide permit reducerea ruliului si imbunatatirea stabilitatii si controlului, fara o reducere a confortului la rulare.
COMENZI ERGONOMICE
Transmisia automata cu 8 trepte a modelului XJ este controlata cu ajutorul selectorului de viteze rotativ Jaguar, care iese din consola centrala dupa apasarea butonului „Start”. Jaguar Drive Control ofera 2 moduri de condus - modul dinamic asigura acceleratii mai rapide, iar modul iarna asigura mai multa progresivitate in conditii de carosabil alunecos.
MANEVRABILITATE SI CUPLU IMBUNATATITE
Comportamentul rutier al modelului XJR575 este asistat de diferentialul electronic activ cu vectorizare cuplu prin franare. Aceasta tehnologie asigura un control fin al puterii furnizate de motor, pentru a maximiza tractiunea si a limita patinarea rotilor. Impreuna cu sistemele de control dinamic al stabilitatii (DSC) si ABS, permite valorificarea la maximum a performantelor extraordinare ale modelului XJR575.
TRACTIUNE INTEGRALA
Sistemul AWD inteligent reactioneaza instantaneu, asa ca daca rotile din spate incep sa patineze, redistribuie imediat cuplul motor catre rotile din fata. Pentru a asigura o tractiune optima, peste 90% din cuplul motor poate fi transferat de la rotile din spate catre rotile din fata.
URMARITI VIDEOCLIPUL
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Jaguar All Surface Progress Control (ASPC) este un sistem de control al vitezei de croaziera, care functioneaza la viteze cuprinse intre 3,6 km/h si 30 km/h. Acesta permite modelului XJ sa faca fata conditiilor de aderenta redusa, indiferent de vreme, si permite soferilor sa se concentreze asupra manevrarii vehiculului. De asemenea, sistemul include o functie de asistenta la pornirea de pe loc, care permite modelului XJ sa porneasca de pe loc fara pierderi de aderenta in conditii de aderenta redusa, precum si o functie de asistenta la coborarea pantelor, care controleaza viteza vehiculului pe pante mai abrupte.
MOTOR DIESEL NOU, ELECTRIC SAU PE BENZINA?

Motorizarile pe benzina si cele noi diesel sunt cele mai nepoluante si mai eficiente realizate de Jaguar pana acum. Noua motorizare electrica Jaguar este o poarta deschisa spre viitor. Care varianta este potrivita pentru dvs.?

CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului.

*Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.

Consultati valorile WLTP.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

Datele motorului nu au fost recertificate in 2018. Datele prezentate sunt conforme cu certificarea din 2017.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere