EXTERIOR

XJ asigura un lux desavarsit. Este disponibila o gama diversificata de culori si jante, inclusiv jantele din aliaj usor, cu 5 spite duble, „tip 5045”, cu finisaj negru lucios diamantat, specifice modelului XJ50.

Impozant, elegant si puternic. Forma de picatura de apa in cadere a modelului XJ asigura o eficienta aerodinamica optima, imbunatatind acceleratiile si reducand rezistenta la inaintare, consumul de combustibil si emisiile de CO2.

PERSONALITATE PREGNANTA

Modelul XJ in miscare este o priveliste de neuitat. Starneste admiratia si in stationare, iar personalitatea sa puternica se reflecta in alura joasa si lata, dar si in centura lunga si inalta a caroseriei. Prin imbinarea intre liniile dinamice, atent studiate si eleganta ansamblului, XJ intruchipeaza cerintele de design specifice Jaguar - frumusete, dinamism si puritatea formelor.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
INTELIGENTA IN MISCARE
Modelul XJ se remarca prin designul si solutiile tehnice utilizate. Fata modelului este autentica si indrazneata, cu o grila de radiator verticala, impozanta. Grila este incadrata de farurile cu LED eficiente, cu lumini de zi cu design „dublu J”.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:setf9Ri68G4
USOR DE RECUNOSCUT DIN ORICE UNGHI
In partea din spate, lampile remarcabile cu lumini de pozitie cu LED in forma de J si tevile de esapament elipsoidale accentueaza puterea si agilitatea modelului XJ.
BUMPER TREATMENT
XJ50 dispune de barele de protectie fata si spate ale modelului XJ Autobiography, care subliniaza stilul asertiv al vehiculului. Bara de protectie fata se remarca prin rame prize de aer cromate si grila de radiator neagra.
SELECTATI MODELUL
PLAFON PLONJANT
Luneta modelului XJ se continua pe partile laterale, pentru a crea un plafon plonjant, care evidentiaza silueta lunga, joasa si lata.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport include elemente de design dinamice, cum ar fi grila de radiator si masca spate de culoare negru lucios, precum si un difuzor in fata, praguri de tip „R” si spoiler spate.

SELECTATI MODELUL

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere