TEHNOLOGIE INCORPORATA

Sistemele avansate de asistenta pentru sofer ale modelului XJ se asigura ca sunteti intotdeauna conectat, informat si relaxat.

Jaguar XJ are in echiparea standard sistemul multimedia de ultima generatie Touch Pro. Responsiv, intuitiv si perfect integrat - Jaguar ofera solutii inovative, care va imbunatatesc experienta la volan.

MASINA CONECTATA

Toate modelele XJ sunt echipate cu sistemul multimedia Jaguar de ultima generatie, Touch Pro. Sistemul interactioneaza perfect cu un smartphone, pentru a oferi o gama de servicii care imbunatatesc experienta la bord, prin asigurarea conectivitatii in timpul deplasarii.

URMARITI VIDEOCLIPUL
CONECTIVITATE
PRO SERVICES
Pro Services asigura date in timp real despre trafic, pretul combustibililor, locurile de parcare libere si redirectionare in timp real, pentru a se asigura ca ajungeti la timp la destinatie. De asemenea, puteti vedea hartile din satelit sau la nivel de strada. Sistemul Wi-Fi de la bord asigura un hotspot Wi-Fi permanent, care permite pasagerilor sa conecteze wireless la internet o serie de dispozitive.
ROUTE PLANNER
Route Planner utilizeaza portalul web sau aplicatia de planificare a traseului instalata pe telefonul iPhone sau Android pentru a asigura integrarea perfecta a telefonului si a permite navigatia de la punctul de plecare pana la destinatie - de la drumul pana la masina la traseul urmat (daca este selectat) si la utilizarea transportului public. Astfel, puteti utiliza smartphone-ul pe toata durata calatoriei.
WI-FI LA BORD
Conexiunea Wi­Fi de la bord este asigurata de sistemul Touch Pro, care furnizeaza o conexiune de date pentru diferite servicii si sisteme de ghidare de noua generatie. De asemenea, conexiunea de date asigura un hotspot Wi-Fi permanent, care permite pasagerilor sa conecteze wireless o serie de dispozitive, la internet si la sistemul multimedia.
REMOTE PREMIUM
Atunci cand nu va aflati la volan, Remote Premium permite conectarea la modelul XJ cu ajutorul unui smartphone. Puteti seta de la distanta sistemul de climatizare pentru a incalzi sau raci habitaclul, prin pornirea motorului inainte de inceperea calatoriei. De asemenea, puteti inchide si deschide vehiculul si puteti utiliza functia „bip si flash” pentru a stabili locatia acestuia.
EXPLORATI REMOTE PREMIUM
CARACTERISTICI PRINCIPALE
ECRAN TACTIL
Centrul de comanda al modelului XJ este ecranul tactil. Aceasta interfata foarte intuitiva poate fi personalizata si include gesturi specifice utilizarii unui smartphone sau unei tablete - atingere, „swipe” si „pinch to zoom”, pentru o utilizare rapida si exacta.
PANOU DE BORD VIRTUAL
Panoul de bord virtual in format HD al modelului XJ aduce informatiile in prim plan - ecranul HD TFT cu diagonala de 12,3” inlocuieste grupul de instrumente conventional. Acest afisaj virtual performant, cu mai multe interfete, imbina o interfata grafica intuitiva cu functii avansate, pentru a spori placerea de a conduce. Puteti alege una dintre cele patru teme presetate pentru afisaj sau navigatie pe ecran complet cu harti in format 3D, in functie de preferintele personale.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:XPplMVoBfF4
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include ecrane HD performante, cu diagonala de 10”, ce pot fi utilizate separat. Formatul 16:9 al ecranelor permite vizualizarea in bune conditii a filmelor. Iar echiparea cu casti wireless, telecomanda si porturi USB si HDMI, care accepta utilizarea mai multor tablete si smartphone-uri, permite conectarea fara probleme a tuturor pasagerilor.
SISTEMUL AUDIO<sup>TM</sup>
Jaguar si Meridian, 2 marci britanice recunoscute in materie de design, inovatie si performante, au format un parteneriat ideal pentru ca dvs. sa beneficiati de un sunet apropiat de cel dintr-o sala de concerte. Algoritmul Meridian asigura o calitate excelenta a auditiei, pentru sofer si toti pasagerii.
EXPLORATI MERIDIAN
SIGURANTA IMBUNATATITA
XJ este proiectat pentru a asigura o siguranta maxima atat in timpul deplasarii, cat si al stationarii. Alarma si sistemul de imobilizare sunt disponibile in echiparea standard. Puteti utiliza butucul cheii pentru a inchide de la distanta sau pentru a inchide dublu modelul XJ sau, alternativ, puteti face acest lucru de la un buton discret amplasat pe manerul usii. Usile pot fi programate pentru a se incuia automat la atingerea unei viteze presetate, dupa ce porniti de pe loc.

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere