INTERIOR

De la ecranul tactil cu diagonala de 10" la ornamentele din lemn finisate manual, XJ se remarca prin standardele exceptionale privind tehnologia, luxul si confortul. Descoperiti calitatea fabricatiei prin care habitaclul modelului XJ se distinge clar de concurenta.

URMARITI VIDEOCLIPUL

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Interiorul modelului XJ este pe cat de luxos, pe atat de avansat din punct de vedere tehnologic. XJ se remarca prin calitatea fabricatiei habitaclului, care poate fi configurat cu o gama diversificata de culori, materiale si finisaje, ce reflecta claritatea si puritatea exteriorului. XJ este echipat si cu cea mai noua tehnologie de conectivitate, care asigura pasagerilor conditii de informare si relaxare.

CARACTERISTICI PRINCIPALE
HABITACLU AERISIT
In interiorul modelului XJ senzatia de spatiu este accentuata de plafonul panoramic si de ornamentele din lemn care inconjoara habitaclul. Senzatia de lux este accentuata de elementele cu o nota sportiva, iar iluminarea de culoare albastru fosforescent da o nota de eleganta. Astfel, intr-un model XJ nu doar calatoriti, ci beneficiati de conditii depline de confort.
O ALTA DIMENSIUNE
Modelele XJ cu ampatament lung dispun de un spatiu care sporeste senzatia de lux, fara ca eleganta exteriorului sa fie afectata in vreun fel. Cu un spatiu pentru picioarele pasagerilor din spate mai mare de 1 metru, este un mediu perfect in care puteti lucra, va puteti bucura de sistemele multimedia sau pur si simplu va puteti relaxa.
ATENTIE DEOSEBITA ACORDATA DETALIILOR
Tetierele modelului XJ50 sunt stantate cu sigla Jaguar. Gravurile de pe plansa de bord si cotiera centrala fata dispun de sigla XJ50, iar ornamentele din lemn de nuc lucios confera habitaclului o nota eleganta, contrastanta.
ATENTIE ACORDATA DETALIILOR
Partea din spate a habitaclului modelului XJ este special conceputa pentru confortul pasagerilor. Poate fi imbunatatita cu ecrane HD individuale rabatabile, cu diagonala de 10", si cu o cotiera centrala care adaposteste comenzile sistemului multimedia si ale scaunelor fata si spate si care include un spatiu util de depozitare. Confortul si senzatia de spatiu si intimitate sunt imbunatatite de masutele rabatabile, spoturile pentru lectura cu LED, suporturile pentru picioare si parasolarele geamurilor laterale, actionate electric.
ECHIPAMENTE INTERIOR
DETALII ESENTIALE
Tetierele modelelor XJ Premium Luxury, Portfolio, XJ50 si Autobiography au stantata sigla Jaguar. XJR575 se remarca prin sigla 575 brodata pe scaunele fata si spate.
SELECTATI MODELUL
PRAGURI ILUMINATE
Pragurile elegante din aluminiu* se ilumineaza atunci cand se deschide usa soferului sau pasagerului, iar cele specifice modelului XJ50 va invita sa luati loc in habitaclul elegant. Ambele seturi de praguri sunt evidentiate de iluminarea de culoare albastru fosforescent.
SELECTATI MODELUL
CUSATURA DUBLA
Cusatura dubla asigura durabilitate tapiteriei modelului XJ si reprezinta unul dintre elementele care fac dovada calitatii fabricatiei unui Jaguar. La anumite modele se poate comanda cusatura in culoare contrastanta pentru tapiteria din piele a scaunelor si panourilor usilor, ce asigura un plus de personalitate.
TEXT GRAVURA
Pentru un plus de individualitate, gravura poate fi personalizata in functie de preferinte.
LUX EXCEPTIONAL
PIELE CU O CUSATURA IN FORMA DE ROMB
La modelele Autobiography si XJ50, tapiteria din piele se remarca printr-o cusatura sofisticata in forma de romb, care contribuie la senzatia de lux din habitaclu.
SCAUNE AVANSATE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC
Scaunele multifunctionale ale modelului XJ asigura un control complet al confortului personal. Atat scaunele din fata, cat si cele din spate dispun de reglaje electrice, permitand reglarea perfecta prin simpla apasare a unor butoane. Veti ramane odihnit si in forma si dupa mai multe ore petrecute la volanul modelului XJ.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:ak9gglq5XL4
PLAFON PANORAMIC
Habitaclul modelului XJ ofera o vizibilitate exceptionala: un plafon panoramic din sticla atermica se prelungeste peste scaunele din spate. Acesta filtreaza radiatiile ultraviolete si permite patrunderea in habitaclu a luminii naturale, astfel incat acesta este foarte aerisit si totodata ascuns privirilor indiscrete, datorita sticlei fumurii.
URMARITI VIDEOCLIPUL
yt:1rf5SYm8ihs
LUX PERSONALIZAT
Habitaclul modelului XJ este contemporan si luxos si este creat pentru a starni simturile. Puteti personaliza interiorul cu ajutorul materialelor si finisajelor adaptate perfect preferintelor personale. Suprafetele generoase acoperite cu piele moale si ornamentele din lemn placute privirii confera modelului XJ o atmosfera luxoasa, distinsa.

XJ este o adevarata limuzina de lux. O combinatie perfecta intre tehnologia avansata, sportivitate si lux desavarsit. Creati-va modelul XJ perfect, cu ajutorul configuratorului.

*Disponibilitatea si includerea acestor functii in echipamentul standard sau optional depinde de piata. Pentru detalii, luati legatura cu dealerul local Jaguar.