JAGUAR E-PACE

NOUTATI

ACCESATI GALERIA

PERFORMANTE

Cu o gama diversificata de motorizari si un comportament rutier imbunatatit, E-PACE asigura un echilibru perfect intre eleganta si performante.

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

In modul electric (EV), Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) are o autonomie maxima de 62 km††, perfecta pentru drumurile zilnice in oras. Cu un motor pe benzina utilizat pentru drumurile mai lungi, E‑PACE Plug‑in Hybrid este SUV-ul compact ideal.

SPECIFICATII E-PACE PLUG-IN HYBRID

TIMP DE INCARCARE 0-80%

30

de minute*

E-PACE Plug-in Hybrid permite o incarcare comoda si reincarcarea in timpul calatoriilor.

CONSUM DE COMBUSTIBIL

1,4 - 1,6

l/100 km††

Calatoriti mai eficient, cu economicul model E‑PACE Plug-in Hybrid.

EMISII

32-36

g/km††

Beneficiati de emisii reduse de CO2, cu modelul E‑PACE Plug-in Hybrid.

GAMA EV

62-59

km††

Calatoriile scurte sunt perfect potrivite pentru modul electric (EV).
TRACTIUNE INTEGRALA

TRACTIUNE INTEGRALA

Pentru a fi performant in diferite conditii de utilizare, sistemul de tractiune integrala (AWD) controleaza in mod inteligent distributia cuplului intre puntile fata si spate. Prin optimizarea aderentei, sistemul de tractiune integrala imbunatateste comportamentul rutier si asigura o stabilitate sporita in conditii dificile de deplasare, pentru a putea ajunge fara probleme la destinatie.
PERFORMANTE DINAMICE

PERFORMANTE DINAMICE

Un echilibru perfect intre agilitate si confort – descoperiti placerea de a conduce acest SUV Jaguar. O gama diversificata de motoare optimizate, cu tehnologie hibrida, va permite sa alegeti varianta potrivita.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Suspensia adaptiva dinamic, disponibila optional, asigura un comportament rutier sportiv si confort la rulare, prin monitorizarea pozitiei rotilor si a ruliului caroseriei. Amortizoarele regleaza suspensia, pentru a asigura un echilibru optim intre confort, rafinament si agilitate. ​
MOD DINAMIC CONFIGURABIL

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Pentru a imbunatati rafinamentul si confortul sau performantele vehiculului, modul dinamic configurabil va permite sa personalizati raspunsul la acceleratie, punctele de schimbare a vitezelor, setarile directiei si suspensia modelului Jaguar E‑PACE in de preferintele personale.

TEHNOLOGIE

Tehnologiile intuitive care echipeaza modelul E‑PACE – cum ar fi Pivi, sistemul multimedia Jaguar – sunt rapide si usor de utilizat. Asigurand o simbioza perfecta intre sofer si vehicul, pentru o placere de a conduce maximizata.

SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD

Echipamentele standard pentru Pivi includ:
• Ecran tactil cu diagonala de 11,4"
• Radio digital DAB
• Interfata reproiectata
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Faceti upgrade la Pivi Pro4 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat in permanenta pe durata calatoriei.

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Indiferent de modelul ales, E-PACE ofera o multitudine de echipamente care fac viata foarte placuta la bord.

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Oglinda retrovizoare interioara ClearSight ofera o vizibilitate perfecta in spate. Aceasta tehnologie de ultima generatie transmite imagini live de la o camera video montata pe plafonul modelului E-PACE, asigurand o vizibilitate perfecta asupra zonei din spate.
DEPOZITARE IN INTERIOR

DEPOZITARE IN INTERIOR

Eleganta sportiva a modelului E-PACE disimuleaza un portbagaj mare si compartimente de depozitare generoase. Torpedoul generos si buzunarele adanci de pe usile fata asigura pastrarea la indemana a obiectelor utile, iar portbagajul mare permite transportul tuturor bagajelor de care aveti nevoie in cazul calatoriilor mai lungi.
FARURI PREMIUM CU LED

FARURI PREMIUM CU LED

Farurile premium cu LED includ lumini de zi in forma de J dublu si se asigura ca puteti fi observat si pe timp de zi. In plus, accentueaza sportivitatea vehiculului, datorita semnalizatoarelor fata si spate dinamice, incluse in echiparea standard.
HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite sa deschideti si sa inchideti portbagajul fara sa atingeti vehiculul sau cheia. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre colturile din spate, iar hayonul se deschide sau se inchide.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Jaguar E-PACE a fost proiectat cu sisteme de asistenta pentru sofer care permit deplasarea in oras si parcarea mai usoare si un condus mai placut pe autostrada. Aceste tehnologii imbunatatesc experienta la volan, reducand stresul condusului.
AFLATI MAI MULTE

CONFIGURATOR

Personalizati modelul E-PACE cu ajutorul gamei de modele, motorizarilor si pachetelor de echipare.

PERSONALIZATI MODELUL JAGUAR E-PACE PREFERAT

Inainte de personalizarea vehiculului cu ajutorul diferitelor optiuni pentru culoare, jante si interior, selectati modelul preferat.

EXPLORATI

MODELELE JAGUAR E‑PACE

MODELELE JAGUAR E‑PACE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
EXPLORATI MODELELE
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI SI ACCESORII

Personalizati modelul E-PACE in functie de preferintele personale sau comandati echipamente optionale disponibile ca accesorii. Gama diversificata permite optimizarea perfecta a vehiculului in functie de cerintele clientului.
EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
GALERIE

GALERIE

Modelele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. E‑PACE este sinonim cu rafinamentul, functionalitatea si siguranta la volan.
ACCESATI GALERIA


Consultati valorile WLTP
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

1Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Aplicatia Jaguar Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

4Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

5Pe unele piete necesita echiparea cu parbriz atermic.

6Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi reinnoit dupa expirarea termenului initial.

7Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.

8Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi reinnoit dupa expirarea termenului initial.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

NanoeTM este o marca comerciala a Panasonic Corporation