JAGUAR E-PACE

OPTIUNI SI ACCESORII

PACHETE OPTIONALE

Selectati unul dintre pachetele de echipare optionale, pentru a configura modelul E-PACE perfect potrivit stilului dvs. de viata.

PACHET BLACK

Pachetul Black confera modelului E-PACE un stil personalizat, cu elemente exterioare Narvik Black care personalizeaza totul, de la prizele de aer laterale, rama grilei de radiator si varfurile acesteia, la sigla Jaguar si emblemele E-PACE specifice.
PACHET TECHNOLOGY

PACHET TECHNOLOGY

Cu oglinda retrovizoare interioara ClearSight, incarcare wireless a dispozitivelor, afisaj pe parbriz si afisaj interactiv pentru sofer, pachetul Technology asigura un plus de confort si conectivitate la bord.
PACHET CONVENIENCE

PACHET CONVENIENCE

Pentru cei cu spirit de aventura, pachetul Convenience include prize suplimentare utile si hayon actionat prin gesturi. Iar sistemul de acces fara cheie si cheia inteligenta de tip bratara permit accesarea ,mai rapida si mai usoara a vehiculului.

OPTIUNI EXTERIOR

Creati modelul Jaguar E-PACE perfect adaptat stilului dvs. de viata. Si maximizati stilul, confortul si functionalitatea in functie de preferintele personale.

JANTE

Profitati de libertatea personalizarii modelului E-PACE. Cu un diametru intre 17 si 21”, in functie de modelul selectat, si finisaje elegante negru lucios, diamantat si gri satinat, gama de jante include modele ce vor satisface gusturile cele mai exigente.

SIGURANTA SI ASISTENTA

Siguranta este intotdeauna o prioritate pentru modelul E-PACE.

PACHET DRIVER ASSIST

Pachetul Driver Assist, doar unul dintre pachetele optionale disponibile pentru modelul E-PACE, include o gama completa de sisteme de asistenta la condus, cum ar fi asistenta pentru unghiul mort, monitorizare trafic din spate, control adaptiv viteza de croaziera si monitorizare coliziune din spate. Toate sunt proiectate pentru a asigura o deplasare mai sigura, mai confortabila si mai placuta.
AFLATI MAI MULTE

PERSONALIZARE

Profitati de libertatea personalizarii modelului E-PACE.

CAMERA VIDEO LA BORD

Camera video de la bord inregistreaza dovada evenimentelor si incidentelor rutiere si este proiectata pentru a se integra perfect in habitaclul si sistemul electric al vehiculului.

COLECTIA JAGUAR

Gama exclusiva de imbracaminte de lux, accesorii si cadouri Jaguar este inspirata de modelele noastre si de designul acestora.

EXPLORATI

NOUTATI

NOUTATI

Eleganta, agilitate si dinamism.
EXPLORATI NOUTATILE
MODELELE JAGUAR E‑PACE

MODELELE JAGUAR E‑PACE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
EXPLORATI MODELELE
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
GALERIE

GALERIE

Modelele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. E‑PACE este sinonim cu rafinamentul, functionalitatea si siguranta la volan.
ACCESATI GALERIA