NOUL JAGUAR F‑PACE - SUV HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

NOUL JAGUAR F‑PACE - SUV HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

O combinatie incitanta intre consumul redus al modelelor hibride cu conectare la priza si performantele specifice Jaguar.

GAMA SUV F-PACE HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Cu noul F‑PACE hibrid cu conectare la priza beneficiati de un consum mai mic de combustibil si de zero emisii de noxe in timpul deplasarii in modul electric (EV).

SPECIFICATII F-PACE HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

TIMP DE INCARCARE 0-80%

30 de minute*


F-PACE hibrid cu conectare rapida permite o incarcare comoda si reincarcarea in timpul calatoriilor.

CONSUM DE COMBUSTIBIL

2,2 l/100 km


Calatoriti mai eficient, cu economicul model F-PACE hibrid cu conectare la priza.

EMISII

49g/km


Beneficiati de emisii reduse de CO2, cu modelul F-PACE hibrid cu conectare la priza.

GAMA EV

53km†‡


Calatoriile scurte sunt perfect potrivite pentru modul electric (EV).

DESIGN PRESTIGIOS SI TEHNOLOGIE HIBRIDA

F‑PACE este unul dintre putinele modele care au castigat atat titlul de masina anului, cat si premiul anual pentru design auto. Noul Jaguar F‑PACE hibrid cu conectare la priza continua sa reprezinte filozofia Jaguar privind designul progresist si luxul contemporan.

DE CE SA ALEGETI UN MODEL F-PACE HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA?

INCARCARE USOARA

INCARCARE USOARA

Indiferent daca sunteti parcat la destinatie sau incarcati pe parcurs, optiunile variate va permit sa conectati vehiculul in orice situatie.
• Utilizarea unei statii de incarcare la domiciliu
• Incarcarea rapida la statiile publice si alimentate cu curent continuu*
CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL

CONSUM REDUS DE COMBUSTIBIL

Jaguar F-PACE hibrid cu conectare la priza imbina propulsia electrica si cea pe benzina, oferind o eficienta optima.
• Propulsia electrica reduce consumul de combustibil
EMISII REDUSE

EMISII REDUSE

F-PACE hibrid cu conectare la priza se remarca prin emisii foarte reduse de CO2, cu zero emisii de noxe in modul electric (EV), ceea ce poate aduce o serie de avantaje.
• Emisii reduse de CO2
• Taxe si accize mai reduse

EXPLORATI

PROPULSIA ELECTRICA IN VIZIUNEA JAGUAR

PROPULSIA ELECTRICA IN VIZIUNEA JAGUAR

Incarcare usoara si accesibila, reduceri semnificative de costuri si o experienta la volan mai sustenabila. Modelele electrice Jaguar va asteapta.
ALEGEREA ESTE A DVS.

ALEGEREA ESTE A DVS.

Dinamic, rafinat, puternic. Descoperiti modelul F-PACE hibrid cu conectare la priza preferat.
SELECTATI MODELUL PREFERAT

*La utilizarea unui incarcator rapid CC de 32 kW.


Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Consultati valorile WLTP. WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.


Valorile oficiale ale consumului de combustibil pentru gama F-PACE (fara PHEV) in I/100 km: Combinat 5,2-8,9. Emisii de CO2 NEDC2, 137-202 g/km. PHEV in l/100 km: Combinat 2,4. Emisii de CO2 NEDC2, 54 g/km. Valorile autonomiei vehiculului electric au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat. Autonomia reala variaza in functie de starea vehiculului si bateriei, traseul real, conditiile de deplasare si stilul de condus. Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina si accesoriile montate.