NOUL JAGUAR F‑PACE SVR

NOUL JAGUAR F‑PACE SVR

Va prezentam cel mai performant SUV Jaguar, cu motor V8 supraalimentat si agilitate sportiva.
ACCESATI GALERIA

PERFORMANTE

AGILITATE SI DINAMISM

AGILITATE SI DINAMISM

Oferind performante, agilitate si dinamism de neegalat, modelul F-PACE SVR este varful gamei de modele pe care o reprezinta.

SPECIFICATII F-PACE SVR

motor

5,0 litri


Inima modelului F‑PACE SVR este puternicul motor Jaguar V8 supraalimentat, de 5,0 litri.

PUTERE MAXIMA

550 (405) CP (kW)


Cei 550 CP (405 kW) garanteaza o experienta de condus incitanta, de fiecare data cand va urcati la volan.

CUPLU MAXIM

700 Nm (516lb-ft)


F‑PACE SVR ofera un cuplu motor imbunatatit, de pana la 700 Nm (516 lb-ft).

0-100 KM/H

4,0 secunde


Datorita celei mai noi tehnologii – inclusiv functia de pornire rapida de pe loc – modelul F‑PACE SVR poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4,0 secunde.

DESIGN

EXTERIOR

EXTERIOR

Designul modelului F-PACE SVR include prize de aer mai mari, prize de aer pe capota motorului, prize de aer laterale si spoiler spate - care permit cresterea fortei de apasare si reducerea rezistentei la inaintare. Rezultatul: performante si manevrabilitate imbunatatite.

ACCESATI GALERIA
PRIZE DE AER MARITE

PRIZE DE AER MARITE

Bara fata noua sporeste aspectul sportiv si impozant, iar prizele de aer marite asigura racirea motorului V8 supraalimentat. Grila negru lucios, cu rama specifica gri satinat si sigla SVR, completeaza aspectul.
SCAUNE PERFORMANCE

SCAUNE PERFORMANCE

Conectati-va la modelului F‑PACE SVR din momentul in care va asezati pe scaunele Performance, cu tapiterie din piele moale Windsor si piele intoarsa sau din piele semi-anilina. Scaunele incalzite fata si spate dispun de sigla SVR si de un model perforat specific.
VOLAN

VOLAN

Volanul SVR, imbracat in piele, cu loc pentru degetul mare si aspect sportiv imbunatatit, dispune de cusatura specifica, de culoare Flame Red si Light Lunar, plus sigla SVR. Cu afisajul interactiv pentru sofer, cu diagonala de 12,3” al sistemului Pivi Pro, care ofera informatii usor lizibile.

PACHET BLACK SVR

STIL SI ELEGANTA

Accentuati aspectul dinamic al modelului F-PACE SVR cu pachetul SVR Black, disponibil optional. Finisajele si detaliile negru lucios, de la rama grilei si prizele de aer de pe capota, la sigla Jaguar si inscriptiile F-PACE, confera vehiculului o personalitate aparte.

EXPLORATI

VEHICULE SPECIALE

VEHICULE SPECIALE

Divizia de vehicule speciale este vitrina tehnologica Jaguar si realizeaza modele exclusiviste, care poarta sigla SV, editii in numar limitat de exemplare, destinate colectionarilor si proiecte speciale.
EXPLORATI SV
MODELELE JAGUAR F-PACE

MODELELE JAGUAR F-PACE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele.
EXPLORATI MODELELE

Consultati valorile WLTP
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

*Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.