OPTIUNI SI ACCESORII

F-TYPE. Personalizat pentru dvs.
AFLATI MAI MULTE

INCANTARE IN DETALII

Indrazniti sa evidentiati latura intunecata a modelului F‑TYPE, cu ajutorul pachetului exterior Black. Rama grilei radiatorului, ramele geamurilor, difuzorul fata, prizele de aer laterale si masca spate sunt de culoare negru lucios. Ornamentele exterioare suplimentare, precum sigla Jaguar si inscriptiile au culoarea neagra, imbunatatind si mai mult aspectul acestui model sportiv si atragator.

TIPURI DE JANTE

PERSONALIZATI-VA VEHICULUL

Pe langa accentuarea aspectului dinamic al modelului F-TYPE, un set de jante bine alese poate oferi un plus de personalitate. Puteti alege dintr-o gama de jante din aliaj elegante si atent proiectate, disponibile in diferite tipuri si finisaje, cu diametrul cuprins intre 18" si 20".

JANTE

TIPURI DE PLAFON

Alegerea clasica pentru F‑TYPE Coupé.

INTERIOR MODERN

PENTRU VREME RECE

PENTRU VREME RECE

Pentru o atmosfera placuta pe vreme rece, pachetul Climate include parbriz incalzit, volan incalzit si sistem de climatizare pe 2 zone.
NEGRU

NEGRU

Negrul confera sofisticare. Pachetul interior Black include fante de ventilatie, grup de instrumente, butoane usi si rame manete de deblocare usi negre, spite volan si rame butoane negru si ornament negru maner de prindere consola centrala.
LUX

LUX

Imbunatatiti habitaclul vehiculului cu pachetul interior Luxury. Echipamentele includ iluminare premium pentru habitaclu, ornamente iluminate praguri si upgrade piele extins.
PREMIUM

PREMIUM

Pe langa echipamentele incluse in pachetul interior Luxury, pachetul Plus include upgrade piele extins full, pentru cel mai ridicat nivel de lux in habitaclu.

OPTIUNI SI ACCESORII

CAPACE OGLINZI – FIBRA DE CARBON ARGINTIE

CAPACE OGLINZI – FIBRA DE CARBON ARGINTIE

Capacele oglinzilor, realizate din fibra de carbon rezistenta, de culoare argintie, reprezinta un element de stil sportiv.
COVORAS DE LUX PORTBAGAJ

COVORAS DE LUX PORTBAGAJ

Covoras luxos Jet Black, cu sigla Jaguar. Cu o densitate de 2.050 g/m2 si margine din nubuc.
DEFLECTOR AERODINAMIC

DEFLECTOR AERODINAMIC

Usor de montat si demontat, deflectorul aerodinamic reduce turbulentele si curentul de aer in habitaclu, chiar si la viteze mari. Disponibil impreuna cu geanta de depozitare inscriptionata Jaguar.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.