TEHNOLOGIE INCORPORATA

Conectivitate perfecta.
EXPLORATI TEHNOLOGIA

STIL SI TEHNOLOGIE MODERNA

Cu Touch Pro, sistemul multimedia disponibil pentru modelul F‑TYPE, sunteti conectati in permanenta la mediul inconjurator. Ecranul tactil cu diagonala de 10” permite utilizarea gesturilor „pinch” si „swipe”, pentru a accesa cu usurinta optiunile audio-vizuale.

LA VOLAN

Simplu si intuitiv. Selectati afisarea unei harti 3D in ecran complet sau a ecranului cu informatii, in care puteti vedea date despre condus, actualizari ale sistemului de navigatie si melodia redata, pe un nou ecran interactiv pentru sofer, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”.

CONECTAT INTEGRAL

OPTIUNI PRACTICE

OPTIUNI PRACTICE

O modalitate mai practica si mai sigura de utilizare a unui smartphone la bordul vehiculului. Navigati cu usurinta prin biblioteca si redati muzica prin intermediul Apple CarPlay®. Sau utilizati integrarea perfecta oferita de Android AutoTM.
ACCES DE LA DISTANTA

ACCES DE LA DISTANTA

Interactionati cu modelul F-TYPE, oriunde v-ati afla. Aplicatia Jaguar Remote va permite sa verificati nivelul combustibilului, sa identificati locatia vehiculului, sa incuiati/descuiati cu usurinta vehiculul si sa controlati de la distanta temperatura din habitaclu.
FARA NICIO GRIJA

FARA NICIO GRIJA

In caz de furt, sistemul Secure Tracker, disponibil optional, indica pozitia modelului F-TYPE si instiinteaza imediat autoritatile, pentru a permite recuperarea vehiculului.

CALATORIA TA. MUZICA TA PREFERATA.

Calitatea superba a sunetului la bordul modelului F‑TYPE este asigurata de sistemul audio performant MeridianTM. Realizate cu tehnologii digitale de precizie, aceste sisteme audio performante sunt configurate pentru a se integra perfect in habitaclul luxos al vehiculului.
EXPLORATI SISTEMELE MERIDIAN

SELECTATI MODELUL F‑TYPE PREFERAT

Sunt disponibile 2 modele, Coupé si Convertible. Ambele reprezinta o alegere excelenta.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dvs. Jaguar. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Aplicatia Remote trebuie descarcata din magazinul Apple/Play. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta.

Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.